Dodaj do ulubionych

Kino Centrum i slepy operator

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 22:54
Postulat - kto chce się dożucić na okulary dla operatora z kina Centrum ? Krew
mnie zalewa w tym kinie gdy widze, że obraz jest nieostry albo przesunięty, a
ostatnio przez dłuższy czas nie było dźwięku. Oczywiście operator tego nie
widzi. Najlepiej wstać i osobiście poinformować obsługe, bo sama nie zwraca na
to uwagi. A może ktoś ma inny pomysył ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ppp Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 11:53
      Ja z kolei mam zastrzezenia do dzwieku - choć niby kino szczyci się jakims
      nowoczesnym systemem przypuszczam , że wpływa on na moc a nie jakosc dźwięku -
      na polskich filmach chwilami dialogi są niezrozumiałe , zlewają się,
      szczególnie gdy w tle jest np muzyka czy ruch uliczny - a może to cecha
      polskich filmów?
    • Gość: Maria Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 18:22
      Jakie miasto takie kino
      • Gość: www Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 19:33
        Jaki marszałek województwa takie kino. Pozdrawiamy marszałka z Przemyśla ps.
        Kaban :)
        • Gość: nieżyt Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 00:32
          Jaki prezydent,takie państwo!
          Mam pretensje co do"dorzucił"!
          Może być ślepy,może być głuchy,lecz wykształcony troszeczkę być powinien.
          Znajomość języka polskiego w stopniu podstawowym powinien posiadać.
          • Gość: Dra Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.ptvk.pl 27.05.06, 02:07
            Poprawię Cię jeśli można. Nie "Jaki Prezydent, takie państwo", tylko "taki Prezydent jakie Państwo"
            • Gość: Styczeń Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:25
              A juz myslalem, ze uzbieramy na okulary dla operatora z kina Centrum, a tu
              trzeba jeszcze skladke zrobic na kursy jezykowe dla "wielkiego wodza"
              • Gość: Dra Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.ptvk.pl 28.05.06, 02:36
                Proponuję z tyłu papieskiego pomnika zrobić ekran w ramach oszczędności budżetowych. Będzie świetoj..bliwie i przed DKF-em będzie można zmówić pacierz.
              • Gość: nieżyt Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:25
                Całe życie składamy się na tych(pożal się Boże) wybrańców narodu.Operator do
                Witkiewicza na własny koszt,
                • Gość: Dra Re: Kino Centrum i slepy operator IP: *.ptvk.pl 31.05.06, 13:37
                  Mam pomysł, niech rzecznik prezydenta się wypowie, albo nawet i On sam? Więc pytanie: Szanowny Panie Prezydencie miasta Przemyśla. Żyjemy w małym mieście, w którym niewiele się dzieje, a i wydarzeń kulturalnych w porównaniu z innymi miastami jest odpowiednio mniej. W trosce jednak o rozwój kulturalny miasta i jego mieszkańców prszę Pana o odpowiedź, czy na przemyskie kino Centrum zostanie przeprowadzona składka społeczna, czy miasto przeznaczy własne fundusze na nowy ekran, sprzęt nagłaśniający i projektor? Bardzo proszę o odpowiedź na forum (wszak wybory samorządowe niebawem)."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka