Gość: peter_1000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 17:30 Czy to prawda, czy jedynie plotka że Andrzej Zapałowski jest już w PISie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:39 Jeżeli to prawda to taki człowiek dla "stołka" jest gotowy i wiarę zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:43 Zapałowski jest eurodeputowanym zarabia niezłą kasę i ma przed sobą pewne cztery lata policzcie 12*8000 euro*48 miesiecy nie trzeba mu PiSU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demon1903 Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 19:48 Trzeba czy też nie to nie ważne. I tak nie znamy co w nim "w środku" siedzi. Narazie zajmujemy sie plotką. A tak na marginesie, ten kto ma chce jeszcze więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.ptvk.pl 20.09.06, 23:39 Ale Zapałowski to fajny gość i ma coś we łbie. Od Giertycha odsunął się jakiś czas temu, a teraz pewnie nie ma wyjścia i musi zmienić opcję. Choć szkoda, że akurat na tą. Mam nadzieję, że to jednak jest plotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP II Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.mcon.pl 21.09.06, 02:25 Owszem, niegłupi facet, ale pamiętam jak mało mnie nie pobił, gdy był w KPN, a ja mówiłem mu - Zmień pan sobie idola, bo ten ksywa "Lech" (Moczulski, jego mać) za 1500 złotych w latach 70. kapował do bezpieki. - Jeśliby AZ chciał do PiS,to po pierwsze - byłby kamikadze, bo to partyjka schodząca,a po drugie - też musiałby bardzo uważać, żeby się przypadkiem źle nie podczepił ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: God Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 15:16 Prawda! Zapałowski, któremu Koński Łeb nie dał pełnomocnictw w Lidze Polskich Rodzin, powołał do bytu tzw. Ligę Podkarpacką. Próbował stworzyć własną listę wyborczą w mieście i powiecie. Dookoptował do niej nawet Zygmunta Majgiera z niedobitkami z ROP w liczbie 7 osób (słownie siedmiu). Niestety wyszło z tego wielkie guano i Andrzejek sprzedał swoich ludzi na listy PiS. A teraz uwaga!!! W ten sposób na liście PiS znalazł się nieprzejednany wróg Chomy i Lewandowskiego radny Rafał Oleszek!!!!Tak, tak!!! Zygmunta M.zaś przemyskie PiS- ury nie strawiły i chłop miota się po całym mieście, gdzie by sie tu zahaczyć.Podobno (O Matko Boska!!!) dzwonił nawet do platformersów. Zapałowski jeszcze szczerzy stępione kły i straszy Chomę, że wystawi starostę Bajdę jako kandydata na prezydenta miasta Przemyśla. Jak to mawiał mój stary znajomy: " zabawa starych ch.... w Indian." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 18:22 Nie wiem czy to z woźnicą Majgierem to prawda dzisiaj widziałem jak Oleszek i Majgier wychodzili zrazem z budynku starostwa gdzie mieści się biuro komisarza wyborczego a do poniedziałku rejestruje sie komitety wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: Nowy nabytek PISu?? IP: *.ptvk.pl 21.09.06, 22:45 Jak się RAPAPO obudzi to twój post zniknie Odpowiedz Link Zgłoś