Dodaj do ulubionych

CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA

IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 00:37
NA STRONIE UM JEST CENZOR KASUJE WSZYSTKO CO NIE JEST PO MYSLI WIELEBNEGO BO
W JAROSŁAWIU RZADZI JEDEN KSIADZ , REKTOR I SLUGUSY. CZY MAM RACJE PISZCIE
MOZE NIE USUNA
Obserwuj wątek
    • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 10:38
      Ja tu jestem i podzielam twoje zdanie .Jarosłam to najbardziej klerykalne
      Miasto i co gorsza poddają sie temu mieszkańcy! Inaczej nie znajda pracy nie
      przyjmą ich dziecka do dobrego przedszkola choć jest publiczne i wszyscy
      płacimy podatki i szykanowane jest w szkole jak ma inne poglądy! Oczywiście są
      wyjądki które mają swoje zdanie , choć wielu udaje że je ma.Burmistrz też
      odwołaŁ W mAJU IMPREZY W jAROSŁAWIU bo to miesiąc maryjny a i ponoć w sierpniu
      ma nie być imprez/ miał być piknik kantry/ bo to miesiądz apstynęcji a przecież
      pili by piwi na rynku. KATASTROFA z czymś takim , i jak utrzyma ć młodziesz w
      tym mieście jak sie o nią nic nie dba?? a i starsi sa znudzeni tym codziennym
      życiem. A jak kto chce sie modlić od tego są kościoły różnych wyznań i niech
      sie modlą ,nikt im nie będzie przeszkadzał.Cyba jest wolność wyznań skoro
      jesteśmy państwem demokratycznym!!! A może tak nie jest ?? Może to dyktatura
      kościelna???????? Teraz już nie wiem !! A wy jak myślicie??
      • Gość: jerry Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 12:21
        A i owszem był tu swego czasu wszystkowiedzący,nieomylny taka alfa i
        omega,belfer z Jarosławia niejaki p.Józef Zawadzki ale nie wiem czy z nim
        dogadalibyście się.Od jakiegoś czasu tu nie zagląda i chwała mu za to.
        • Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 17:41
          J. Zawadzki - tak naprawdę jest o.k. Bez maszyny czasu się człowiek może cofnąć
          do lat 50-tych dzięki jego wywodom
          • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 21:05
            Niektórzy Jarosławianie wolą zaglądać do Rzeszowa ,Krakowa itp. Ale do
            Przemyśla jest przez płot.Ja tu lubie zaglądać
            > .
            >Pozdrowienia
      • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 14:18
        Kochani no piszcie co, bo nas wywalą
    • Gość: JARO Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: 80.51.255.* 21.06.03, 19:18
      JAROSŁAW JEST OBECNY NA FORUM RZESZÓW,
      MY WAS JÓŹKÓW NIE LUBIMY ZA 25 LAT NISZCZENIA NASZEGO MIASTA PRZEZ WASZE !
      • Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.visp.energis.pl 21.06.03, 19:25
        nie przypominam sobie abym cokolwiek niszczył w Jarosławiu (aczkolwiek bywałem
        tam na wagarach). Ale nieobcy jest mi twój styl myślenia (na tym foru podobnie
        pomyśliwuje sobie czasami niejki Rycho): Warszawa niszczy Kraków, Kraków
        niszczy Rzeszów, Rzeszów niszczy Przemyśl, Przemyśl niszczy Jarosław, Jarosław
        niszczy Radymno.........powaliło was wszystkich dokumentnie (tzn. tych co tak
        niszczycielsko myślą)
        • gofa Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA 21.06.03, 19:50
          taaak... a mnie nie obcy styl pisania Jaro... dziwnie znajomy...
        • Gość: !!!!!!!!promilek Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.ultimo.masq 22.06.03, 15:46
          Gość portalu: grypsio napisał(a):

> nie przypominam sobie abym cokolwiek niszczył w Jarosławiu (aczkolwiek
          bywałem
          > tam na wagarach). Ale nieobcy jest mi twój styl myślenia (na tym foru
          podobnie
          > pomyśliwuje sobie czasami niejki Rycho): Warszawa niszczy Kraków, Kraków
          > niszczy Rzeszów, Rzeszów niszczy Przemyśl, Przemyśl niszczy Jarosław,
          Jarosław
          > niszczy Radymno.........powaliło was wszystkich dokumentnie (tzn. tych co tak
          > niszczycielsko myślą)

Ja niszczę wszystko ... co dobre ...

Pytanie jescze co do komentarza - Kogo niszczy Łopuszka Dolna ?

!!!!!!!!promilek
          • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 16:19
            Ja tam nie chce niszczyć nikogo , żeby mnie też nie niszczył. Lubie nawet
            Łopuszke dolną. Myśle że i tam są mili ludzie!!
            • Gość: !!!!!!!!promilek Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.ultimo.masq 22.06.03, 17:27
              Ale kogo niszczą ( według wymienionej niszczącej teorii dziejów) ...

Gnojowice Nizinne ?

Podpurczany Łopienne ?

!!!!!!!!promilek
    • Gość: dede Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 21:36
      Bardzo miło ze zaglądają tu ludzie z innych miast
      naszego regionu. Serdecznie wszystkich zapraszamy
      do dyskusji, może jakieś nowe tematy,wiadomo im
      więcej nas to dyskusja jest szersza.
      Pozdrawiam Jarosław i Zapraszam wszystkie inne Miasta
      naszego regionu na forum.
      dede
    • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 12:40
      CZy to prawda że w Jarosławiu ma być budowane ZOO, może to plotki??
      • Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 13:07
        dzieci z dworca zoo - w rolach głównych: burmistrz, rada miasta i webmaster
        ksywa cenzor
    • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 09:44
      To my myślimy że przemyśl jest gościnny, i chętnie nas tu na Forum zaprasza ,a
      tu znajdują sie tacy co na forum Rzeszów nas obrażają. Jest to Rychu, oj nie
      ładnie, nie ładnie. Przydało by się troche pokory . A swoją drogą , często tak
      postępują ci, którzy czegoś zazdroszczą innym,--czyżbyś ty też by o coś
      zazdrosny???

Pozdrowienia !
      Dla Rycha też chodz może nie będzie chciał przyjąć ich od Jarosławianki.
      • rychu_z_przemysla Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA 12.07.03, 00:43
        Gość portalu: Marynika napisał(a):

> tu znajdują sie tacy co na forum Rzeszów nas obrażają. Jest to Rychu, oj nie
        > ładnie, nie ładnie.

Jest gość, który podpisuje się ksywą: rychu.z.przemysla oczywiście nie jestem
        to ja.
    • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:33
      W najbliższy vikend odbędzie sie u nas na rynku koncert kantry
      • Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.visp.energis.pl 11.07.03, 18:19
        będzie piękna słoneczna pogoda i ładny rozgwieżdżony wieczór...obiecuję :):):)
        • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 14:59
          I tak prawie było!!Nie ma co narzekać.Więcej takich imprez.
          • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:57
            NO NO!! i sie poprawiło w Jarosławiu Są imprezy ,i nie tylko na rynku.To mi sie
            podoba Jarosław zaczyna żyć.
            Pozdrowienia
    • Gość: Ja Pozdrowienia IP: 62.111.208.* 10.08.03, 17:50
      Pozdrawiam was z Krakowskiego grodu!!
    • Gość: zaglada Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 22:18
      na forum rzeszowa jest forum jarosławia jak dotchczas dobrze idzie i byc moze
      bedziemy miec swoje forum ..ludziska tylko piszcie tam cos
    • o666o FORUM JAROSŁAW JEST: 22.08.03, 23:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=6275947
      • Gość: Marynika Re: FORUM JAROSŁAW JEST: IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:32
        To do roboty kochani, do roboty , wchodzić tam i piszcie np. cos ciekawego o
        wakacjach!!
        • Gość: Marynika Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 11:40
          Czemu nic nie piszecie???? Może dlatego że przemyślaki nas obrażają ?? Oni jak
          zauważyłam są pesymistami ,i prawie każdemu coś przyłatają!!No i brak im
          tolerancji dla każdego kto nie jest z Przemyśla--
          • Gość: jerry Re: Re Co jest z wami IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 12:15
            Wydaje mi się Maryniko,że uogólniasz.Nawet jeśli znajdzie się ktoś ,kto innych
            obraża,nie oznacza to,że wszyscy tak myślą.
            Na mnie zrobił wrażenie jeden gość z Jarosławia,który bierze udział w
            programie TV pt.MILIARD W ROZUMIE.Facet ma dużą wiedzę,wygrał już
            kilkakrotnie,niestety nie pamiętam jego nazwiska.
            • Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 16:19
              Masz racje, nie wszyscy!! ale jak narazie większość nie wiem dlaczego czuje do
              nas niechęć.
              A Ja i tak wszystkich pozdrawiam.
            • Gość: haaszek Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 17:20
              Facet nazywa się Turski i rzeczywiście jest niezły. A w miescie czasem
              rzeczywiście cos się dzieje, choć niestety nie ma już "Grodzkiej" (jedyne
              miejsce z tak fajnym ogródkiem) no i wkrótce odjdzie "Pirania". Niestety, brak
              kasy zabija wszystko... A jeszcze Rada żre się z Burmistrzem i vice versa.
              Żadna ze stron nie potrafi znaleźć w propozycjach przeciwników nic pozytywnego
              i walczy za wszelką cene o swoje. Powystrzelać ich wszystkich!!! A wiesz ile
              będzie kosztował roczny karnet na basen? 1000- 1500 zet! Wisiała kartka na
              drzwiach...
              • Gość: M Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 09:32
                No i co ten burmistrz robi z naszym miastem!!? A kogo będzie stać na ten basen!!
                no i za te pieniądze to ile razy w tygodniu wejście??A może coś więcej wiesz na
                ten temat??
                Pozdrawiam
                • Gość: jurek Re: Re Co jest z wami IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:14
                  Jeśli to prawda,to na mój nos zamkną basen(bo nikt nie korzysta),a póżniej
                  sprzedadzą za psi grosz jakiemuś swojakowi.
                  • Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 09:48
                    Albo będą musieć spuścić z ceny .W Uszczykach D.płaciłam 9zł za gdz.
                    • juchoo03 Re: Re Co jest z wami 06.11.03, 20:12
                      9 zł/godz,drogo nawet jak na USTRZYKI D.
                      • Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 20:46
                        Może i drogo, ale w Przeworsku wstęp na basen szkolny kosztuje 8.50
                        A ile kosztuje wstęp na basen w Przemyślu???
                        • Gość: ouimet Re: Re Co jest z wami IP: *.sympatico.ca 12.11.03, 03:00
                          Maryniko-czy bywasz w Przeworsku?Dawno to bylo,ale odrabialem praktyke przy
                          budowie tegoz basenu....
                          • Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 09:04
                            Właśnie pozwalałam z siebie zdzierać skórę, aby popływać chociaż raz w
                            tygodniu. W poprzednim roku szkolnym miałam wykupione karnety.W tym roku
                            liczyłam na nowy jaroslawski.A tu.......????????
                            • Gość: Grześ Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 11:10
                              Jak widać Jarosławiaki mało piszą na tym podforum!! A dlaczego!!!????????hmmmmm
                              • juchoo03 Re: Re Co jest z wami 19.11.03, 12:26
                                Musi,nie znają adresu?
                                • Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 19:44
                                  musi tak!!!!
    • Gość: frizzy Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.proxy.aol.com 09.12.03, 03:07
      ktos jednak zaglada ale wiecej Jaroslawian woli forum Rzeszów.
      Patrz wątek " Forum Jaroslaw "
      • Gość: Marynika Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 11:05
        Zaglądamy i tu i tam ale najbardziej chcielibyśmy zaglądać na swoje
        forum ;JAROSłAW; tylko go nie mamy!!
        Pozdrawiam Przemyśl.
        • Gość: X Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:29
          A jak sie można postarać? Tzn. co trzeba by Jarosław miał swoje Forum??
          • Gość: jaśko Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 21:20
            założyć klub Radio M jarosław
            • Gość: Marynika Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 18:02
              Jaśko!! czy ty jesteś zwolennikiem tego radja????Boże mnie uchowaj od takiego
              klubu!! Mnie chodzi o niezależne Forum , takie choćby jak ma rzeszów.
    • Gość: ja-hu Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 16:19
      A ja szukam brydżystów
      • Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:14
        Znam takich ale mieszkają w Lubaczowie!!Ja wole sie przygłądać.
      • Gość: Marynika Re:Czy zaglądacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 14:01
        Czy zaglądacie czaem na rzeszowskie forum?? Jest tam podforum Jarosław!!
        Poruszamy tam temat Jarosławskiego rynku i hali targowej.A może wy też
        wyrazicie swoje zdanie o ich przebudowie!!?
    • Gość: Marynika Re:Kto to zrobi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 14:53
      Może ktoś z was chciałby założyć prywatne forum Jarosławskie , obiecuje będę
      zaglądać. Jest możliwość!!
    • Gość: Gość !! Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.crowley.pl 15.02.04, 16:35
      Hej ludzie nie śpijcie!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka