Gość: ARTUR IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.03, 00:37 NA STRONIE UM JEST CENZOR KASUJE WSZYSTKO CO NIE JEST PO MYSLI WIELEBNEGO BO W JAROSŁAWIU RZADZI JEDEN KSIADZ , REKTOR I SLUGUSY. CZY MAM RACJE PISZCIE MOZE NIE USUNA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 18.06.03, 10:38 Ja tu jestem i podzielam twoje zdanie .Jarosłam to najbardziej klerykalne Miasto i co gorsza poddają sie temu mieszkańcy! Inaczej nie znajda pracy nie przyjmą ich dziecka do dobrego przedszkola choć jest publiczne i wszyscy płacimy podatki i szykanowane jest w szkole jak ma inne poglądy! Oczywiście są wyjądki które mają swoje zdanie , choć wielu udaje że je ma.Burmistrz też odwołaŁ W mAJU IMPREZY W jAROSŁAWIU bo to miesiąc maryjny a i ponoć w sierpniu ma nie być imprez/ miał być piknik kantry/ bo to miesiądz apstynęcji a przecież pili by piwi na rynku. KATASTROFA z czymś takim , i jak utrzyma ć młodziesz w tym mieście jak sie o nią nic nie dba?? a i starsi sa znudzeni tym codziennym życiem. A jak kto chce sie modlić od tego są kościoły różnych wyznań i niech sie modlą ,nikt im nie będzie przeszkadzał.Cyba jest wolność wyznań skoro jesteśmy państwem demokratycznym!!! A może tak nie jest ?? Może to dyktatura kościelna???????? Teraz już nie wiem !! A wy jak myślicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 12:21 A i owszem był tu swego czasu wszystkowiedzący,nieomylny taka alfa i omega,belfer z Jarosławia niejaki p.Józef Zawadzki ale nie wiem czy z nim dogadalibyście się.Od jakiegoś czasu tu nie zagląda i chwała mu za to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 17:41 J. Zawadzki - tak naprawdę jest o.k. Bez maszyny czasu się człowiek może cofnąć do lat 50-tych dzięki jego wywodom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 20.06.03, 21:05 Niektórzy Jarosławianie wolą zaglądać do Rzeszowa ,Krakowa itp. Ale do Przemyśla jest przez płot.Ja tu lubie zaglądać > . >Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 14:18 Kochani no piszcie co, bo nas wywalą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JARO Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: 80.51.255.* 21.06.03, 19:18 JAROSŁAW JEST OBECNY NA FORUM RZESZÓW, MY WAS JÓŹKÓW NIE LUBIMY ZA 25 LAT NISZCZENIA NASZEGO MIASTA PRZEZ WASZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.visp.energis.pl 21.06.03, 19:25 nie przypominam sobie abym cokolwiek niszczył w Jarosławiu (aczkolwiek bywałem tam na wagarach). Ale nieobcy jest mi twój styl myślenia (na tym foru podobnie pomyśliwuje sobie czasami niejki Rycho): Warszawa niszczy Kraków, Kraków niszczy Rzeszów, Rzeszów niszczy Przemyśl, Przemyśl niszczy Jarosław, Jarosław niszczy Radymno.........powaliło was wszystkich dokumentnie (tzn. tych co tak niszczycielsko myślą) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA 21.06.03, 19:50 taaak... a mnie nie obcy styl pisania Jaro... dziwnie znajomy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.ultimo.masq 22.06.03, 15:46 Gość portalu: grypsio napisał(a): > nie przypominam sobie abym cokolwiek niszczył w Jarosławiu (aczkolwiek bywałem > tam na wagarach). Ale nieobcy jest mi twój styl myślenia (na tym foru podobnie > pomyśliwuje sobie czasami niejki Rycho): Warszawa niszczy Kraków, Kraków > niszczy Rzeszów, Rzeszów niszczy Przemyśl, Przemyśl niszczy Jarosław, Jarosław > niszczy Radymno.........powaliło was wszystkich dokumentnie (tzn. tych co tak > niszczycielsko myślą) Ja niszczę wszystko ... co dobre ... Pytanie jescze co do komentarza - Kogo niszczy Łopuszka Dolna ? !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 16:19 Ja tam nie chce niszczyć nikogo , żeby mnie też nie niszczył. Lubie nawet Łopuszke dolną. Myśle że i tam są mili ludzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.ultimo.masq 22.06.03, 17:27 Ale kogo niszczą ( według wymienionej niszczącej teorii dziejów) ... Gnojowice Nizinne ? Podpurczany Łopienne ? !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 22.06.03, 21:36 Bardzo miło ze zaglądają tu ludzie z innych miast naszego regionu. Serdecznie wszystkich zapraszamy do dyskusji, może jakieś nowe tematy,wiadomo im więcej nas to dyskusja jest szersza. Pozdrawiam Jarosław i Zapraszam wszystkie inne Miasta naszego regionu na forum. dede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 12:40 CZy to prawda że w Jarosławiu ma być budowane ZOO, może to plotki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 13:07 dzieci z dworca zoo - w rolach głównych: burmistrz, rada miasta i webmaster ksywa cenzor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 09:44 To my myślimy że przemyśl jest gościnny, i chętnie nas tu na Forum zaprasza ,a tu znajdują sie tacy co na forum Rzeszów nas obrażają. Jest to Rychu, oj nie ładnie, nie ładnie. Przydało by się troche pokory . A swoją drogą , często tak postępują ci, którzy czegoś zazdroszczą innym,--czyżbyś ty też by o coś zazdrosny??? Pozdrowienia ! Dla Rycha też chodz może nie będzie chciał przyjąć ich od Jarosławianki. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA 12.07.03, 00:43 Gość portalu: Marynika napisał(a): > tu znajdują sie tacy co na forum Rzeszów nas obrażają. Jest to Rychu, oj nie > ładnie, nie ładnie. Jest gość, który podpisuje się ksywą: rychu.z.przemysla oczywiście nie jestem to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 12:33 W najbliższy vikend odbędzie sie u nas na rynku koncert kantry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.visp.energis.pl 11.07.03, 18:19 będzie piękna słoneczna pogoda i ładny rozgwieżdżony wieczór...obiecuję :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 14.07.03, 14:59 I tak prawie było!!Nie ma co narzekać.Więcej takich imprez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 09:57 NO NO!! i sie poprawiło w Jarosławiu Są imprezy ,i nie tylko na rynku.To mi sie podoba Jarosław zaczyna żyć. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Pozdrowienia IP: 62.111.208.* 10.08.03, 17:50 Pozdrawiam was z Krakowskiego grodu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaglada Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.03, 22:18 na forum rzeszowa jest forum jarosławia jak dotchczas dobrze idzie i byc moze bedziemy miec swoje forum ..ludziska tylko piszcie tam cos Odpowiedz Link Zgłoś
o666o FORUM JAROSŁAW JEST: 22.08.03, 23:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=6275947 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: FORUM JAROSŁAW JEST: IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 11:32 To do roboty kochani, do roboty , wchodzić tam i piszcie np. cos ciekawego o wakacjach!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 11:40 Czemu nic nie piszecie???? Może dlatego że przemyślaki nas obrażają ?? Oni jak zauważyłam są pesymistami ,i prawie każdemu coś przyłatają!!No i brak im tolerancji dla każdego kto nie jest z Przemyśla-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: Re Co jest z wami IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 12:15 Wydaje mi się Maryniko,że uogólniasz.Nawet jeśli znajdzie się ktoś ,kto innych obraża,nie oznacza to,że wszyscy tak myślą. Na mnie zrobił wrażenie jeden gość z Jarosławia,który bierze udział w programie TV pt.MILIARD W ROZUMIE.Facet ma dużą wiedzę,wygrał już kilkakrotnie,niestety nie pamiętam jego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 16:19 Masz racje, nie wszyscy!! ale jak narazie większość nie wiem dlaczego czuje do nas niechęć. A Ja i tak wszystkich pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haaszek Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 02.11.03, 17:20 Facet nazywa się Turski i rzeczywiście jest niezły. A w miescie czasem rzeczywiście cos się dzieje, choć niestety nie ma już "Grodzkiej" (jedyne miejsce z tak fajnym ogródkiem) no i wkrótce odjdzie "Pirania". Niestety, brak kasy zabija wszystko... A jeszcze Rada żre się z Burmistrzem i vice versa. Żadna ze stron nie potrafi znaleźć w propozycjach przeciwników nic pozytywnego i walczy za wszelką cene o swoje. Powystrzelać ich wszystkich!!! A wiesz ile będzie kosztował roczny karnet na basen? 1000- 1500 zet! Wisiała kartka na drzwiach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 09:32 No i co ten burmistrz robi z naszym miastem!!? A kogo będzie stać na ten basen!! no i za te pieniądze to ile razy w tygodniu wejście??A może coś więcej wiesz na ten temat?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Re Co jest z wami IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 05.11.03, 11:14 Jeśli to prawda,to na mój nos zamkną basen(bo nikt nie korzysta),a póżniej sprzedadzą za psi grosz jakiemuś swojakowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 06.11.03, 09:48 Albo będą musieć spuścić z ceny .W Uszczykach D.płaciłam 9zł za gdz. Odpowiedz Link Zgłoś
juchoo03 Re: Re Co jest z wami 06.11.03, 20:12 9 zł/godz,drogo nawet jak na USTRZYKI D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 09.11.03, 20:46 Może i drogo, ale w Przeworsku wstęp na basen szkolny kosztuje 8.50 A ile kosztuje wstęp na basen w Przemyślu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ouimet Re: Re Co jest z wami IP: *.sympatico.ca 12.11.03, 03:00 Maryniko-czy bywasz w Przeworsku?Dawno to bylo,ale odrabialem praktyke przy budowie tegoz basenu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 13.11.03, 09:04 Właśnie pozwalałam z siebie zdzierać skórę, aby popływać chociaż raz w tygodniu. W poprzednim roku szkolnym miałam wykupione karnety.W tym roku liczyłam na nowy jaroslawski.A tu.......???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 11:10 Jak widać Jarosławiaki mało piszą na tym podforum!! A dlaczego!!!????????hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: Re Co jest z wami IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 07.12.03, 19:44 musi tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frizzy Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.proxy.aol.com 09.12.03, 03:07 ktos jednak zaglada ale wiecej Jaroslawian woli forum Rzeszów. Patrz wątek " Forum Jaroslaw " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 11:05 Zaglądamy i tu i tam ale najbardziej chcielibyśmy zaglądać na swoje forum ;JAROSłAW; tylko go nie mamy!! Pozdrawiam Przemyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.03, 09:29 A jak sie można postarać? Tzn. co trzeba by Jarosław miał swoje Forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaśko Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.03, 21:20 założyć klub Radio M jarosław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re:Wolelibyśmy u siebie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.03, 18:02 Jaśko!! czy ty jesteś zwolennikiem tego radja????Boże mnie uchowaj od takiego klubu!! Mnie chodzi o niezależne Forum , takie choćby jak ma rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-hu Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 16:19 A ja szukam brydżystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 11:14 Znam takich ale mieszkają w Lubaczowie!!Ja wole sie przygłądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re:Czy zaglądacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 14:01 Czy zaglądacie czaem na rzeszowskie forum?? Jest tam podforum Jarosław!! Poruszamy tam temat Jarosławskiego rynku i hali targowej.A może wy też wyrazicie swoje zdanie o ich przebudowie!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynika Re:Kto to zrobi!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.04, 14:53 Może ktoś z was chciałby założyć prywatne forum Jarosławskie , obiecuje będę zaglądać. Jest możliwość!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość !! Re: CZY NIKT Z JAROSŁAWIA TU NIE ZAGLĄDA IP: *.crowley.pl 15.02.04, 16:35 Hej ludzie nie śpijcie!! Odpowiedz Link Zgłoś