Gość: nieufny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 22:08 Czy ktoś wie o co chodzi? czemu wytrzeźwiałka jest oflagowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dark Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.autocom.pl 04.02.08, 08:07 Pijąc, wypełniasz obywatelski obowiązek, i zapełniasz budżet. Ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSPH Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 13:01 Służba Zdrowia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 04.02.08, 21:55 Mister terapeuci lub instruktorzy terapii uzależnień szaleją, szleją, szaleją!!!!!!. A kij im w ucho. Nieh piją , piją piją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezalkoholowy Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.mcon.pl 05.02.08, 17:20 A gdzie u nas jest wytrzeźwiałka ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lel Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 05.02.08, 18:02 Przylega do zakładu pogrzebowego na Rogozińskiego zaraz za starym szpitalem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 21:44 Skoro "strajkują" to tylko dlatego bo pewnie zarabiają jakieś grosze,a szefostwo w kulki wali i nie chce dać podwyżek,a sam szef pewnie zarabia krocie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 00:31 Czy jesteś sfrustrowanym terapeutom lub innym instuktorem? A poddaj się i Ty terapii.!!!Starjkuj i protestuj, to ci ten przybytek skasują , jak się patrzy. I gdzie wtedy pojdziesz udawać, że pracujesz . Żadne STU CZY DWUSTU CI NIE POMOŻE. Nie dość, że udajesz, że pracujesz, to jeszcze ci źle? Na pijakach chcesz się dorobić. Oszalałeś? Powodzenia. To więcej, niż błąd. To głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za wcześnie Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 06.02.08, 01:08 Gość portalu: Realista napisał(a): > Czy jesteś sfrustrowanym terapeutom lub innym instuktorem? A poddaj > się i Ty terapii.!!!Starjkuj i protestuj, to ci ten przybytek > skasują , jak się patrzy. I gdzie wtedy pojdziesz udawać, że > pracujesz . Żadne STU CZY DWUSTU CI NIE POMOŻE. Nie dość, że > udajesz, że pracujesz, to jeszcze ci źle? Na pijakach chcesz się > dorobić. Oszalałeś? Powodzenia. To więcej, niż błąd. To głupota Realisto - wytrzeźwiej, zanim napiszesz bo mam nadzieję, że ostatki a nie głupota przez ciebie przemawia. Chociaż patrząc na twoje różne wypowiedzi w innych wątkach nie jestem tego taki pewien. Ale cóż, takim jak ty trzeba przeciwstawiać się siłą i kulturą osobistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 01:16 Gratuluję czujności.Ale to nie zmieni oceny Twojej pazerności i mizeroty spojrzenia na sprawę. Jest mi gancy - gan, co Pan Prezydent zrobi z wytrzeźwiałką? A może Ci oto chodzi? Dziadek, dziad.... Ps. Tak Ci się nie podoba to miejsce pracy? A kij z nim. Tylko co będziesz później robił, skoro nic innego nie potafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:17 Zrób przysługe innym,na ulicy Grunwaldzkiej stoją dwa wieżowce wjedż windą na ostatnie piętro (póżniej kawałek jeszcze pieszo na dach,i skocz z dachu tegoż wieżowca na ŁEP,oddasz wielką przysługe swojej rodzinie (bo twój sposób myślenia przynosi wstyd i hańbe),a zarazem społeczeństwu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 16:39 Terapeuto!!!!!!!!!!!!!! Instruktorze terapii, gadaczu o szkodliwości picia. Sam się terapiuj. Sam się lecz. Pij, daj się złapać czarnym, a następnie będąc pensjonariuszem pogadaj sam do siebie o szkodliwości picia płacąc z nockę w hiltonie. Oj , widzę, że prawda boli. Strajkujcie, a wytrzeźwiałkę radni lub Pan prezydent sami rozwalą. Nie kumacie, że to przybytek niekoniecznie konieczny. Tylko przspieszacie swój upadek. Brawo.A gdzie wtedy będziecie strajkowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.toya.net.pl 06.02.08, 19:02 Jeżeli Realista uważa, że taki ośrodek jest nie potrzebny, to niech się nie dziwi,iż w chwili braku takiej instytucji miał by "piękny" widok wyglądu naszego miasta gdzie na chodnikach, przed szkołami itp. można by było zobaczyć tych nieszczęśników! Może jak by tam trochę popracował to by zrozumiał o co w tym wszystkim chodzi! Po prostu wydaje mi się, że ma się gdzieś tych pracowników! Ale cóż, jak się nie wie w czym rzecz to lepiej nie zabierać głosu, ale zawsze jakiś osiołek boży musi się znaleźć który zjadł wszystkie rozumy i swoimi tępymi komentarzami popisuje się ukazując swoją głupotę i niewiedzę na nie tylko ten temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 21.04.08, 16:54 soorki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:00 Żeby ci czasem "realisto" ktoś kiedyś w tym hiltonie nie pokazał jak wygląda zycie.......Masz spaczone myslenie i wredny charakterek! jak mówią, tarfi kiedys kosa na kamień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:12 Popieram,popieram ale rzecz jasne nie tego BARANA (-nice-)Realiste,a propo's sprawdż w słowniku co oznacza wyraz "Realista" bo z twoich wypowiedzi wywnioskować można że nie bardzo wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:07 Jak już zabierasz głos BARANIE to musisz przyswoic sobie gramatyke j.polskiego,a poza tym zabierasz głos bez zdania racji>Nie strajkują po to bo mają za wysokie pensje lecz odwrotnie,jak zdążyłeś panie REALISTA zauważyć nie strajkują u nas w kraju tylko Terapeuci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 21:49 A jak myślisz dlaczego!Jakby zarabiali tyle ile powinni zarabiać to by nie strajkowali!"Szefostwo"łoi konkretny grosz a podwładni ryją za darmo (może by tak zamiana płac,mam na myśli z szefem )i niech w końcu pan prezydent weżmie sprawy w swoje ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 07:51 izba jest źle zarzadzana - zreszta tak jak i inne płacvówki podległe pod urząd miasta w przemyslu. kierownik 0 czka nić ni robi tylko zajmuje się pijaczkami. Zero własnej inicjatywy, rodzi sie pytanie, czy są zbieranie opłaty za pobyt w hiltonie, czy tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 16:41 Terapeuto!!!!!!!!!!!!!! Instruktorze terapii, gadaczu o szkodliwości picia.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sabo i Ludwiku Dornie. Nie kroczcie tą drogą. Zejdźcie z tej drogi.Wzywam was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:50 Ty, realista z bożej łaski, co ty wzywasz tych terapeutów i instruktorów do zaprzestania strajków? jaki masz w tym interes? wolny kraj, każdy ma prawo domagać sie swojego jak może! Widać masz jakiś problem!!!!może z alkoholem...........???// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:58 Wytrzeźwiałka to nie tylko terapeuci. Jak nie masz sprawdzonych informacji to się nie wypowiadaj!Jakieś kompleksy się odezwały?!! A może siedzisz na "kuroniu" i zazdrościsz innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terapeuta Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 17:00 Ok, ok, ale na przyszłość omijaj Filipiny :-) A propos tematów alkoholowo-terapeutycznych to taka ciekawostka, a raczej oficjalny przemyski rekord: polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/mial-6-promili-i-uciekl-ze-szpitala,1048757,3328 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 23:38 Ty, realista!tym swoim gadaniem sprawiasz wrazenie jakbys miał jakieś udziały w pensyjce szefowstwa wytrzeźwiałki!!!!i to na pewno nie małej!!!he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycholog Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 10.02.08, 15:23 psycholog radzi: ralisto! realisto! jak mi Cię żal!Dam Ci radę. Spadaj z tej strony i udaj się do Żurawicy, by wyleczyć swój mózg i swojej tłustej żony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 15.02.08, 11:43 Wybaczcie mi, że wypisywałem takie brednie i krytykowałem Wasza pracę w MOZU nie mając o tym zielonego pojęcia. Przepraszam Was Panie terapeutki. Praca w ZK, ciagły stres i inne problemy sprawiły, że moje gratyfikacje skłoniły mnie do działań, które sprawiaja mi przyjemność tj. dokucznie innym.Popieram Wasz protest! Macie rację! Wasze pensje sa tak niskie niczym sprzątaczek klozetowych.Jestem z Wami! Pijacki odór, smród nóg nie mytych przez rok,wszy,żyganiny, przekleństwa, poniżanie to Wasz świat wewnętrzny w którym służycie i spieszycie z pomocą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 15.02.08, 11:48 wszystkim tym, którzy tej pomocy oczekuja.A z każdym dniem jest ich co raz więcej. Życzę Wam powodenia w Waszej słusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.gprs.plus.pl 11.02.08, 21:56 Ludwik Dorn to chyba jeśli mnie pamięć nie myli stał na czele MSWiA - poglądy realisty "śmierdzą" mi trochę SW ( dla nie znających skrótu wyjaśniam " Służba Więzienna " ) - dla będących w temacie nie muszę chyba więcej komentować. Oj niezabardzo stosowanie praktyk z tego resortu sprawdziło(by) się chyba w przamyskim MOZU. Ludzie pragną godnie żyć więc walczą o swoje. Dlaczego realisto nie psioczysz na górników ,lekarzy, pielęgniarki czy celników??? Czyżbyś w rzeczy samej czuł jakieś "osobiste przywiązanie" do tej maleńkiej placówki . Zamilkłeś cosik ostatnio - rozszyfrowano Cię ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maku Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 07:34 A co ma wspólnego MSWiA i poglądy realisty "śmierdzące" SW? Tak na marginesie to SW podlega pod Ministerstwo Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieufny Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:08 Jest coraz lepiej fakty.interia.pl/news/strajk-w-osrodku-zapobiegania-uzaleznieniom,1103130?source=rss Odpowiedz Link Zgłoś