Dodaj do ulubionych

Protest w wytrzeźwiałce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.08, 22:08
Czy ktoś wie o co chodzi? czemu wytrzeźwiałka jest oflagowana?
Obserwuj wątek
    • Gość: dark Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.autocom.pl 04.02.08, 08:07
      Pijąc, wypełniasz obywatelski obowiązek, i zapełniasz budżet. Ot, co.
    • Gość: DSPH Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 13:01
      Służba Zdrowia:)
    • Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 04.02.08, 21:55
      Mister terapeuci lub instruktorzy terapii uzależnień szaleją,
      szleją, szaleją!!!!!!. A kij im w ucho. Nieh piją , piją piją.
      • Gość: bezalkoholowy Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.mcon.pl 05.02.08, 17:20
        A gdzie u nas jest wytrzeźwiałka ?...
        • Gość: Lel Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 05.02.08, 18:02
          Przylega do zakładu pogrzebowego na Rogozińskiego zaraz za starym szpitalem .
      • Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 21:44
        Skoro "strajkują" to tylko dlatego bo pewnie zarabiają jakieś
        grosze,a szefostwo w kulki wali i nie chce dać podwyżek,a sam szef
        pewnie zarabia krocie!
        • Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 00:31
          Czy jesteś sfrustrowanym terapeutom lub innym instuktorem? A poddaj
          się i Ty terapii.!!!Starjkuj i protestuj, to ci ten przybytek
          skasują , jak się patrzy. I gdzie wtedy pojdziesz udawać, że
          pracujesz . Żadne STU CZY DWUSTU CI NIE POMOŻE. Nie dość, że
          udajesz, że pracujesz, to jeszcze ci źle? Na pijakach chcesz się
          dorobić. Oszalałeś? Powodzenia. To więcej, niż błąd. To głupota.
          • Gość: za wcześnie Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 06.02.08, 01:08
            Gość portalu: Realista napisał(a):

> Czy jesteś sfrustrowanym terapeutom lub innym instuktorem? A
            poddaj
            > się i Ty terapii.!!!Starjkuj i protestuj, to ci ten przybytek
            > skasują , jak się patrzy. I gdzie wtedy pojdziesz udawać, że
            > pracujesz . Żadne STU CZY DWUSTU CI NIE POMOŻE. Nie dość, że
            > udajesz, że pracujesz, to jeszcze ci źle? Na pijakach chcesz się
            > dorobić. Oszalałeś? Powodzenia. To więcej, niż błąd. To głupota

Realisto - wytrzeźwiej, zanim napiszesz bo mam nadzieję, że ostatki
            a nie głupota przez ciebie przemawia. Chociaż patrząc na twoje różne
            wypowiedzi w innych wątkach nie jestem tego taki pewien. Ale cóż,
            takim jak ty trzeba przeciwstawiać się siłą i kulturą osobistą.
            • Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 01:16
              Gratuluję czujności.Ale to nie zmieni oceny Twojej pazerności i
              mizeroty spojrzenia na sprawę. Jest mi gancy - gan, co Pan Prezydent
              zrobi z wytrzeźwiałką? A może Ci oto chodzi? Dziadek, dziad....
              Ps. Tak Ci się nie podoba to miejsce pracy? A kij z nim. Tylko co
              będziesz później robił, skoro nic innego nie potafisz?
              • Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:17
                Zrób przysługe innym,na ulicy Grunwaldzkiej stoją dwa wieżowce wjedż windą na
                ostatnie piętro (póżniej kawałek jeszcze pieszo na dach,i skocz z dachu tegoż
                wieżowca na ŁEP,oddasz wielką przysługe swojej rodzinie (bo twój sposób myślenia
                przynosi wstyd i hańbe),a zarazem społeczeństwu!
                • Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 16:39
                  Terapeuto!!!!!!!!!!!!!! Instruktorze terapii, gadaczu o szkodliwości
                  picia. Sam się terapiuj. Sam się lecz. Pij, daj się złapać czarnym,
                  a następnie będąc pensjonariuszem pogadaj sam do siebie o
                  szkodliwości picia płacąc z nockę w hiltonie. Oj , widzę, że prawda
                  boli.
                  Strajkujcie, a wytrzeźwiałkę radni lub Pan prezydent sami rozwalą.
                  Nie kumacie, że to przybytek niekoniecznie konieczny. Tylko
                  przspieszacie swój upadek. Brawo.A gdzie wtedy będziecie
                  strajkowali?
                  • Gość: *** Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.toya.net.pl 06.02.08, 19:02
                    Jeżeli Realista uważa, że taki ośrodek jest nie potrzebny, to niech się nie
                    dziwi,iż w chwili braku takiej instytucji miał by "piękny" widok wyglądu naszego
                    miasta gdzie na chodnikach, przed szkołami itp. można by było zobaczyć tych
                    nieszczęśników! Może jak by tam trochę popracował to by zrozumiał o co w tym
                    wszystkim chodzi! Po prostu wydaje mi się, że ma się gdzieś tych pracowników!
                    Ale cóż, jak się nie wie w czym rzecz to lepiej nie zabierać głosu, ale zawsze
                    jakiś osiołek boży musi się znaleźć który zjadł wszystkie rozumy i swoimi tępymi
                    komentarzami popisuje się ukazując swoją głupotę i niewiedzę na nie tylko ten temat!
                    • Gość: realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.podkarpacka.policja.gov.pl 21.04.08, 16:54
                      soorki
                  • Gość: widz Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:00
                    Żeby ci czasem "realisto" ktoś kiedyś w tym hiltonie nie pokazał jak
                    wygląda zycie.......Masz spaczone myslenie i wredny charakterek! jak
                    mówią, tarfi kiedys kosa na kamień.
              • Gość: edek Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 13.02.08, 21:59
            • Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:12
              Popieram,popieram ale rzecz jasne nie tego BARANA (-nice-)Realiste,a propo's
              sprawdż w słowniku co oznacza wyraz "Realista" bo z twoich wypowiedzi
              wywnioskować można że nie bardzo wiesz!
          • Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:07
            Jak już zabierasz głos BARANIE to musisz przyswoic sobie gramatyke j.polskiego,a
            poza tym zabierasz głos bez zdania racji>Nie strajkują po to bo mają za wysokie
            pensje lecz odwrotnie,jak zdążyłeś panie REALISTA zauważyć nie strajkują u nas w
            kraju tylko Terapeuci!!!
    • Gość: dziadek! Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 21:49
      A jak myślisz dlaczego!Jakby zarabiali tyle ile powinni zarabiać to
      by nie strajkowali!"Szefostwo"łoi konkretny grosz a podwładni ryją
      za darmo (może by tak zamiana płac,mam na myśli z szefem )i niech w
      końcu pan prezydent weżmie sprawy w swoje ręce!
      • Gość: xyz Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 07:51
        izba jest źle zarzadzana - zreszta tak jak i inne płacvówki podległe
        pod urząd miasta w przemyslu. kierownik 0 czka nić ni robi tylko
        zajmuje się pijaczkami. Zero własnej inicjatywy, rodzi sie pytanie,
        czy są zbieranie opłaty za pobyt w hiltonie, czy tez nie.
    • Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: 80.55.73.* 06.02.08, 16:41
      Terapeuto!!!!!!!!!!!!!! Instruktorze terapii, gadaczu o szkodliwości
      picia.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Sabo i Ludwiku Dornie. Nie kroczcie tą drogą. Zejdźcie z tej
      drogi.Wzywam was.
      • Gość: konkret Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:50
        Ty, realista z bożej łaski, co ty wzywasz tych terapeutów i instruktorów do
        zaprzestania strajków? jaki masz w tym interes?
        wolny kraj, każdy ma prawo domagać sie swojego jak może!
        Widać masz jakiś problem!!!!może z alkoholem...........???//
      • Gość: ktoś Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 16:58
        Wytrzeźwiałka to nie tylko terapeuci. Jak nie masz sprawdzonych informacji to
        się nie wypowiadaj!Jakieś kompleksy się odezwały?!! A może siedzisz na "kuroniu"
        i zazdrościsz innym.
      • Gość: terapeuta Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 17:00
        Ok, ok, ale na przyszłość omijaj Filipiny :-) A propos tematów
        alkoholowo-terapeutycznych to taka ciekawostka, a raczej oficjalny
        przemyski rekord:
        polskalokalna.pl/wiadomosci/podkarpackie/news/mial-6-promili-i-uciekl-ze-szpitala,1048757,3328
      • Gość: GOŚĆ Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 23:38
        Ty, realista!tym swoim gadaniem sprawiasz wrazenie jakbys miał
        jakieś udziały w pensyjce szefowstwa wytrzeźwiałki!!!!i to na pewno
        nie małej!!!he,he
      • Gość: psycholog Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 10.02.08, 15:23
        psycholog radzi: ralisto! realisto! jak mi Cię żal!Dam Ci radę. Spadaj z tej
        strony i udaj się do Żurawicy, by wyleczyć swój mózg i swojej tłustej żony...
        • Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 15.02.08, 11:43
          Wybaczcie mi, że wypisywałem takie brednie i krytykowałem Wasza pracę w MOZU nie
          mając o tym zielonego pojęcia. Przepraszam Was Panie terapeutki. Praca w ZK,
          ciagły stres i inne problemy sprawiły, że moje gratyfikacje skłoniły mnie do
          działań, które sprawiaja mi przyjemność tj. dokucznie innym.Popieram Wasz
          protest! Macie rację! Wasze pensje sa tak niskie niczym sprzątaczek
          klozetowych.Jestem z Wami! Pijacki odór, smród nóg nie mytych przez
          rok,wszy,żyganiny, przekleństwa, poniżanie to Wasz świat wewnętrzny w którym
          służycie i spieszycie z pomocą
          • Gość: Realista Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.ptvk.pl 15.02.08, 11:48
            wszystkim tym, którzy tej pomocy oczekuja.A z każdym dniem jest ich co raz
            więcej. Życzę Wam powodenia w Waszej słusznej sprawie.
      • Gość: kalosz Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.gprs.plus.pl 11.02.08, 21:56
        Ludwik Dorn to chyba jeśli mnie pamięć nie myli stał na czele MSWiA -
        poglądy realisty "śmierdzą" mi trochę SW ( dla nie znających skrótu
        wyjaśniam " Służba Więzienna " ) - dla będących w temacie nie muszę
        chyba więcej komentować. Oj niezabardzo stosowanie praktyk z tego
        resortu sprawdziło(by) się chyba w przamyskim MOZU.
        Ludzie pragną godnie żyć więc walczą o swoje. Dlaczego realisto nie
        psioczysz na górników ,lekarzy, pielęgniarki czy celników??? Czyżbyś
        w rzeczy samej czuł jakieś "osobiste przywiązanie" do tej maleńkiej
        placówki . Zamilkłeś cosik ostatnio - rozszyfrowano Cię ? :)
        • Gość: maku Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 07:34
          A co ma wspólnego MSWiA i poglądy realisty "śmierdzące" SW? Tak na
          marginesie to SW podlega pod Ministerstwo Sprawiedliwości.
    • Gość: nieufny Re: Protest w wytrzeźwiałce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 14:08
      Jest coraz lepiej
      fakty.interia.pl/news/strajk-w-osrodku-zapobiegania-uzaleznieniom,1103130?source=rss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka