Dodaj do ulubionych

Przełożenie pedała

IP: 89.195.138.* 06.02.09, 01:31
W moim łózku,z prawęj strony leży jakiś pedał, nie wiem jak go przełożyc na
lewą, bo strasznie kopie.Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: angol Re: Przełożenie pedała IP: *.cable.ubr06.smal.blueyonder.co.uk 06.02.09, 01:42
      Dzwoń do Jarka, on akurat jest w podobnej sytuacji i na dodatek nie wie,kto ma
      dzis dyzur w roli parówy!
    • Gość: zenek Re: Przełożenie pedała IP: *.toya.net.pl 06.02.09, 10:15
      Ty jobrave masz chyba z głową problem..Nie dawno postulowałeś na forum aby nie
      zaśmiecać forum, aby nie poruszać idiotycznych pustych tematów, a dzis
      proszę...jobrave ma głowie sieczkę.Myślałem że jesteś poważniejszy.
      • Gość: Cyt Re: Przełożenie pedała IP: *.ptvk.pl 06.02.09, 10:59
        No chyba nie uwierzyłes w to co pisze jobrave? Przeciez on po prostu nie pamieta
        o czym pisał wcześniej :)
      • Gość: jobrave Re: Przełożenie pedała IP: 89.195.132.* 06.02.09, 11:02
        Zenku, byc może mam problem z głową, być może nie, ale nigdy nie miałem nic
        przeciwko wątkom idiotycznym, m.in.dlatego, zeby nie urazić Ciebie, no i siebie,
        zglaszałem natomiast pretensje w zw. z przemyceniam reklam pod płaszczykiem
        różnych rankingów itp. Kiedy protestowałem przeciwko takiemu stanowi rzeczy
        posypały się na mnie gromy,a Kasmis, Obiekt i kilku innych PT Forumowiczów
        uznało to za zamach na demokrację uzasadniając, że każdym ma prawo pisać co
        chce, bo po to jest forum - uznając rację większości niniejszym to czynię.
        • Gość: Fanka Re: Przełożenie tematu na meteorologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 11:54
          Urocze, aczkolwiek złośliwe w porywach wirtualne ludziki,
          Pogoda cudna! Takiego dnia nie było od kilku miesięcy.
          Idźcie na spacer "dla spokojności" i poprawy krążenia. Najlepiej długi i nieco
          forsowny.
          Proponuję jedną z moich ulubionych tras, parkiem na Zniesienie i powrót w kilku
          wersjach np obok muru Karmelitanek...
          Miłego spacerowania;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka