kasztannova 17.07.06, 21:12 Ktoś już poruszał temat kota Hermiony, proszę o wybaczenie, ale nie pamiętam kto. Ja dorzucę kamyczek ze swojej strony - a co by było gdyby kot był animagiem - bratem Syriusza Blacka? Imć Regulusem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilianna Re: Kici kici? 18.07.06, 12:06 Heh, fajnie by było, ale czy Moody (albo ktoś inny) nie wspomina, że znaleziono ciało Regulusa? Skoro tak, to chyba nie mógł zmienić się w kota. Odpowiedz Link
tonks666 Re: Kici kici? 18.07.06, 14:46 a może ciało Regulusa, to tak na prawdę było ciało kogoś innego pod wpływem eliksiru wielosokowego?? Odpowiedz Link
kasztannova znaleziono? 18.07.06, 20:02 Rzeczywiście znaleziono? No tak 4 jeszcze nie czytałam. Ale czy nie mówił ktoś że Regulus był małą rybką i zdaje się że zabicie go byłoby zbyt dużym wysiłkiem? Coś mi się tak echem obija po łbie... Odpowiedz Link
tonks666 Re: znaleziono? 19.07.06, 12:18 coś w stylu, ze był za mało ważny, żeby Voldi sam sie niem zajął Odpowiedz Link
olbrachta Re: znaleziono? 20.07.06, 00:01 Odpada moim zdanie, chociaż też się zastanawiałam nad tym (akurat nie w połaczeniu z Regulusem). Na stronie Rowling przeczytałam w jakimś dziale, w którym odpowiada ona na najbardziej rozpowszechnione plotki, jest też taka, że Krzywołap jest animagiem. I ona to stanowczo dementuje. Odpowiedz Link
aise kot hermiony 27.07.06, 21:08 jest pół-kneazlem (nie mam pojecia jak przetłumaczyć "kneazle" - znalazłam to na stronie Rowling) - nie jest animagiem na pewno. Odpowiedz Link