haliw Re: Jaś 28.10.11, 10:36 Jasiu dziś kolejny 28 już byś był dużym chłopcem bardzo mi Ciebie brakuje tęsknie kocham Ciebie tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.11.11, 08:21 synku kochany dziś skończyłbyś już 22 miesiące... tęsknie za Tobą kocham Ciebie tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 24.12.11, 10:47 syneczku kochana to już drugie święta bez Ciebie:( kocham Cie bardzo i bardzo mi Ciebie brakuje dziękuje, że nad nami czuwasz tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.01.12, 09:57 synku dziś mijają23 miesiące jak jesteś aniołkiem kocham Ciebie i tęsknie tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.01.12, 08:23 syneczku kochany dziś skończyłbyś dwa latka już byś był dużym chłopcem łzy lecą od rana cały czas zamiast zabawki zapale Ci znicza na grobie, jakie to wszystko niesprawiedliwe:( tak bardzo mi Ciebie brakuje tak bardzo tęsknie kocham Cie nad życie Jasiu miliony światełek na Twoje drugie urodzinki [*][*][*] Odpowiedz Link
chantal10 Re: Jaś 28.01.12, 21:04 Jasiulku tysiące światełek dla Ciebie [*] opiekuj się Rodzicami i Siostrzyczką. Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.02.12, 07:50 syneczku to już dwa lata jak jesteś aniołkiem. Dokładnie pamiętam wszystko jak zasnąłeś na naszych rękach i poszłeś do Bozi:( łzy płyną cały czas, boli tak samo mocno. Pustka w sercu dalej jest. tak bardzo Cię kocham, strasznie za Tobą tęsknie syneczku tysiące światełek na Twoje drugie aniołkowe urodziny [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.02.12, 09:56 Jaśku dziś kolejny 28 bez Ciebie:( kocham tęsknie tysiące światełek dla Ciebie synku [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 07.04.12, 14:30 synku kochany to już 3 święta bez Ciebie:( mam nadzieje, że świętujecie tam z innymi aniołkami i jest Ci tam dobrze kocham Cie bardzo tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.04.12, 08:58 synku dziś kolejny 11.... ehhh tak bardzo mi Ciebie brakuje tęsknie bardzo tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.05.12, 09:53 Jasiu dziś kolejny 28 kocham Cie synku tęsknie i myślę o Tobie tysiące światełek dla Ciebie skarbie [*][*][*] Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 01.06.12, 06:56 synku dziś Dzień Dziecka nie mogę dać Ci zabawki, ale zapalimy z Twoją siostrzyczką Ci zniczka i damy małego aniołka... to już 3 Dzień Dziecka bez Ciebie:( jak to jest nie sprawiedliwe tysiące światełek dla Ciebie kochanie [*][*][*] kocham Ciebie Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 11.06.12, 11:56 Jaśku dziś kolejny 11 tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] kocham Ciebie Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 24.06.12, 15:08 syneczku kochany dziś Twoje imieniny Jasiu tysiące światełek dla Ciebie[*][*][*] kocham Ciebie mama Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.06.12, 10:26 dziś kolejny 28 :( synku kochany tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] kocham Ciebie Jasiu Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 24.08.12, 10:51 Chciałabym tak, po prostu tak do Ciebie przytulić się... :( teraz żal w sercu wypełnia duszę mą... Chwycić Twą dłoń... nie puszczać z rąk.. synku kocham Cie i bardzo mi Ciebie brakuje mama Odpowiedz Link
haliw Re: Jaś 28.09.12, 12:45 Jasiu dziś kolejny 28.... tęsknie, kocham tysiące światełek dla Ciebie [*][*][*] Odpowiedz Link