agablues 24.08.04, 20:14 www.choredziecko.republika.pl/ Mi aż dech zaparło! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewamonika1 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 20:20 Natko, Jaka szkoda, że tak smutne wydarzenia pozwoliły spotkać Ciebie i inne osoby na tym forum. Ale muszę to napisać - Twoje strony - ta ze światełkami i teraz www są pięknym efektem istnienia niniejszego forum. To Twoje dzieło, które zostanie i będzie mogło pomóc wielu ludziom "na zakręcie" - w to nie wątpię. Dziękuję - ewa Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 20:24 Czy dobrze mi się zdaje, że na jednym ze zdjęć jest Aniołek Czaruś - synek Alany? ewa Odpowiedz Link
martagoryczka Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 20:29 Myślę, że to jest WIELKIE!!!! Wielkie podziekowania dla Ciebie Natko. Nie sądziłam, ze bedzie to tak piękne... Dziekuję Marta Odpowiedz Link
agacz2905 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 20:35 Piękna strona i bardzo, bardzo potrzebna wszystkim nam. Natko - dziękuję, ja teraz bardzo potrzebuję takich tekstów, ston, forów i kontaktów. Bo bez tego forum jestem tak naprawdę sama ze swoja żałobą, której nigdy naprawdę nie przeżyłam. Wic jeszcze raz dzięki i przepraszam za tą nieskładną pisaninę Agnieszka Odpowiedz Link
anuteczek Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 21:05 Natko, piękne, chyba się uśmiechnę i poproszę o podstronę trudna ciąża :) ściskam andzia Odpowiedz Link
natkaszczerbatka do anuleczka 25.08.04, 12:16 Gdybyś przysłała mi jakieś materiały, artykuły itd. związane z forum Trudna Ciąża - chętnie je zamieszczę, nie ma sprawy. Te tematy przecież są bardzo ze sobą powiązane. Odpowiedz Link
mama38 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 21:38 Wspaniała strona. Natko jesteś wielka :) Odpowiedz Link
aagnieszek Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 23:06 Wzruszająca, mądra i przede wszystkim, bardzo potrzebna strona! Dołączam słowa podziwu i podziękowania, za wysiłek stworzenia tego miejsca... Odpowiedz Link
ali_bey Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 24.08.04, 23:19 Natko wielkie brawa i uściski ode mnie.Strona jest cudowna i tak bardzo potrzebna.Myślę ,że nadszedł czas zmienić nieco tekst naszej ulotki i dodac adres tej wspaniałej strony. Odpowiedz Link
hubcio14 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 09:28 nie napisze nic innego. bardzo piękna strona. dziekuje w imieniu swoim i tych, którzy będą korzystać z tej strony. dziękuje Natko. Odpowiedz Link
mamakaroli Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 09:35 Stronka jest śliczna i bardzo potrzebna. Odpowiedz Link
j0204 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 10:00 Natko, Jesteś Wspaniała. dziekuję. Ewo, tak, to Czaruś, synek Alicji, uroczy malec-aniołek. ps,ale nie wiem czy to tylko mi czy komus jeszcze - coś nie wszystko się otwiera? może mam jakies błędy na serwerze? Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 10:11 nie wszystko się otwiera, bo nie wszystko jeszcze gotowe. Zabrałam się do tego na zasadzie "HURA!" i zapomniałam o tym, że taka strona wymaga jednak sporo pracy. Może być sporo głupich błędów i pomyłek. Jak tylko coś wypatrzycie - dajcie znać. Stopniowo będę uzupełniać. Liczę na Was. Mam nadzieję że będziemy tworzyli ją razem. Nie ukrywam, że mam jeszcze inne zajęcia - ale jak tylko będę miała wolną chwilę - to będę pracować nad stroną. Przyznam się Wam, że jest to dla mnie doskonała terapia. Odpowiedz Link
j0204 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 10:18 Kochana, to z góry przepraszam za moje wykąpanie w gorącej wodzie!!! W sobotę się widzimy , prawda? dostałaś meila? to pogadamy na żywo. Odpowiedz Link
yen74 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 10:35 Przepiękna strona. Chciałabym zapalić światełko dla mojej Hani, ale nie bardzo mi to wychodzi. Jeśli mogłabyś mi pomóc... Hania (39 tc) Ur.zm. 19.08.2004 Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 11:02 niestety to nie działa automatycznie. Muszę to sama zrobić. Zapalę, oczywiście! Odpowiedz Link
ulkar Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 11:47 Natko? A dla Tomka? Światełko można? On co prawda duży chłopczyk jest ... ale ... proszę ... Tomek , ur. 22 września 1988, zm. 24 pażdziernika 2002 Odpowiedz Link
zorka7 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 12:29 Dziekuję ci bardzo Natko... Jesli będę mogła pomóc (informatyk ze mnie żaden, ale polonista ok) to wal. Siedzę w domu więc mam trochę czasu. A Czaruś Alany śliczny..... Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 12:33 może podeślij parę wierszyków ... Odpowiedz Link
zorka7 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 12:31 Chętnie też podeślę parę pięknych wierszy do "Dziecka w literaturze". Odpowiedz Link
natkaszczerbatka do zorki 25.08.04, 12:34 chyba w tyn samym momencie pomyślałyśmy o tym samym ... Odpowiedz Link
zorka7 Re: do zorki 25.08.04, 22:29 natkaszczerbatka napisała: > chyba w tyn samym momencie pomyślałyśmy o tym samym ... :)))) No właśnie. Tylko nie wiem na jaki adres podesłac? Na gazetowy - czy wygodniej by bylo na inny? Odpowiedz Link
jaewa1 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 12:37 Dziękuję! Pierwszy raz przyszło mi do głowy, że właśnie dzięki Amelce mogłam to zobaczyć, tego wszystkiego doświadczyć, a przede wszystkim Was poznać- wszystko to dzięki mojej malutkiej... EwA Odpowiedz Link
vinga_o Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 12:39 Natko, to arcydzieło. Może wymaga dopracowania i trochę czasu, ale jestem naprawdę pod wrażeniem. Pozdrawiam i ściskam mocno Kinga Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 13:00 jak najbardziej wymaga dopracowania. To właściwie tylko projekt na razie. Jeszcze kupa roboty. Odpowiedz Link
jelvet Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 13:21 Natko nie wiem co napisać jesteś niesamowita osoba.... te strony sa piekne..... DZIEKUJE..... Odpowiedz Link
yezyk Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 13:54 Natko jesteś wspaniała! strona piękna! aga Odpowiedz Link
natkaszczerbatka Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 19:45 mam pytanie techniczne - czy wszyscy widzicie polskie litery na stronie? Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 20:01 Natko, u mnie widać :)) Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 20:34 Natka zapal tez światełko Hance - 02.02.1993 - 11.04.1998 Może i ja poszukam jakis wierszy, albo przyjdzie mi coś do głowy. Odpowiedz Link
cytrynka3 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 26.08.04, 23:06 Drogie dziewczyny Ogladam tę stronę i ryczę. Cytrynka Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: STRONA - dzieło Natki, zajrzyjcie! 25.08.04, 20:41 Natko, napisałam na adres gazetowy - ewa Odpowiedz Link