agata781 Re: Nocne marki na forum 01.01.05, 03:06 Właśnie wróciłam zbalangi nie wiedziałam że bycie nocnym markiem jest takie truuuudne.Ale obiecujęże następnym razem postaram się być o tej godzinie w lepszej formie... życzę wam aby ten nowy Rok był jeszcze lepszy od poprzedniego...:))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 01.01.05, 04:44 To nic trudnego. Nocnictwo to charakter, misja i ideologia! Nocniki wszystkich krajów- łączcie się! Specjalne pozdrowienia do "od7do3"! To nasze wysunięte przyczółki( chociaż mają łatwiej). Mam nadzieję, że za Wielką Wodę nasze dobre myśli też dolatują . Dolatują??? Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 01.01.05, 06:19 Dolecialy :) Dzieki - u mnie 2005 dopiero od 15 minut - szampan nalezycie wychleptany i moge poskladac zyczenia wszystkim bliskim i dalekim. A zyczenia jak zawsze te same - niech nas wszystkich spotykaja i mijaja na drogach tylko dobrzy ludzie, z ktorymi chce sie isc dalej po wszystkich kretych sciezkach roznych kontynentow, bo w dobrej kompanii najokropniejsza burze i zawieje jakos mniej dokuczaja. Milego poranka 1 stycznia 2005 zycze :) od7do3 Odpowiedz Link
pawelek22 Re: Nocne marki na forum 02.01.05, 02:26 dzien dobry wieczór .witam tych wszystkich ,którzy czuwają aby spać mógł ktoś. Piszę tak póżno pierwszy raz ale czytam zazwyczaj o tej porze. pawelek22 Odpowiedz Link
mama68 Re: Nocne marki na forum 02.01.05, 02:37 Witam serdecznie wszystkich w nowym roku! Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 02.01.05, 03:46 Czesc wszystkim niespiacym - mam nadzieje, ze pierwszy dzien 2005 minal wszystkim OK i ze kolejne beda tylko dobre albo coraz lepsze :) Czy juz powyrzucaliscie choinki? Moja sie okropnie sypie ale rodzina nie chce sie jej pozbyc przed 6 stycznia - nie mam kiedy okurzac tych wszystkich igiel! Serdecznosci, od7do3 Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 03.01.05, 00:01 Dziś kolej na mnie.Pierwsza!!!Udało się,bo Fibo zapewne na obowiązkowym spacerku...Pozdrowionka dla wszystkich Nocniczków i...miłego "nocnikowania". Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 03.01.05, 00:34 I ja się witam;-))) Martek,ale Fibo uważa,że nocnikowanie rozpoczyna się około pierwszej;-) Pewnie zarzuci Ci niesportowe zachowanie;-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 03.01.05, 01:01 Faul bez świadomości jego popełnienia może być wybaczony! Wybaczam i zaliczam zwycięstwo. :-))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 03.01.05, 01:51 dzisiaj cyba też w nocy można sobie posiedzieć i pogadać jest tylko jeden problem zalogowania się na czcie.Będe próbowac. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 03.01.05, 02:04 Fibo - pozdrawiam Cię nocnie;-))) Piękna,sportowa postawa;-) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 22:08 Mam problem z zalogowaniem się kto mi pomoże? Odpowiedz Link
bei i ja..... 03.01.05, 02:57 zaglądam najczęściej nocami....myśli mam przytomne, i jasne mimo ciemności za oknem...pozdrawiam nocnie...chialabym- by te nocne zamyslania nie były nasycane smutkiem... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Dobry wieczor 03.01.05, 03:31 No i juz naprawde po swietach - jutro juz wszyscy wracamy do pracy, nie tylko ja - dyzurny ratownik ;) Rodzina wiec sie szykuje - odchodzi prasowanie itp. wiec ja sobie moge spokojnie pokomputerzyc czego i reszcie szanownych Nocnikow serdecznie zycze :) Milego wieczora/nocy/switu - od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Dobry wieczor 04.01.05, 01:08 Nocne spacery z psem w deszczu spowodowały ślizganie się stóp w blokach startowych. Dobiegłem z zadyszką. Ps: Zamienię psa na złotą rybkę!!! Odpowiedz Link
martagoryczka Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 00:09 Ja już się chyba przestawię na nocne życie :-)) Spokój, cisza i net :-))) Pozdrawiam wszystkich Marta Odpowiedz Link
ali_bey Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 00:15 Witam "wieczorową porą"...... pozdrawiam nocnych forumowiczów;-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 01:00 Skoro mam wykazać sportową postawę,to proszę bardzo.Zgodnie z Twoimi,Fibo, założeniami melduję się,będąc pierwszą o określonej porze...hi hi hi.Pozdrawiam serdecznie! PS.Dzięki za wybaczenie wczorajszego falstartu. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 01:01 No,proszę;-))) I jeszcze Martek weszła po moim falstarcie;-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 02:28 Wchodzę raz jeszcze,ale tylko po to,by stwierdzić,że chyba wszystkim szanownym Nocnikom dobrze śpi się tej nocy...Nawet Fibo nie dopisał...Na mnie dziś wyjątkowo niecierpliwie czeka Morfeusz,życzę zatem dobrej nocki i miłych snów.Papatki. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 02:32 Jak to nie??? Tylko coś nie tak nacisnąłem i mnie przerzuciło w górę. Ale jestem cały czas! Dobranocuszki Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 02:32 Ależ Martek!Jest przecież Fibo - zdyszany troszkę;-))) Śpij dobrze,wypocznij;-)Dobranoc. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 02:37 Nooo, jestem. Dziękuję Pen, gdyby nie Ty to już nikt by mnie nie zauważył nawet. Swiat jest okrutny, byle Morfeusz (przepraszam stary) ważniejszy od biednego fibasa... Hej, żyzń proklata. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 04:18 Juz pewnie wszyscy grzecznie spicie na poduszkach lub na poslankach (dwunozni, czworonozni ;P) - to dobranoc na dzisiaj - u Was juz pewnie wtorek, no to milego wtorku :) od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 04.01.05, 04:28 Już idę rzeczywiście, czworonożny chrapie od 3 godzin. Serdeczności, dobranoc Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 01:00 Ja będę chrapała pewnie dopiero za 3 godziny,albo i później...Tymczasem witam serdecznie i równie serdecznie pozdrawiam wszystkie nocne marki,Nocniki (na czele z Głównym) i gości,którzy do nas czasem zaglądają,a i bywa,że zostają. PS.Czy jestem punktualna?...hi hi hi Odpowiedz Link
foczka4 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 01:27 Tak Martus, moglabys mnie zarazic ta punktualnoscia. Wybaczcie dziewczyny ja dzis wypije z wami jednynie herbatke bo ....za 3 godzinki wyjazd do Warszawy, czyli kilkaset kilometrow bagatela. Milej nocki! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:00 Reniu,przedwczoraj zaliczyliście Kraków(też trochę kilosów),to i Warszawa nie chce "być" gorsza.A swoją drogą,czemu nic nie wspomniałaś,Jędzusiu,o wyprawie do stolicy?Ja też życzę miłej nocki i szerokiej drogi w te i wewte. Odpowiedz Link
mama68 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 01:37 Witajcie! Ta noc dla mnie też bezsenna :( Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:02 Tak więc po raz kolejny wyciągam rękę i zapraszam po raz kolejny na kawkę...Właśnie skanuję zdjęcia Asi.Może mi pomożesz?... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:09 Ojej, Tak patrzę,kto się zameldował...i nie ma Głównego Nocnika!!! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:15 Nie martw się.Pewnie dotrzymał obietnicy i zamienił obronno-zaczepnego na tę rybkę, o której ostatnio wspominał... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:30 Nawet jakbym zamienił, to pierwszym życzeniem do złotej rybki byłoby: oddawaj psa! Ale nie zamieniłem! Sorry, pisałem list i się trochę rozpędziłem, jestem od północy. Bardzo pozdrawiam wszystkich :-) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:33 No tak... Ale złota rybka spełnia życzenia...nie mógł jej poprosić z powrotem o psa? Wtedy by zdążył po spacerku zameldować się na forum...A tak,to pewnie siedzi i sypie rybce do słoja jakieś zamrożone robaki(hmmm,to pokarm dla piranii...a co je złota rybka)??? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:34 Ha!Ale mi się udało!!!Fibo;-)))Przejrzałam Cię na wylot! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:54 Fibo!A ów list to do mnie pisałeś? hi hi Tak bardzo lubię dostawać listy... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 02:58 A złota rybka je złote dwudziestodolarówki rzecz jasna... I fakt, przejrzałaś mnie w tempie Otylki ( też złotej). Jestem pod wrażeniem! :-)))) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 03:24 Z tymi rybkami to trzeba raczej uwazac - karp tez nalezy do tej samej rodziny! I moze byc tak, ze Ty te zlota rybke przyjmiesz w dom, ona Ci ze 3 albo i 4 zyczenia spelni, rok minie jak z bicza strzelil i bedziesz lzy lal krokodyle nad wanna jak Ci przyjdzie zlota rybke a la karp zaciukac przed wigilia 2005 ;) Ja bym zostala przy czworonoznym - zawsze jest na kogo wine zrzucic jak sie skarpetka albo inna rekawiczka zapodzieje ;) Milej nocki i milej srody zycze wszem i wobec (animalsom wszystkim tez!) od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 03:30 A poza tym taki karp żre większe nominały, przyjmuje również czeki i karty kredytowe! Psy górą. Pozdrawiam bardzo! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 05.01.05, 04:39 Też tak myślę,dlatego mam dwa.Życzę odprężenia w objęciach Morfeusza,a potem miłego dnia.Papatki. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 06.01.05, 01:00 Przed nami kolejne nocne "markowanie".Witam zatem i gorąco pozdrawiam,życząc miłej nocki w towarzystwie kompa.I sobie i Wam,kochani. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 12:32 Niestety nie mam dostępu do forum.Pozdrawiam. Tak długo czekałem a tak szybko odszedł.Pamiętajmy o naszych aniołkach. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 06.01.05, 02:35 Jestem,ale znikam powoli...coś dzisiaj kiepski zawodnik ze mnie;( Odpowiedz Link
kla.kier.ka Re: Nocne marki na forum 06.01.05, 02:41 jestem... i czekam na trzech króli z darami :o) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 06.01.05, 02:49 kla.kier.ka napisała: > jestem... i czekam na trzech króli z darami :o) Do mnie Trzech Medrcow ma ponoc dostarczyc w darach snieg (8-16 cm), zawieruche i marznacy deszcz - pycha ;) Zaczac sie to "obdarowywanie" ma kolo polnocy wiec jutrzejsza jazda do pracy bedzie wybitnie zimowa. Ale sie nie skarze - w sumie fajnie jest miec prawdziwe 4 pory roku :) Poki co pozdrawiam GORACO! od7do3 Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 07.01.05, 01:00 W duszy mojej bardziej smutne niż zazwyczaj nutki grają...Ale mówię "dobry wieczór" i pozdrawiam cieplutko w tę zimną nockę... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 07.01.05, 01:00 Pozdrawiam nocnie bardzo serdecznie! :-))) Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 07.01.05, 01:08 Też wspomnienia wracają i spać nie dają... Pozdr! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 07.01.05, 03:13 Nikogo tu nie ma...buuu...Idę sobie,bo...moje oczy mają już dość monitora.Miłej nocki dla wytrwałych interholików,miłych snów dla lulających.I do miłego... Odpowiedz Link
fibo1 Re: do martek40 07.01.05, 03:30 Jestem przecie...Tylko nie interholik a internocnik, czyli nocnik internacjonalistyczny. I po raz kolejny udowodniłem prawdziwość hasła: Nocniki wszystkich krajów łączcie się! Dobrej nocki :-) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 07.01.05, 04:07 No tak - wszyscy juz pewnie poszli spac. I slusznie - za oknem zawierucha i ochyda na drogach, tylko sie zwinac w niedzwiedzi klebek i przeczekac do wiosny :) Spijcie smacznie, ja sobie jeszcze news poogladam, bo moze sie cos zmienilo na swiecie przez caly dzien - moze sie zmienilo na lepsze? To by dopiero bylo, co? Serdecznosci, od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 07.01.05, 04:27 Ja, Główny Nocnik właśnie się wybierałem spać, ale zainspirowany oglądnę jeszcze TVN24- news. Nie chciałbym byś się czuła samotna w epokowej chwili zmiany świata. Na lepsze (haha). Cieplutko na razie jeszcze w tym gorszym pozdrawiam Odpowiedz Link
aqua696 Re: Nocne marki na forum 07.01.05, 04:44 Marzy mi sie cieplutka czekolada.....mniam mniam Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 08.01.05, 01:00 Hej!Moi domownicy śpią już smacznie,obok mnie stoi termos z pyszną herbatką,z radia cichutko sączy się nastrojowa muzyka.Cisza,spokój...Można rozpocząć nocnikowanie.Pozdrowionka. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 08.01.05, 03:21 Termosik już pusty,idę zatem ciut "poświstać"...Dobranoc i miłej sobotki,kochane Nocniczki. Odpowiedz Link
aqua696 Re: Nocne marki na forum 08.01.05, 03:49 ja jak zawsze nocne klikanie kubek z mleczkiem i obietnica jak skoncze to lozko, tak mysle laptop moglabym miec w lozku-chyba uzaleznienie..... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 08.01.05, 04:55 Dobry wieczor i juz wlasciwie dobranoc, u mnie prawie 11:00 pm, mialam ciezki dzien - ide spac. Chwala najwyzszemu, ze jutro wolne - mozna sobie bedzie rano z kawka i gazetka powylegiwac sie jak nalezy. I wszystkim tego serdecznie zycze, od7do3 Odpowiedz Link
agata781 Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 01:56 Jak trudno mi jest pomarkować razem z wami.Zaraz wytłumaczę dlaczego tak jest.Po prostu trudno tak (mnie osobiście)kiedy ma się tylko dwa małe pokoiki i w dodatku są to pokoiki mojem mamy z którą mieszkam.Jak tylko Chcę pomarkować to słyszę"chyba zwariowałaś jest późno,choć lepiej spać bo rano Konrad przychodzi(jestem nianią)"No i awantura wisi w powietrzu.A poza tym ona traktuje kompa jak potencjalnego złodzieja...czasu:) Ale dzisiaj mi się udało hi hi hi:))) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 02:11 Nie przejmuj sie Agata - zdecydowanie gorzej bedzie jak sie mama sama zakocha w komputerze, zacznie czatowac i forumowac o wszystkich mozliwych godzinach :) Starsi ludzie najszybciej popadaja w nalog "internetowania" - zupelnie powaznie! Poki co, ciesz sie, ze tylko czasem ponarzeka - jak sie stanie Twoja konkurencja do komputera to juz Ci tylko pozostanie szukac oddzielnego mieszkania albo przynajmniej kupic laptop :) Milej niedzielki na jutro zycze, od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 03:03 Witajcie! Dopiero dotarłem po "nocnych Polaków rozmowach"... Jeszcze herbatki się napiję i już jestem. Odpowiedz Link
mharrison Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 23:22 Witajcie nocniki, Pewnie nie przestrzegam regulaminu:-) meldując się tu tak wcześnie, ale to szczyt moich możliwości. Życzę miłego czatowania i proszę zdrzadcie mi jeden sekret: czy Wy pracujecie i jak się reaktywujecie rano? Serdeczności, PS. odlipcadomarca jest "usprawiedliwiona", bo za siedmioma lasami, za siedmioma górami... Odpowiedz Link
inna_mama Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 23:48 ja pracuje, rano jest masakra, a reaktywacja przebiega caly dzien: kilka kaw, konkretny obiad, herbatki, znowu kawa, i poznym popoludniem odżywam:)) i znowu moge do nocy siedziec... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 09.01.05, 23:49 Hej!Jak to miło,że wpadłaś tu tak wcześnie.Od razu zadałam sobie pytanie,czy nie można by tak zmienić Fibowego "regulaminu" i dać innym szansę na wspólne markowanie... A odpowiadając na Twoje pytanie,to ja akurat pracuję...ale w domu.Jestem z "zawodu" matka Polka-czwórka dzieci,w tym jedno(niespełna 2,5-letnia córcia) niepełnosprawne ruchowo.Na buszowanie w necie mam czas w zasadzie dopiero w nocy,gdy już o obowiązkach mogę na kilka godzin zapomnieć.Na całe szczęście mam wiele wspólnego z Napoleonem...he he he...i wystarczają mi 2-3 godziny snu.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 10.01.05, 01:00 Teraz już bez falstartu-witam ciepełko wszystkie Nocniki.No, i życzę miłego surfowania po sieci-wyjadaczom i nowoprzybyłym nocnym markom. Odpowiedz Link
fibo1 Re:Złoty Nocnik 10.01.05, 01:04 Martek! Złoty medal za całokształt! Masz żyłkę sportową, gratulacje! Odpowiedz Link
martek40 Re:Złoty Nocnik 10.01.05, 02:02 Och,Fibo!Nie bez kokieterii-spąsowiałam...he he he...A żyłkę to i mam,faktycznie.Tyle,że do czegoś innego...hi hi hi.Na razie. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 10.01.05, 01:01 Witajcie wszyscy! Ja mam pracę, która musi być zrobiona. Bez określenia ram czasowych. Więc nocnikuję, potem śpię do dziewiątej, dalej już tak jak wszyscy- kawa, rozruch mozolny i uciążliwy i ... byle do nocy. Pozdrawiam jak nie wiem co Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 10.01.05, 01:14 Zglaszam sie. Uprzejmie donosze, ze czasem pisze z pracy (moje szychty sa 24-godzinne wiec roznie bywa). A z kawka narazie skonczylam - ciekawe na jak dlugo wytrwam w moim noworocznym postanowieniu - w zeszlym roku udalo mi sie do pierwszych upalow w maju - wtedy skapitulowalam i kupilam ice coffee :) Milego tygodnia, od7do3 Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 10.01.05, 01:45 Jestem i ja;-))) Witam i wszystkim ślę wirtualne buziaki;-) Fibo,a kiedy ja dostanę odznaczenie "Złoty Nocnik"? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Do Pen rzecz jasna 10.01.05, 02:00 Popatrz na celność z jaką Martek plasuje się na forum. I na zdrową chęć wygrywania. Pierwsza to pierwsza i nie ma przebacz! Ale i Ty walczysz pięknie. Nadaję Ci Nocnik Pozłacany! Noś go z godnością (chłodzenie szampana dozwolone). Za kapitułę- Wielki Nocnik Koronny (ze złotymi liśćmi, diamentami i wygodnym uchem) PS- nie mogę wgramolić się na czat! :-( Odpowiedz Link
martek40 Re: Do Fibo, rzecz jasna 10.01.05, 02:07 To nie chęć wygrywania...Mnie to po prostu bawi...hi hi hi...A Złoty Nocnik chętnie zlicytuję na...fundusz reprezentacyjny... Odpowiedz Link
fibo1 Re: do martek40 bo muszę! 10.01.05, 02:27 Nie jestem pewien czy tak sobie mogę pyskować na forum, ale skoro czat nie puszcza, to już ostatni raz: Droga martek40 ( miało być dostojnie i oficjalnie)! Nie po to do godności wszelkich i zaszczytów dochodzim, byśmy nimi co rychlej kupczyć zaczęli. Napomnienie to braterskie przyjmij, gdy skromność i dostojeństwo zachowasz- bogactwo i splendory spłyną na Ciebie jako manna niebieska. A Nocnik Twój złoty zawsze pełnym będzie, co nynie stanie się. Fundusz reprezentacyjny to ułuda jeno, splendor prawdziwym Twym bogactwem! Sciskam serdecznie i już przestaję, bo jak ktoś to przeczyta, to się przestraszy, że forum pomylił. :-))))))))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Do Fibo, bo chcę 10.01.05, 03:09 Gdy czytam Twoje posty mam nieodparte wrażenie,że powitałeś ten ziemski padół duuużo wcześniej niż ja...hi hi hi.Hmm,tym razem ja Tobie składam gratulacje! Wreszcie coś zaczęło się dziać na tym forum.Powoli przeobraża się z listy obecności w forum o szerokim znaczeniu tego słowa.I dobrze.Niechaj tym z "porannej kawki" nie wydaje się,że my tu jedynie nastawiamy budziki na określoną godzinę nocno-wczesnoporanną po to tylko,co by się zameldować...he he he. PS.Pyskuj se,pyskuj,a i tak mi nie dorównasz w tej dyscyplinie...hi hi hi.Tego jestem pewna...Do miłego. Odpowiedz Link
penelina Re: Do Fibo rzecz jasna 10.01.05, 02:09 Heh;-))) Dziękuję i za to wyróżnienie;-))) Chociaż co Złoty Nocnik,to Złoty...ale fakt - on jednak należy się Martkowi. Myślę natomiast,że chłodzenie szampana w Pozłacanym Nocniku nie jest dobrym pomysłem... Czyż nie lepiej w nim uwarzyć dobre piwko?Zważ na to Pozłocenie;-) Jakiż piękny kolor może piwu nadać;-))) P.S.Ja też od kilku dni nie mogę wejść:-((( Odpowiedz Link
martek40 Re: nocne marki na forum 11.01.05, 01:22 Witam!Dałam Wam fory.Cały studencki kwadrans.I co?Tylko Pen stara się o przejęcie pałeczki...głównomeldującej się...hi hi.Pozdrawiam ciepełko i miłego buszowania. Odpowiedz Link
penelina Re: nocne marki na forum 11.01.05, 01:25 hehe;-))) Czyli "czuj" mnie nie zawiódł;-))) Tak myślałam,że to fory,kiedy po wysłaniu posta zobaczyłam,że jestem pierwsza;-) Pozdrawiam Cię,Martku sportowo i forowo;-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: nocne marki na forum 11.01.05, 01:31 A ja znowu pisząc list zapomniałem o GODZINIE. Witajcie! Odpowiedz Link
martek40 Re: nocne marki na forum 11.01.05, 01:58 Ach!Nie przejmuj się tym,Fibo,zanadto!Wiesz,mogę wspaniałomyślnie rozważyć możliwość "budzenia" Cię o określonej porze(tylko wrzuć gg)...he he.Może Pen przydałaby się zdrowa konkurencja?...Na mnie raczej nie liczcie.Czuję się dostatecznie zawstydzona... Odpowiedz Link
fibo1 Re:do martek40 11.01.05, 02:23 Dobrocią Twą doświadczony czuję na polikach swych róż. Nie godnym, po stokroć nie godnym, po tysiąckroć niegodnym! Wykorzystywać kobietę w permanencji i to jeszcze nocną godziną? To się po rycerzu herbu Nocnik nie pokaże, choćby mu w cnocie skapieć przyszło przegapiwszy godzinę turnieju. A i Pen w sprawiedliwości swej i uczciwości (cna białogłowa!) słusznie działanie takie dopingiem, koksem lub niedozwoloną stymulacją nazwałaby przecie. Nic więc budzić mnie nie będzie, jeno surma bojowa! I czasem pies mój wierny drapactwem drzwiowym o pekającym pęcherzu uwiadamiający. Dzięki za dobre serce, zmuszon odmówić- propozycję w wdzięcznym sercu zatrzymam. :-) Odpowiedz Link
penelina Re:do Fibo;-))) 11.01.05, 02:43 Ach,Nocny Rycerzu;-))) Słusznie prawicie o koksie i stymulacji... Ale zważcie jednak,że propozycyja czcigodnej Martek z troski o Was z Jej gorącego serca płynęła...Nijak się w tym niegodziwości dopatrzeć... Odpowiedz Link
fibo1 Re:do Fibo;-))) 11.01.05, 03:01 Tu niegodziwości być nie może, dama owa szczerozłotym swym sercem o ślozy mnie przyprawiła, honor to wielki dla mnie. Jednakowoż zasady zasadami zostać muszą, twarde i kolczaste- od gminu nas różnić, a DURA LEX nie naczynia na myśl nam przywodzi. Z szacunkiem się kreślę, zasroman nieco Odpowiedz Link
penelina Re:do Fibo;-))) 11.01.05, 03:22 Ależ Fibo, nie frasujcież się,Rycerzu. Nie było intencyją moją ujmy na honorze Wam czynić... Całą postawą Waszą prawicie,że zasadę główną wyznajecie - dura lex sed lex. Świt wkrótce ujrzym...na spoczynek czas się udać... Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re:Wam wszystkim 11.01.05, 03:44 No na ten swit to ja jeszcze chwile poczekam :) Narazie sie wreszcie porzadnie zmierzchnelo. I zrobilo sie jak w Kabarecie Starszych Panow "... zmierzch Twa zakryl mi twarz i nie wiem czy masz w oczach zal, czy moze... zmierzch..." Dobranoc Ojczyzno :) od7do3 Odpowiedz Link
penelina Re:Jest penel... 12.01.05, 01:00 walczący dzielnie;-))) Czy i dziś Martek da fory? Witajcie,Nocniki;-) Odpowiedz Link
martek40 Re:Jest i Martek vel nocny marek 12.01.05, 01:38 Witam!Dałam,jak widać...hi hi.I to nie tylko dlatego,że zasiedziałam się na "swoim" forum,na którym urzęduję na codzień...Pozdrawiam serdecznie. PS.Myślałam,że Rycerz herbu Nocnik na białym rumaku jeździ... Odpowiedz Link
fibo1 Re:Rumak a proza życia- do martek 12.01.05, 02:04 Jeździ na białym, jeździ na karym, wszystko zależy od Misji. A po fajki i żarcie dla psa udaje się samochodem. Na rumaku bojowym, co się na nim świat zbawia po Pedigri? Nigdy! :-))) Odpowiedz Link
martek40 Re:Rumak a proza życia- do Fibo 12.01.05, 02:23 Ha ha ha...masz rację.Ja po Frolic dla swoich dwóch "obronnych" też udaję się limuzyną...Ale po fajki dreptam... Odpowiedz Link
penelina Re:Konie...mechaniczne peneliny... 12.01.05, 02:30 które zaprzęgam,gdy jadę po dobra wszelakie,czyli i Whiskas,i fajki,i całą resztę;-))) Mam tych koni 106;-) Odpowiedz Link
martek40 Re:Konie...mechaniczne peneliny... 12.01.05, 02:45 A wiesz dlaczego tak często reklamowany jest w telewizji whiskas? Odpowiedz Link
odlipcadomarca Tym razem bedzie Osiecka :) 12.01.05, 03:49 Czytam o tych Waszych fajkach i dobrze ulozony wlos mi sie jezy psujac cale modelowanie! Niech Wam do ucha spiewa Rodowicz slowami Osieckiej: "rob co chcesz - zdradzaj, grzesz TYLKO NIE PAL!" Ja Was wszystkich bardzo prosze - delikatnie acz stanowczo - skonczcie z tymi fajkami. Napijcie sie, co tam lubicie z procentami. Marihuanke z okna ususzcie i cmoknijcie. Sex jaki dziki niech sie czasem przytrafi :) Ale blagam - nie palcie! Toc to zaraza gorsza od cholery czy innego tradu. No i tyle kazania na dzisiejsza noc. Pieknych snow przy otwarty oknie wszystkim zycze :) od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 13.01.05, 00:44 Przepraszam, dziś nie ponocnikuję, czarny rumak czeka... Ale Wam- miłego markowania życzę, Dobrej Nocy! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 13.01.05, 00:51 Fibo,trzymaj się... Nie napiszę Ci,że wiem,co czujesz - bo tego nie wiem... Nie napiszę,że rozumiem...bo skłamię... Wiele jest tych "nie"... Jedno mogę napisać - wspieram wirtualnie,myślę... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 14.01.05, 01:12 Pomarkuję dziś, choć bardzo zgnębiona:-((( Odpowiedz Link
martek40 Re: Smutny nocny zlocik... 14.01.05, 01:31 ...wymiękam...Pozdrawiam Was,kochane nocne marki vel Nocniki... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Smutny nocny zlocik... 14.01.05, 01:50 pozdrowienia dla wszystkich wytrwałych nocnych marków.Już mogłoby świtać. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 15.01.05, 01:00 Jestem i bardzo Wam dziękuję... Miłego nocnikowania! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 15.01.05, 01:05 Fibo;-)))Witaj,Druhu. Szczególnie przyjacielsko,szczerze i serdecznie wirtualnie Cię przytulam;-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 15.01.05, 01:14 Witam serdecznie wszystkie Nocniki,szczególnie te punktualne...Miłego nocnikowania. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 15.01.05, 03:52 Jeszcze tylko szybki prysznic i lulu...Miłej nocki, a odlipcadomarca dzieńdoberek,czy też dobry wieczór...ale potem też miłego spanka.Pozdrowionka. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 15.01.05, 03:58 Pa, dobranoc, ja też lulu, a od7do3- szeroki uśmiech. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 16.01.05, 04:07 Czesc Spiochy :) Dopiero 10:05 pm - lodowaty wiatr wieje i zimna noc otulila swiat przynajmniej w mojej okolicy. A w pokoiku cieplutko, lampeczka swieci, fotelik miekuchny, mozna zaczac mily, sobotni wieczor :) Spijcie sobie, spijcie - niech sie Wam wiosna sni. Milej niedzieli zycze jak sie juz wyspicie i wylezycie, od7do3 Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 17.01.05, 02:09 Ja jestem, ale w Krakowie tym razem. I już muszę iść spać, bo gospodarze nerwowo spozierają. Więc buzi wszystkim i ... do poczytania jutro. Pozdrowienia z grodu Kraka Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 17.01.05, 02:20 Fibo;-))) Czuj się dobrze w moim mieście;-))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 18.01.05, 12:28 Czy można prosić o przywiezienie małego smoka Wawelskiego(jest pod barbakanem) Odpowiedz Link
agablues Fibo, a co Ty tak wcześnie dzisiaj?? 17.01.05, 23:03 Piszę tutaj, ale zobaczyłam wpis w innym wątku. Co z psem??? I magiczną godziną pierwszą? Po przeczytaniu wpisu tutaj Mharrison, przyszło mi do głowy, ze moznaby to wszystko jakoś pogodzić. Wczesne wpisy byłyby "nocnym markowaniem", a po pierwszej ( na cześć naszego Nocnika Głównego) = "nocnikowaniem". Co wy na to, moim drodzy? Pozdrawiam nocną porą, Aga Odpowiedz Link
penelina Re: Agnieszko;-))) 17.01.05, 23:10 Myślę,jako Nocnik z pewnym stażem już;-),że wszelkie modyfikacje i nowe zwyczaje są dozwolone;-) P.S. Głaskam Cię serdecznie,wirtualnie;-))) Odpowiedz Link
agablues Re: Agnieszko;-))) 17.01.05, 23:22 Cieszy mnie to bardzo, bo przyznaję, ze czasami ciężko mi wytrzymac do tej pierwszej, a tęskno mi za Polaków nocnymi rozmowami :) Fibo pojawił się i znikł. Martwię się o psa. dzisiaj taka zimna noc... A. Odpowiedz Link
penelina Re: Agnieszko;-))) 17.01.05, 23:37 Zatem wprowadzamy modyfikację w czyn;-) Fibo z pewnością się dziś zamelduje;-) O psa się nie martw - już Fibo zadba,żeby mu chłodno nie było - może nawet o jakimś gustownym sweterku dla niego pomyśli... Swoją drogą - czy wyobrażasz sobie rotweillera w sweterku;-)??? Odpowiedz Link
martek40 Re: Agnieszko;-))) 18.01.05, 00:22 Witam serdecznie,zgodnie z modyfikacją,i Nocne Marki (ja ostatnio też nie potrafię długo wysiedzieć przed kompem),i Nocniki. Pen,czyżby Fibo opuścił już nasz piękny,prastary gród nad Wisłą? Pozdrawiam i życzę miłej nocnej posiadówki(bo chyba nie nasiadówki?-hi hi) Odpowiedz Link
penelina Re: Marki i Nocniki;-) 18.01.05, 00:32 Martku, niestety,nie wiem,czy Fibo gości jeszcze w naszym Stołecznym Królewskim Krakowie - jestem jednak pewna,że gdziekolwiek jest - zamelduje o czasie;-) Jako Nocnik,rzecz jasna;-) Odpowiedz Link
agablues Re: Marki i Nocniki;-) - pytanie 18.01.05, 00:40 odzeszłam na kilka minut i cos dziwnego się stało - nie ma wstępu! czy to coś z moim kompem, z serwerem Gazety czy coś z moimi oczami?? Jak u was widać??? Aga Odpowiedz Link
penelina Re: Marki i Nocniki;-) - pytanie 18.01.05, 00:45 Coś ostatnio serwer gazety szwankuje;-( Wyloguj się,wyjdź na pulpit i wejdź jeszcze raz - powinno pomóc. Odpowiedz Link
agablues Re: Marki i Nocniki;-) - pytanie 18.01.05, 00:55 uffff, ulżyło mi! Przeleciałam po innych forach i tez były ucięte. strasznie szkoda mi się zrobiło tego wstępu, takie "gołe" sie zrobiło forum... Takie zimne i obce. Jak dobrze, ze już widzę je normalnie :) Dzieki Pen :)) Aga Odpowiedz Link
penelina Re: Marki i Nocniki;-) Oj,??? 18.01.05, 01:38 Nie ma Najgłówniejszego... Może jeszcze naklika coś zdyszany??? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Marki i Nocniki;-) Oj,??? 18.01.05, 03:18 Niespodziewanie zostałem na kolejny dzień. Jutro się zamelduję z domu, bo tu trudno... Gospodarze dzienniki! Pa Tymczasowe miejsce pobytu- Kraków Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 18.01.05, 21:15 pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów od ADAMA Odpowiedz Link