fibo1 Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 01:38 Witam wszystkie nocniki bardzo serdecznie (nareszcie z domu). Mój pies też wita! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 01:45 Ja także witam wszystkie Nocniki(Nocne Marki to chyba już śpią?),ale pozdrawiam serdecznie i jedne,i drugie... Fibo,a sweterek dopasowałeś?No,i czuję się rozczarowana,bo...nie wdepnąłeś do mnie na kawę i kawałek domowej szarlotki...hi hi hi Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 01:55 Witam się i ja;-))) Fibo - nareszcie jesteś jak zwykle;-) Martku - ja uwielbiam szarlotkę...sama też niezłą piekę;-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 02:03 Pen,to która u której delektuje się pierwsza? Odpowiedz Link
dagmar22 Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 02:32 Jeśli pozwolicie to także dolączę do Nocnych Marków! Bo ja tak każdej nocki, rzadko się zdarza żebym wcześniej poszla spać. Pozdrawiam!!! daga Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 02:45 Dago!Ja pozwalam...hi hi.Czuj się dobrze w naszym towarzystwie.I powiedz,skoro każdej nocki,to czemu dopiero teraz? Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 02:49 ja z Ameryki,Ocean i wiele krajow,7 godzin roznicy czasu wstecz,chcialabym dolaczyc do Was. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 03:43 Azjawusa,witam serdecznie.Pragnę przy okazji zauważyć,że jak Ty staniesz się "przepisowym" Nocnikiem(mam na myśli naszą polską noc,oczywiście),to my już będziemy zajadać się ciepłymi bułeczkami na drugie śniadanko...Ach,w jakiej komfortowej jesteś sytuacji...bez specjalnych wyrzeczeń być sobie nad naszym ranem na tym forum...Padając już na klawiaturę życzę wszystkim miłych snów. Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 19.01.05, 22:48 Drogie Nocniki ,bardzo lubie Wasze forum i napewno czasem wtrace swoje trzy grosze.Szkoda tylko ze nie bede mogla nosic fajnej nazwy Nocnik bo u mnie dopiero 17:05 a u Was juz nastepny dzien. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
fibo1 Re: Do azjawusa 20.01.05, 01:03 Ja, Główny Nocnik nadaję Ci tytuł Honorowego Nocnika Zamorskiego. Noś tytuł z godnością! Sciskam ceremonialnie, Odpowiedz Link
penelina Re: Skleroza... 20.01.05, 01:10 nie boli,ale nowy post trza wysłać;-) Martku - w kwestii szarlotki - ja jestem otwarta na wszelkie propozycje;-) Ale może o tym pogadamy na privie?Tu tak tylko sygnalizuję gotowość;-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Skleroza...tak, tak. 20.01.05, 01:14 Jasne! A stary fibas niech się oblizuje! Jasne! Tak! A jak już zaproszą to o 4 rano! Jasne! Dziękuję Wam Bardzo! :-( Odpowiedz Link
penelina Re: Skleroza...tak, tak. 20.01.05, 01:20 Witaj,Fibo-))) Coś Ci powiem - tak zupełnie na marginesie...nie wiesz przypadkiem,dlaczego,gdy piszę post adresowany do Ciebie - mimowolnie się uśmiecham? Martek pewnie się wpisze jeszcze - wszak Nocnikowanie dopiero się zaczęło;-))) A w kwestii szarlotki - no,mój Drogi - a nie łaska było się porozumieć,zanim zawitałeś do naszego Grodu??? Upiekłabym szarlotę z najlepszymi jabłkami - specjalnie dla Ciebie;-) Martek też pewnie stanęłaby na wysokości zadania...a tak - to pozostało mi uśmiechać się do Ciebie wirtualnie... Ale może odwiedzisz Kraka jeszcze? Odpowiedz Link
fibo1 Re: Skleroza...tak, tak. 20.01.05, 01:28 Raz na miesiąc, czasem dwa bywam. Chyba, że mnie nie chcą i na szarlotkę nie zapraszają... I pożerają sami! No, ale już, następnym razem się zamelduję. Bom pies na ciasta. :-) Uściski serdeczne Odpowiedz Link
penelina Re: Skleroza...tak, tak. 20.01.05, 01:33 Fibo;-))) No,jakże się cieszę,że bywasz w Kraku!!! Koniecznie daj znać,jak będziesz znów jechał - upiekę najprzedniejszą szarlotę pod słońcem;-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Skleroza...tak, tak-do Fibo! 20.01.05, 05:33 A o 5:34 może być?Pozdrowionka.Dla wszystkich. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Marki i Nocniki;-) 20.01.05, 01:11 :-) :-) :-) :-) Witaj Pen! A gdzie martek? Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 20.01.05, 01:44 ciesze sie ze znowu nocnikujecie. Fibo,wielkie dzieki za tytul:Nocnik Zamorski-chyba sie posiusiam! Odpowiedz Link
fibo1 Re: do azjawusa- instrukcja obsługi orderu 20.01.05, 02:03 Ale NIE w Order, błagam! :-))) Reprezentuj godnie nocnictwo za Wielką Wodą! Buziaki! Odpowiedz Link
azjawusa Re: do azjawusa- instrukcja obsługi orderu 20.01.05, 02:23 Fibo,niebezpieczenswo zazegnane-mam kibelek blisko biurka z kompem. Jeszcze raz dziekuje za tytul i spadam bo musze coreczke zagonic do nauki.Pozdrawiam wszystkie Nocniki i zycze milego nocnikowania! Do nastepnego razu! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 21.01.05, 01:49 Fibo!Taki coś jesteś osamotniony...Melduję się zatem do towarzystwa.Pozdrawiam serdecznie i miłego nocnikowania.Wszystkich i wszystkim. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 22.01.05, 01:59 Hmm,nie wiem,co mam powiedzieć...Tak pusto tu dzisiaj i głucho...Mimo wszystko pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 22.01.05, 02:05 Właśnie... Dlatego czekałam,żeby ktoś pierwszy się zameldował... Ściskam nocnie,Martku... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 22.01.05, 02:33 Ach,Ty jedna...nie chciałaś być posądzona o sportową żyłkę...? Byle nie za mocno,Pen...Składniki szarlotki zaczynają się uśmiechać w Twoją stronę... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 22.01.05, 02:45 Siedzę od północy, ale nie odzywam się, bo pusto i głucho! A tu widzę, że Wy też siedzicie sobie i się nie odzywacie, bo pusto i głucho. Fajnie tak siedzieć sobie w grupie i się nie odzywać , bo pusto i głucho... Uściski serdeczne i słowa otuchy- bo pusto i głucho! :-))) Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 01:04 Jak tam dzisiejsza noc? Bezsenna? Hmmm? Pozdrawiam nocnych czytelników:o) Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 01:28 Witajcie Nocniki Ja meduje sie z drugiej strony Atlantyku. U mnie dopiero wieczor,ale bardzo sniezny a od Kanady nadciaga kolejna zamiec.Jutro pewnie chate mi zasypie po sam dach. Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 01:33 Witam! U nas też trochę śniegu spadło:o) Przynajmniej przykryło szarą, zaśmieconą rzeczywistość. Jak trochę z nieba rzucą bieli, to człek się weseli:o) Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 01:47 co racja,to racja .Zima bez sniegu to jak zolnerz bez karabinu.A poza tym,co u Ciebie Nocniku? Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 02:10 pullpecjo,spisz juz?Jesli tak,to milych snow! PA PA! Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 02:20 Uuuu! Nie śpię! Tyle, że poszłam na szarlotkę;o) i zobaczyłam co w programie telewizyjnym proponują:o) Jestem pilna! Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 02:22 Nie ma lekko- ktoś nie śpi aby spać mógł ktoś! Śnieg pada radośnie i rano będę odkuwał samochód, pies wrócił ze spaceru ubabrany jak prosię, zimno mi w końcówki i ogólnie jest super... Lato! Wróć! :-)))) Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 02:37 :o) Za bardzo ostanio wciągają mnie sprawy forum. Pewnie częściej bym nocnikowoała, ale siorka ma w swoim pokoju komp i mam do niego ograniczony dostęp. Okazało się że na weekend siosta się przeniosła;o) i zamiast uczyć się do egzaminów (jestem w trakcie sesji) to sobie szperam w inetnecie... :o) Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 02:51 Jak sie macie sobotnio-niedzielni? U mnie snieg po usta - pies sie cieszy. Jest tak, jak w krainie pochodzenia jego przodkow :) Ja za to mialam porzadny work- out odsniezajac podjazd pod dom. Tak to jest jak sie jest kobieta pracujaca a rodzina wypuszcza sie na narty - w samotnosci to sie czlowiek nawet za odsniezanie zlapie ;) Cieple pozdrowionka spod chlodnawej zaspy, od7do3 Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 02:59 Szkoda, że tak późno ta zima do nas zajrzała... Ale dobrze, że wogóle się zjawiła. Nie jestem osobą zmotoryzowaną więc nie prześladuje mnie widmo zaśnieżonoych dróg. Do pracy jeżdżę tramwajem;o) Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 03:20 O kurcze, to już zbliża się ranek? Straciłam poczucie czsu... Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 03:49 Mój mąż za dwie godziny i 10 min idzie do pracy. Lecę się do niego przytulić i zasnąć u jego boku. Pozdrawiam i życzę dobrej nocki, a raczej dobrego dnia;p Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 03:54 Pozdrawiam Cię dlaleka forumowiczko azjawuso! Powoli się chyba wykruszamy... Ale nie na długo. Musim tylko naładować baterie. Pozdrowionka! Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 03:35 Witam nad ranem chociaz u mnie to jeszcze wczoraj.Pozdrawiam ranne Nocniki n Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 03:49 Widze ze juz pomalu jest coraz mniej Nocnikow.Bunio1 jestes tu jeszcze? Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 23.01.05, 04:27 Cos sie cicho tu zrobilo.Chyba udam sie na spoczynek bo od samego rana bede wygrzebywac chate spod sniegu. PA PA! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 00:46 Hej!Wita wszystkich nocny mar(t)ek vel nocnik i życzy miłego buszowania.No,i pozdrawia cieplutko w tę mroźną(przynajmniej w grodzie Kraka)noc. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:00 Witam się również ja:-))) Martku - zachęcająco brzmiały twoje słowa o składnikach szarloty;-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:09 Nio,o to chodziło,Pen...żeby Ci ślinka na samą myśl o niej pociekła...a perspektywa zszamania takiej pychotki w moim skromnym towarzystwie wprawiła w,hmm, zachwyt...he he he. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:14 O,Martku. Musimy zatem szarlotowanie czym prędzej w czyn prowadzić! Bo już mi,jak u,buldoga - fafle wiszą:-) Spróbuj wyobrazić sobie zachwyconą Pen z wiszącymi faflami... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:16 Och!Tak trudno mi wyobrazić sobie Ciebie w ogóle,a co dopiero z faflami...hi hi hi. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:22 Zatem tym bardziej musimy się spotkać na szarlotkowaniu:-) Ciekawam,czy chociaż w jednym procencie moja osoba w realu pokryje się z Twoimi jakimiś(bo pewnie je masz)wyobrażeniami... Ale teraz już się żegnam - dziś nie mogę nocnikować,jutro mam dość ciężki dzień. Uściski dla Ciebie,Martku;przy okazji - pozdrów Fibasa,jak tylko go tu dziś ujrzysz:-))) Od7do3 - Ciebie pozdrawiam osobiście - bo Cię widzę:-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:25 Pen,mówisz i masz.Jeśli tylko nie padnę ze zmęczenia na klawiaturę uczynię to (czyt.pozdrowię osobiście) z największą przyjemnością.Miłych snów życzę.Buziaczyska. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:16 U mnie tez zimno - hu hu ha, hu hu ha - nasza zima zla :) Sniegu nasypalo i mrozem mrozi, miasto jakies cichsze i nawet chyba ladniejsze przykryte taka biala puchowka. Jak jutro znow wszyscy zaczna jezdzic, zrobi sie szybko paskudnie i blotniscie wiec tyle urody, co w dzisiejszy wieczor. I na dodatek ksiezyc szalony swieci jak lampa, gdzies sie pewnie zbieraja wilkolaki ;) Dobrej nocki i dobrego przyszlego tygodnia, od7do3 Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:46 Tak księżyc piękny , śnieżek tez i temperaturka.Trzeba dziś zakończyc.O 6,00 wstaje-ADAM. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:57 Bunio,ja też mam pobudkę o 6-tej...Asia woła "Mamusiu,piciuuuuu!" Fibo,zaspałeś?A może pieska nie możesz odkopać spod pokrywy śnieżnej? Dostałam zlecenie - mam pozdrowić Cię od Pen,osobiście...i jak mam to,biedna,uczynić...skoro Cię nie widzę...?Buu. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 02:18 dziewczyny jestem ja również was pozdrawiam i dziekuje trzymajcie sie Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 02:24 Jeszcze raz dzięki za pozdrowienia.Ja Was również pozdrawiam.Jest cieplutko ja tak lubie. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 01:59 Pięknie, cudownie! Wspaniale jest odgarniać śnieg łopatą, rozmrażać zamki samochodowe, pryskać kłódkę bramową Unizolem, gubić kolejne rękawiczki, mieć malinowy nos jak cieć, nosić gacie, wycierać psu łapy (albo nie wycierać i kłócić się o to z żoną), mieć błotniste kocie ślady na pościeli (i kłócić się o to z żoną), mieć katar( i kłócić się o to z żoną) i mieć zimę( i kłócić się o to z żoną). Uwielbiam puszysty śniegu tren... Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 02:01 I bardzo dziękuję za pozdrowienia! :-)))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 24.01.05, 03:33 właśnie kończmy nocne rozmowy,życze miłego i dlugiego snu . Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:14 No,dzionek trudny za mną - można trochę ponocnikować:-))) Witam wszystkich;a propos - coś tu z dyscypliną ostatnio "nie teges"... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:28 Bo zamarzła i wolno się porusza. Jak to dyscyplina w demokracji. Zwykle się rozłazi jak stare gacie a na mrozie to już szkoda słów... I nawet Szefowa już nas nie zaszczyca. Założyła wątek, wpadła parę razy i ...lula pewnie poświstując. Ej ty żyzń proklata... Nikt nas nie lubi, nikt nie hołubi, duzi i mali, chudzi i grubi!!! Się masz Pen! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:31 Fibasku:-))) Dziś Cię osobiście ściskam i pozdrawiam:-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:35 :-))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:38 Trala la,trala la!Ja też już jestem.Witam,pozdrawiam i życzę miłej sesji nocnikowej. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:43 Martku:-))) Dla Ciebie również - wygodnego nocnik...(a),(owania) :-))) Aqua - już zalewam dla Ciebie wirtualny kubek z czekoladą,przyprószoną startymi migdałami... :-))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:46 Martku - jasna sprawa:-))) Jest i dla Ciebie,wolisz z migdałami czy z kokosem? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:51 Zdecydowanie z pyszną,słodziutką bitą śmietanką,jeśli można... Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:55 I dla mnie poproszę czekoladę ale z rumem. Lejemy pół szklanki rumu i następnie cichutko szepczemy nad naczyniem "czekolada". Pyszności! Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:59 Fibo:-))) A może w takim razie dla Ciebie czekolada z rumem przyprószona migdałami?Albo czekolada i pół na pół rum z likierem Amaretto? Niezależnie od tego - co wybierzesz - też przyprawiam dodatkowo serdecznością:-) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:57 Ależ nie ma sprawy:-))) Jest śmietanka:-))) Delektuj się zatem...wirtualny kubek wypełniony czekoladą ze śmietanką...i ociekający serdecznością... :-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 02:03 A do tego...szarlotka.Wirtualna.Na razie wirtualna... Odpowiedz Link
aqua696 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 01:39 a mnie marzy sie goraca czekolada dobrze korzenne winko cieplutki kocyk Odpowiedz Link
azjawusa Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 02:11 Alez tu dzis gromadka nocnikow spora. Pozdrowinka wszyskim z dalekich i niestety nie cieplych krajow. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 02:15 ŻADNE AMARETTO! Prosta czekolada z rumem. I magiczne słowo rzecz jasna: "poproszę". I migdały na przegryzkę, i serdeczności ile wlezie! Jaka ciepła noc... Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 02:18 Fibasie... Jak mówi Martek - mówisz i masz:-))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 02:20 Fajna nocka-tylko gdzie się wszyscy podziali? Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 25.01.05, 02:30 Ano tu i tam...ja na ten przykład moderuję sobie "swój" kącik na "swoim" forum...nocką robi mi się to najlepiej...Całuski. Odpowiedz Link
odlipcadomarca Re: Nocne marki na forum - rum dla Fibo 25.01.05, 03:03 Wedlug mojej corki, rum dziala wylacznie w wydaniu Mochito :) Rozgrzewa cialo, leczy dusze i przypomina szalenstwa gdzies w Latin America, gdzie krzyczaly malpy, pachnialo kawa a okoliczni podrywali blondynki w rytmie reggae ;) Fibo - pieknych, rumowych (rumianych?) snow zycze... o palmach, plazach i grajkach w stylu Boba M. Ocieplenia tez zycze serdecznie, od7do3 Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum - rum dla Fibo........... 25.01.05, 03:20 ......sen dla pen:-))) Czekolada(z dodatkami)ze smakiem wypita:-) Czas do łóżeczka. Buziaczki dla wszystkich. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - słodkich snów... 25.01.05, 04:07 ...i miłego przebudzenia.Do jutra.Papatki. Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 00:39 Tak siędzę od dłuższego czasu... a tu kolejny dzień minął i przeszedł do historii. Kiedy minęły te trzy godziny przy komputerze??? Internet, to wiekszy zjadacz czasu niż telewizja! Ale przynajmniej nie siedzi sie bezmyślnie, tylko główka pracuje:o). Przynajmniej mam wrażenie, że większym wysiłkiem umysłowym jest praca na komputerze niż gabienie się w migające obrazy na ekranie (oczywiście zależy co się na tym komputerze robi...:o)). Pozdrawiam Forumowe Nocniki! Odpowiedz Link
pullpecja Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 00:48 Już trochę za długo ślęczę przy klawiaturze. Uciekam. Dobranocka:o) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 01:32 Dobranocka dla pullpecji, dobry wieczór dla Nocników! Zawiało mnie dziś po pas. Sam miód będzie przy rannym wykopywaniu samochodu! Puszysty śniegu tren... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 01:40 To może na rozgrzewkę najpierw miodzio "doustny"?Na gorąco? Witam cieplutko i gorąco pozdrawiam...a może na odwrót...? Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 02:28 Miodzik,Martku? Ja poproszę:-) Albo grzańca galicyjskiego z goździkami?Hę? Witam wszystkich;-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 02:44 Z goździkami,oczywista.Nie ma jak z goździkami...Tylko i wyłącznie z goździkami...Tylko,do diaska,skąd ja Ci teraz wytrzasnę goździki?! O tej porze wszystkie kwiaciarnie zamknięte...He he he.Uściski. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 02:52 Jakby powiedział pan Zenek z Rynku Bałuckiego: może być z goździkami, może być bez. Grunt żeby dobrze kopło w beret proszę pana szanownego! :-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do Pen! 26.01.05, 03:07 Pen!Wreszcie zebrałam siły na zamiary...Napisałam na priva.Do Ciebie,rzecz jasna! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum - do Pen! 26.01.05, 03:11 Z tej euforii zapomniałam na dziś(czyt.dzisiejszą noc) pożegnać się z Wami i życzyć wszystkim słodkich snów.Co zresztą niniejszym czynię. Jeśli kogoś czeka ciężki dzień,to jedną z tych osób z całą pewnością jestem ja.Papatki. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 23:20 Jestem i ja.Witam serdecznie i ciepełko pozdrawiam.Ja,jako nocny mar(t)ek. Odpowiedz Link
bornholmka Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 23:42 Melduje sie przy kompie:)Skonczylam wlasnie sprzatanie po imprezie urodzinowej Claudii.Skonczyla dzis 2 lata, jak ten czas leci... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 27.01.05, 00:46 Dla Claudii: Wszystkiego najlepszego... Szczęścia i radości moc... Ciepłego słoneczka co dzień... Kolorowych snów co noc... Dołączam urodzinkowe buziaczki. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 23:24 Musiałem na chwileczke się oddalić się ale już jestem. Odpowiedz Link
pawelek22 Re: Nocne marki na forum 26.01.05, 23:35 witam i jednocześnie żegnam wszystkich nocników .Trzymajcie się ciepło w tę zimową noc. pawel Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 27.01.05, 00:57 To ja już spadam trzeba wreszcie się wyspać przez 4,5 godziny. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 27.01.05, 01:11 Witajcie Wszyscy! Zawiało tak, że smycz wyprowadzałem na spacer a nie psa. To znaczy tylko smycz było widać! No i wreszcie przekonałem się jak wygląda biały rottweiler. A biały rottweiler przekonał się jak wygląda biały fibo! :-))) Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 27.01.05, 01:18 Witajcie:-))) Fibo,strasznie jestem ciekawa,jak wygląda biały rottweiler:-) Może zrób fotę następnym razem? Martku - a ja Ci odpisałam:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: biały pies 27.01.05, 01:28 Już jest znowu czarny :-( Ja ku obopólnemu zdziwieniu- nie. Tylko nos mam malinowy! Cóż ta zima proszę państwa z nami wyrabia... Odpowiedz Link
martek40 Re: biały pies 27.01.05, 01:34 Witam serdecznie i ciepełko pozdrawiam.Tym razem już jako nocnik. Fibo!Bez "białych" zdjątek proszę sie nawet nie wybierać do naszego grodu...he he he. Pen!Ja też! Odpowiedz Link
penelina Re: biały pies 27.01.05, 01:50 Fibasie - musisz następnym razem być czujny:-)I trzaskać fotki,gdy tylko Twój Piesol zbieleje:-)I Ty,przy okazji:-) Martku,zajrzyj na pocztę:-) Odpowiedz Link
martek40 Re: Do Pen... 27.01.05, 02:23 Naprodukowałam się,wcisnęłam "wyślij" i zeszłam pranie powiesić.Wracam,a tu ERROR.A na dodatek,jak zwykle,nie zapisałam sobie...o,ja durna,jeszcze nie weszło mi to w krew.Napiszę jutro raz jeszcze,bo teraz już mi ochoty brak. Odpowiedz Link
fibo1 Re: biały pies 27.01.05, 02:40 Dla Was kochaneńkie to go nawet białą emulsją pociągnę i różowy rzucik zrobię na grzbiecie. I wałek na uszach w kolorze blue. Tylko gdzie ja biedny później zamieszkam? Jak on się podziwi w lustrze to już chyba pod schodami nie zechce... I ja tam będę musiał... a bez futra to od podłogi ciągnie. Dobranocuszki, pa, idę spać (na razie jeszcze do łóżka) Odpowiedz Link
martek40 Re: biały pies 28.01.05, 00:13 Wita pięknie,pozdrawia cieplutko,życzy miłej nocki...nocny mar(t)ek.Na razie nocny mar(t)ek... I nie przeszkadza mu nawet posądzenie o nadgorliwość,czy (nie)zdrową rywalizację...O,właśnie tak. Fibo!Na maskaradę piesia szykujesz chyba...Więc wróci zadowolony i nie będzie w nastroju do wykłócania się o Twoje miejsce w łóżku-he he he. Odpowiedz Link
fibo1 Re: biały pies 28.01.05, 01:28 A jak przyprowadzi laseczkę? Już ja wolę nie ryzykować. Obce baby ( futerkowe) są wredne! Już mi jeden futrzak po dziurki w nosie wystarczy. Pozdrawiam jak mogę najcieplej, bo na zewnątrz -8, to i tak przez drogę trochę wystygnie. Odpowiedz Link
penelina Re: biały pies 28.01.05, 01:54 Witam się i ja:-))) Ale mam jazdę dziś - ogrzewanie wysiadło:-((( Jakiś sterownik padł,czy coś...normalnie u mnie w domu jest raczej chłodno,około 18 stopni,ale teraz w okolicach 10...brrrr...zapaliłam mnóstwo świec... Oby do rana i fachura jakiś spojrzy na sterowniki... Za to gorąco pozdrawiam Nocne Marki:-))) P.S.Martku - jak rozumiem,odebrałaś pocztę? Odpowiedz Link
martek40 Re: Ja,nocnik... 28.01.05, 02:21 ...odebrałam pocztę,Pen.Wszystko na dobrej drodze. W oczekiwaniu na fachurę przytul się do męża i...pomyśl,że wkrótce czeka Cię coś niebywale miłego.Wiesz,takie jedno spotkanko...he he he.I jedno,i drugie powinno Cię rozgrzać i pozwolić przetrwać do rana... PS.Tylko nie spal domku! Odpowiedz Link
penelina Re: Ja,nocnik... 28.01.05, 02:50 ...cieszę się,że odebrałaś:-)A jeszcze bardziej cieszę się na to,co ma nastąpić... Przytulę się zaraz i do męża,i do Kulfona,i do Penelopy:-)Dziś leżakujemy wszyscy w jednym łóżeczku...może nie zamarzniemy:-) Świece płoną w porządnych,solidnych świecznikach - myślę,że jest bezpiecznie. Mamy też starą (bardzo!) lampę naftową,ale tego bym się bała(chociaż dawniej przecież tym ludzie świecili i grzali) - no,i kopci okropnie. Poza tym,trzeba by iść do piwnicy po nią...a jakoś mi nie po drodze:-) Brrr...zimno...idę się przytulać...trzymajcie się,Nocniki:-) Odpowiedz Link
penelina Re: Ja,nocnik... 29.01.05, 00:26 Witajcie i papatki od razu:-) Dziś nie mogę nocnikować:-( O 5.15.muszę zaprzęgnąć moich 106 koni i jechać na uczelnię... Uściski dla wszystkich,miłego buszowania w sieci(w nocniku???:-) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Ja,nocnik... 29.01.05, 00:47 To nie zamarzłaś ze szczętem??? Cieszę się jak nie wiem co! Odpowiedz Link
agablues Re: Nocne marki na forum 28.01.05, 00:10 wpadłam na chwilkę zajrzę na czacik, może kogoś tam znajdę? pozdrawiam gorąco, bo zimna noc, Aga Odpowiedz Link
martek40 Re: Ja,nocnik... 29.01.05, 01:08 Cholerka,czy to prawda,że na zewnątrz jest minus kilkanaście? Powiedzcie,proszę.Bo tak mi się nie chce wychodzić z mojej herbaciarni internetowej i jeszcze schodzić na parter... Witam i pozdrawiam,serdecznie,cieplutko ,czy jak tam chcecie.I miłego nocnikowania. Odpowiedz Link
fibo1 Re: Ja,nocnik... 29.01.05, 02:21 Prawda, prawda. Śnieg skrzypi pod nogami, jest tak pewnie koło 10 minusów! (w Łodzi). Zimno po plecach ciągnie- lepiej nie wychodź. To już temperatura w której białe niedźwiedzie na żer wyłażą... Bądź dziś meteorologiem- teoretykiem. Też ciepło pozdrawiam :-))) Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 29.01.05, 02:27 Właśnie zakończyłom nocne pisanie na forum.Życze miłych snów Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 29.01.05, 02:51 A ja też nie gorsza...Też skończyłam i licząc na wygrzaną kołderkę idę przytulić się do mojego kochanego...Morfeuszka.Pięknych snów i słonecznego przebudzenia. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 30.01.05, 01:01 Ojejejej! Jaka jestem zmęczona:-((( Witam się i żegnam już - za 4 godziny muszę znów zaprzęgać moje konie... Nocnikujcie spokojnie, Ściskam wszystkich, cień pen:-))) Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 30.01.05, 02:20 Witam wszystkie Nocniki i życzę pełnego wrażeń - takich,siakich i owakich,byle miłych - nocniszowania tu i ówdzie.Pozdrowionka. Pen,mam nadzieję,że zadbałaś o cieplutkie derki dla koników... Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 30.01.05, 02:44 Ja jeszcze siedze.A o koniki Pen zadbaj -popręgi dobrze zapnij i wyczyś pózniej kopyta kopystką. Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 30.01.05, 04:27 Idę już lulu. Miłej niedzielki Wam życzę! Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 31.01.05, 00:56 Tym razem ja pozdrawiam cieplutko na powitanie i życzę miłego nocnikowania,zarazem żegnając się z Wami.Padam,padam,padam ze zmęczenia.Idę do łózia odespać zarwane dotąd nocki.Papatki.I do jutra. Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 31.01.05, 01:11 Witam jakie dziś tutaj pustki.Pozdrowienia mamy nowy tydzień.Może on coś zmieni.Mołego snu. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 31.01.05, 01:46 Witam i zmykam:-) Padam ze zmęczenia:-(((Nauka to potęgi klucz,hehehe:-))) Bunio,zadbałam o konie - dałam im pić napój wysokooktanowy,98:-))) Odpowiedz Link
fibo1 Re: Nocne marki na forum 31.01.05, 02:11 Coś wszyscy słabosilni dzisiaj! Dobry wieczór obecnym, słodkich snów- posapującym. Pozdrawiam ogólnie i w szczegółach! Odpowiedz Link
bunio1 Re: Nocne marki na forum 31.01.05, 07:36 Pen pozdrowienia od Bunio1 (tataibunio).Ja już od 30 minut w pracy. Odpowiedz Link
penelina Re: Nocne marki na forum 01.02.05, 01:29 Już 400 postów:-))) Pięknie nocnikujemy...chociaż dziś jakoś tu pusto... Odpowiedz Link
fibo1 Re:do Pen 01.02.05, 01:36 Jak sobie jeździsz po świecie szerokim, gwarnym i figlarnym, to Ci później pusto. :-))) Jak podróże? Odpowiedz Link
penelina Re:do Pen 01.02.05, 01:44 Fibo, ja za wiedzą tak jeżdżę:-))) Jak podróże? No,wczoraj bardzo męcząco - fala powrotów z Zakopanego,we wszystkie strony,a w tym wszystkim ja,jadąca od granicy w Cieszynie do siebie,do Kraka. Ogromny ruch i porażająca głupota niektórych kierujących(łącznie ze skręcaniem w lewo z mojego pasa ruchu,czyli przez chwilę na czołówkę ze mną...) Ech,brak słów... Grunt,że już w domu,choć w piątek chyba muszę na seminarium jechać:-((( Ściskam mocno,choć tylko wirtualnie... Gdzie jest Martek??? Odpowiedz Link
fibo1 Re:do Pen 01.02.05, 01:58 Ogólnie braki dyscypliny zauważam i za Martkiem też się rozglądam... I Odlipcadomarca gdzieś przepadła. No, po prostu ludziska śpią w nocy albo co? Nie szalej na drogach: tę Krak- Cieszyn mam w oczach. Wredna i jakby jeszcze śliska i zatłoczona to ciężki kawałek chleba. Pozdrowionka ( lataj nisko i baaardzo powoli ) Pa Odpowiedz Link
penelina Re:do Pen 01.02.05, 02:06 Fibo, Cały problem polega na tym,że ja nie szaleję i ostrożnie jeżdżę(chyba świadczy o czymś 12 lat bezwypadkowej,bezstłuczkowej i bezmandatowej jazdy?),tylko boję się,autentycznie,tych palantów na drogach... Już dawno mówiłam,że coś tu dyscyplina szwankuje... Odpowiedz Link
fibo1 Re:do Pen 01.02.05, 02:15 Cóż, samochody trafiły pod strzechy. A śpiewać (kierować) każdy może... Też coraz częściej uprawiam walkę o życie a nie jazdę. Z driverskim & diverskim pozdrowieniem :-))) Odpowiedz Link
martek40 Re:do Fibo 01.02.05, 02:38 Hej! Jak to gdzie jestem? Tutaj!A co nie widać? A że z takim opóźnieniem? Myślę,że jestem usprawiedliwiona...bo dogadywałam szczegóły pewnego spotkanka i już. Pozdrawiam Was,kochane Nocniki.Tak cieplutko i milutko. Odpowiedz Link
penelina Re: 01.02.05, 02:56 Martek:-))) Ja nawet wiem,jakiego spotakania:-))) I znam szczegóły:-))) Odpowiedz Link
martek40 Re:do Pen 05.02.05, 00:19 Ty Paskudo jedna!Tak się zawiodłam...Szarlotka Ci w głowie tylko...a o mnie to sobie przypomniałaś dopiero nad ranem...buuuuu Pozdrawiam serdecznie nocne marki i nocniki... Odpowiedz Link
martek40 Re: Nocne marki na forum 01.02.05, 05:16 Szeroko ziewając żegnam się z Wami i życzę miłego dnia... Odpowiedz Link