bejoy 07.02.05, 10:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=20320354 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olab1 Re: Dobra nowina od Ulci 07.02.05, 11:13 Ja się rao zastanawiałam, czy ta Urszula to właśnie TA Urszula. bardzo się cieszę, że są ludzie pomocni, wrażliwi na czyjąś krzywdę. Wszystkiego dobrego, Ulka! Dla Ciebie i Twoich Dzieciaczków. Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link
urszula5 Re: Dobra nowina od Ulci 07.02.05, 12:45 Dziękuje Wam wszystkim za to że cały czas jesteście przy mnie wspieracie mnie, i wogóle dziękuje że jest takie miejsce jak to forum gdyby nie Wy wszyscy niewiem co by zemną było.Od Was dostałam zrozumienie wsparcie w trudnych chwilach, niestety nawet na moją rodzine nie moge tak liczyć jak na was wszystkich, których tak naprawde nie znam , ale wiem że wasze serca są wielkie. Dziękuje za wszystko Ula z dziećmi. :-))) Jest miłość co była ciałem , a stała się duchem..... Odpowiedz Link
mamabenia Do Uli 07.02.05, 15:15 To dzisiaj dla mnie najwspanialsza wiadomość! Wiedziałem, że nasze Aniołki nigdy nas nie opuszczą! Cieszę się razem z Wami i gorąco pozdrawiam! maciek rajczyk Odpowiedz Link
miriam_b Re: Do Uli 07.02.05, 20:31 no nareszcie ktoś:):)świtnie zycze powodzenia Urszulko!!!a co do pana prezesa...chyba sie powinien pilnować...czsami jest ciemno i nie ma nikogo dookoła,.,nie wspomnę że willa wiecznie stać nie będzie! Odpowiedz Link