Dodaj do ulubionych

Tomus i Michalek

01.06.07, 10:11
Obserwuj wątek
    • koluchs Re: Tomus i Michalek 01.06.07, 10:18
      Niewiem czy mnie pamietacie ale ponad 8 miesiecy walczylam o moje dzieci a dzis
      sa Aniolkami dzis od rana placze i nie moge sobie poradzic bardzo tesknie za
      nimi zaraz ide na cmetarz pomodlic sie porozmawiac z nimi zapalic seieczki i
      polozyc zabawki bo nie moge im nic innego w tym Dniu dziecka podarowac tylko
      to.Bardzo to Boli i nie umiem zyc i niewiem jak dale bedzie jestem zalamana.
      • jasmine78 Re: Tomus i Michalek 01.06.07, 10:20

• rena78 Re: Tomus i Michalek 01.06.07, 10:21
        ściskam cię zapalam świeczuszki dla chłopców!!!!rena
      • koluchs Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 22:35
        Bylam na grobku moich Aniolkow i polozylam 2 samochodziki wsadzilam kwiaty do
        wazonow zapalilam swiece poukladalam aniolki ktore od dnia pogrzebow byly z
        nimi i bardzo plakalam do pozna w nocy rany sa jak byly na poczatku i chyba
        nigdy sie nie zagoja i nadal zadaje pytanie DLACZEGO i nie dostalam odpowiedzi
        do dzis a szkoda
    • danusia1958 Re: Tomus i Michalek 01.06.07, 10:35
      Dla Tomusia i Michasia (***)(***)

przytulam cieplymi myslami...

babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki

natalkadanusia.blog.onet.pl/
    • anita334 Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 11:14
      Pamiętam cię.Bardzo przeżywałam tragedię jaka cię spotkała.Szczególnie,że sama
      jestem mamą bliźniaczek.Pierwszy raz odzywam się na tym forum bo chce ci życzyć
      aby spotkało cie w życiu wiele dobrego i abyś z czasem nauczyła się znowu
      uśmiechać...
    • anita334 Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 11:18
      Przepraszam,zapomniałam usunąć sygnaturkę.Nie chciałam cię urazic.Mam
      nadzieję,że wybaczysz.Przytulam,Ania
      • kasik211 Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 11:50
        Wiem, że Ci ciężko - zwłaszcza w Dniu Dziecka.... Ja też straciłam swojego
        synka 5 m-cy temu, na którego tak długo czekaliśmy. Bardzo cierpie... są dni,
        ze w ogóle sobie nie radzę... Ja mojemu Aniołkoww na Dzień Dziecka kupiłam
        Aniołka-zostawiając ten prezent na jego grobie myślałam,że oszaleje z bólu...
        Cieszę się, ze poznałam ludzi na forum, którzy mnie rozumieją moją rozpacz i
        ból- to mi bardzo pomaga!
        Musimy wierzyć, że życie nam jeszcze wynagrodzi to cierpienie!!!!!
        Kasik-mama Aniołka Kacperka (CoA)
        • nikkkka Re: Tomus i Michalek 03.06.07, 10:53
          Pamiętam Cię z forum styczniówek. Jak wiele innych dziewczyn z tego forum
          przeżywałam razem z Tobą tą tragedię, płakałam nad losem Twoich maleństw. I
          teraz często myślę o Tobie i o tym co Cię spotkało. I życzę Ci z całego serca
          żeby pojawiło się w Twoim życiu szczęście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka