koluchs Re: Tomus i Michalek 01.06.07, 10:18 Niewiem czy mnie pamietacie ale ponad 8 miesiecy walczylam o moje dzieci a dzis sa Aniolkami dzis od rana placze i nie moge sobie poradzic bardzo tesknie za nimi zaraz ide na cmetarz pomodlic sie porozmawiac z nimi zapalic seieczki i polozyc zabawki bo nie moge im nic innego w tym Dniu dziecka podarowac tylko to.Bardzo to Boli i nie umiem zyc i niewiem jak dale bedzie jestem zalamana. Odpowiedz Link
rena78 Re: Tomus i Michalek 01.06.07, 10:21 ściskam cię zapalam świeczuszki dla chłopców!!!!rena Odpowiedz Link
koluchs Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 22:35 Bylam na grobku moich Aniolkow i polozylam 2 samochodziki wsadzilam kwiaty do wazonow zapalilam swiece poukladalam aniolki ktore od dnia pogrzebow byly z nimi i bardzo plakalam do pozna w nocy rany sa jak byly na poczatku i chyba nigdy sie nie zagoja i nadal zadaje pytanie DLACZEGO i nie dostalam odpowiedzi do dzis a szkoda Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Tomus i Michalek 01.06.07, 10:35 Dla Tomusia i Michasia (***)(***) przytulam cieplymi myslami... babcia Aniolka Natalki i rocznej Julki natalkadanusia.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link
anita334 Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 11:14 Pamiętam cię.Bardzo przeżywałam tragedię jaka cię spotkała.Szczególnie,że sama jestem mamą bliźniaczek.Pierwszy raz odzywam się na tym forum bo chce ci życzyć aby spotkało cie w życiu wiele dobrego i abyś z czasem nauczyła się znowu uśmiechać... Odpowiedz Link
anita334 Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 11:18 Przepraszam,zapomniałam usunąć sygnaturkę.Nie chciałam cię urazic.Mam nadzieję,że wybaczysz.Przytulam,Ania Odpowiedz Link
kasik211 Re: Tomus i Michalek 02.06.07, 11:50 Wiem, że Ci ciężko - zwłaszcza w Dniu Dziecka.... Ja też straciłam swojego synka 5 m-cy temu, na którego tak długo czekaliśmy. Bardzo cierpie... są dni, ze w ogóle sobie nie radzę... Ja mojemu Aniołkoww na Dzień Dziecka kupiłam Aniołka-zostawiając ten prezent na jego grobie myślałam,że oszaleje z bólu... Cieszę się, ze poznałam ludzi na forum, którzy mnie rozumieją moją rozpacz i ból- to mi bardzo pomaga! Musimy wierzyć, że życie nam jeszcze wynagrodzi to cierpienie!!!!! Kasik-mama Aniołka Kacperka (CoA) Odpowiedz Link
nikkkka Re: Tomus i Michalek 03.06.07, 10:53 Pamiętam Cię z forum styczniówek. Jak wiele innych dziewczyn z tego forum przeżywałam razem z Tobą tą tragedię, płakałam nad losem Twoich maleństw. I teraz często myślę o Tobie i o tym co Cię spotkało. I życzę Ci z całego serca żeby pojawiło się w Twoim życiu szczęście. Odpowiedz Link