rybcia312 Re: Nasz Aniołek Zuzia 12.09.08, 09:04 Dla kochanej Zuzi(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: Nasz Aniołek Zuzia 23.09.08, 11:43 Dla Zuzi, maleńkiej Księżniczki która pofruneła do nieba.. (*)(*)(*) Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 01.10.08, 12:05 Córeńko kocham Cię i tęsknię szalenie. Czuwaj nad nami Kochanie. Twoja na zawsze mama Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 08.10.08, 18:33 Najdroższa Zuziu, tęsknię i marzę o chwili kiedy Cię przytulę już na zawsze. Kocham Cię Córeńko mamusia kasia Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 09.10.08, 07:56 Córeńko dziękuję za dzisiejszy cudowny sen... Dziękuję, że przyszłaś, marzyłam o tej chwili...Płaczę, ale dziś to ze szczęścia Zuziu... Córeczko kocham Cię nad życie.. mamusia Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 15.10.08, 11:25 Najdroższa Zuziu...bądź przy mnie Córeczko...tak bardzo mi źle bez Ciebie...tak bardzo za Tobą tęsknię... Kocham Cię Zuzinko mama Odpowiedz Link
danusia1958 Re: Nasz Aniołek Zuzia 15.10.08, 22:01 Dla Zuzanki (*)(*)(*) do samego Nieba babcia Aniołka Natalki Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 25.10.08, 20:54 Córeńko dziś mija rok jak jesteś w niebie... Kochamy Cię Królewno mamusia i tatuś Odpowiedz Link
rybcia312 Re: Nasz Aniołek Zuzia 26.10.08, 00:04 Dla Ciebie Kochana Zuziu(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 01.11.08, 20:33 Dzień Wszystkich Świętych...nigdy nie przeszło mi nawet przez myśl, że będzię to święto także Twoje Najdroższa Córeczko Zuziu. Nasz Święty Aniołku wysyłamy Ci do nieba najjaśniejsze i cieplutkie światełko (******************************************************) i dla Was Aniołki i Święci (***************************************) Kochamy Cię Córeńko... mamusia i tatuś Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 25.11.08, 14:48 Witaj moja Królewno Ukochana!!! Wiesz Zuzineczko wczoraj na badaniu Twoja siostrzyczka okazała się być Braciszkiem!!! Tatuś szaleje ze szczęścia, zawsze marzył o parce. Ja natomiast bardzo chciałabym, aby był zdrowy... Zobaczymy na kolejnych badaniach... Córeńko czuwaj proszę nad tym Maluszkiem... Kocham Cię i tęsknię każdego dnia bardziej... Dla Ciebie (****) i wszystkich Aniołków mamusia kasia- Twoja na zawsze!!! Odpowiedz Link
solcia22 Re: Nasz Aniołek Zuzia 25.11.08, 16:27 Boze kobieto jak ja Ciebie rozumiem.Za 3 dni mina 2 miesiace jak stracilam Moja Julcie rowniez po operacji serduszka.2 listopada mialaby roczek.Za 7 tygodni przytule Julci siostrzyczke ale w sercu zawsze pozostanie dziura po Moim Anioleczku.Nie potrafie zrozumiec ze tak wiele dzieciaczkow zostalo uratowanych po operacji serduszka w tym takze moj synek Adas a Julcia musiala NAs opuscic.Twoja Zuzia niestety tez odeszla. (*)(*)(*) Odpowiedz Link
rybcia312 Re: Nasz Aniołek Zuzia 28.11.08, 16:20 dla maleńkiej Zuzinki(*)(*)(*)(*)(*)(*) Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 24.12.08, 22:19 Kochana Córeńko! W ten wigilijny wieczór przesyłamy Ci z tatusiem cieplutkie buziaczki i najjaśniejsze płomyczki do samiusieńkiego Nieba! Mamy nadzieję, że wesołe będą te święta dla Ciebie Najdroższa i dla innych Aniołków! (*******************************************************************) Kochający Cię nad życie mamusia kasia i tatuś jacek Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: Nasz Aniołek Zuzia 25.12.08, 10:12 Dla maleńkiej Zuzui (*)(*****)(*) Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 01.01.09, 01:24 Najdroższa Córeńko! W tym Nowym Roku samych radosnych, zabawnych, milusińskich chwil Tobie mój ukochany Aniołku(****) i wszystkim Aniołeczkom(*************)w Niebie!!!! Bądź zawsze tak blisko, jak do tej pory, otaczaj nas swoją anielską opieką... Kochający ogromnie...tęskniący niewyobrażalnie... mamusia kasia i tatuś jacek Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 16.01.09, 08:35 Kocham i tęsknię Zuzzzzzzzzzzzzzzzzzziuuuuuuuu. Tak mi bez Ciebie źle... mama (**********************************************) Odpowiedz Link
krajewska2 Re: Nasz Aniołek Zuzia 18.01.09, 22:02 (*)(*)(*) dla Zuzieńki,wrzesniowego aniołka Odpowiedz Link
blekitna_laguna Re: Nasz Aniołek Zuzia 24.01.09, 23:57 Dla maleńkie Zuzi Aniołeczka (*)(***)(*) Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 10.02.09, 20:58 Kochamy Cię Córeńko i tak bardzo tęsknimy... Dla Ciebie światełko do samiusieńkiego Nieba wysyłamy (**************) mamusia i tatuś i dla wszystkich Aniołeczków (*********************). Odpowiedz Link
anusiorek1987 Re: Nasz Aniołek Zuzia 12.02.09, 22:05 moja Córcia rownież ma naimię Zuzia:) nietety również nie ma jej na tym świecie. Urodziła się jako dziecko martwe. Nie potrafie sobie poradzić z bólem jaki teraz czuje, minęły aż dwa miesiące od daty narodzin mojego Aniłka a ja cierpie coraz bardziej. Serce bardzo boli, a moja mama pyta czy długo będę sie tak dziwnie zachowywać, Nie mam ochoty z nią rozmawiać kiedy dzwoni, nie zrozumie nigy co czuje i dlaczego tak się czuje skoro ma dzieci i a ja wiem że już nie będę mieć żadnego. Mam tylko moją Zuzie i tylko w serduszku, niestety nie mogę Jej przytulić... Boli i żyć już się nie chce... Odpowiedz Link
kasik4444 Re: Nasz Aniołek Zuzia 10.03.09, 20:03 Ukochana Zuziu, Córeńko... Dziś kończysz półtora roczku... Ciężko mi Córeńko, ciągle o Tobie myślę...oglądam zdjęcia Wrześniątek i wyobrażam sobie Ciebie... Nie potrafię bez Ciebie żyć... Gdyby nie Michaś i Twój Tatuś pewnie poszłabym za Tobą moja Ukochana Królewno... Kocham Cię najbardziej na świecie... i tęsknię, tęsknię, tęsknie... Przytulam Cię do serca Córeńko (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) (*) Twoja na zawsze mama kasia Odpowiedz Link