maretta111 31.08.08, 19:24 mój 5 letni synuś w środę będzie operowany, tak bardzo się boję, proszę o modlitwę i ciepłe myśli za niego w tym dniu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twoj_aniol_stroz Re: operacja 31.08.08, 22:44 Myślę o Was i wierzę, że w momencie operacji Duch Św będzie obecny i da lekarzom siłę i światło a Tobie wiarę i spokój. Będzie dobrze :) Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: operacja 02.09.08, 11:36 To już jutro, pamiętam... Trzymaj się... Odpowiedz Link
andziaa1234 Re: operacja 02.09.08, 17:56 Trzymam kciuki kochana !! Pomodle sie do mojej corci Antosi o to by trzymala Twojego synka za raczke i czuwala nad pomyslnym przebiegiem operacji... Odpowiedz Link
maretta111 Re: operacja 03.09.08, 05:56 To już dziś, dziękuję za modlitwę jaką otoczycie go i ciepłe myśli, nacierpi się ,a jest jeszcze taki mały, to już druga operacja, pierwszą miał jak miał rok i 8-cy, ten strach mnie paraliżuje jak go uśpią. W/g grafiku będzie to w granicach 11.00-12.00, mój najdroższy promyczek. Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: operacja 05.09.08, 09:40 Jak znajdziesz chwilkę to napisz jak po operacji. Odpowiedz Link
maretta111 Re: operacja 06.09.08, 06:35 Dziękuję za modlitwę i cieple myśli, synek jest po operacji, cierpi , bardzo bolą go te szwy, boi się chodzić, to często musimy nosić, a waży 20 kg,ale najważniejsze,że się obudził, bałam się bardzo tego usypiania, oby to już była ostatnia operacja w jego życiu, bo 2 jak na takie małe dziecko to trochę dużo,a takiej pewności nikt nie da. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: operacja 06.09.08, 16:24 Dzięki Bogu :) A teraz coś dla Was: Dziś jest lepiej niż wczoraj, ale gorzej niż jutro :) Teraz z każdym dniem będzie już tylko lepiej :) Siły fizycznej, ale i psychocznej Ci życzę :) Odpowiedz Link
annobr Re: operacja 06.09.08, 08:27 Maretto! Cieszę się razem z Tobą. Czekałam na taką wiadomość od Ciebie. Ściskam Was mocno! Odpowiedz Link