atsm1983 Re: boli mnie bardzo 27.11.08, 17:15 Bardzo mi przykro! Brak słów! Ja moją Zuzię straciłam 11 października w 37 tc, także przestałam czuć ruchy córeńki! Wiem co czujesz! Przytulam! (*)(*)(*) dla Naszych Aniołków Odpowiedz Link
kalina_19 Re: boli mnie bardzo 27.11.08, 17:18 ja nie rozumiem przeciesz sie czulam bardzo dobrze zadnego krwawienia nic zadych objawow ze bedzie co nie tak .:( Odpowiedz Link
kalina_19 Re: boli mnie bardzo 27.11.08, 17:27 jejku ja tak chce go miec w brzuszku zeby mnie kopal nie moge w to uwierzyc moze jutro sie obudze i bedzie dobrze??? Odpowiedz Link
smutnamyszka21 Re: boli mnie bardzo 27.11.08, 21:08 bardzo Ci współczuje, wiem że zabrzmie banalnie ale każda chyba z Aniołkowych Mam zadaje sobie to pytanie dlaczego ja?dlaczego moje dziecko?ja też...i moje pytania nie usłysza odpowiedzi... przytulam bądz silna (*)(**)(***)dla Twojego Aniołeczka,mojego Aniołeczka i wszystkich Aniołków(*)(**)(***) Ania Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: boli mnie bardzo 27.11.08, 22:16 Kolejny Aniołek w Niebie i kolejna Anielska Mamusia. Boże, czy nie wystarczy u już Aniołków???? Światełko dla wszystkich naszych Aniołków (*) (*) (*) Odpowiedz Link
i.gosia Re: boli mnie bardzo 27.11.08, 23:41 bardzo ci współczuję od śmierci mojego synka minęło ponad dwa miesiąca, a moje oczy wciąż są wilgotne a serce rozdarte na tysiące części, boli to strasznie boli.. trzymaj się dzielnie choć to bardzo trudne.. dla twojego aniołka i wszystkich aniołków(**) Odpowiedz Link
sisi-ola Re: boli mnie bardzo 28.11.08, 16:56 Kochana jesteśmy bardzo silne choć wydaje nam sie samym że przegrałyśmy życie musimy dalej wierzyć w to nasze Aniołkowe szczęcie. Piękny Twój Synuś. Ja naszego nie widzialam miał mieć na imię Michałek ale Ksiądz dał Mu Paweł. Kocham Go bardzo i właśnie teraz wspominam jak byłam szczesliwa jeszcze rok temu. Siły i wiary w życie życzę. Świeczuszka dla Twojego Michasia. Odpowiedz Link
solcia22 Re: boli mnie bardzo 28.11.08, 20:18 Tak mi przykro tym bardziej ze sama jestem w koncowce ciazy.Placze razem z Toba Odpowiedz Link