diastema 12.06.04, 13:36 podobno wredna jestem wiecie tylko kurcze ja to uwazalam ze to sie szczerosc nazywa jak mowisz komus co o nim myslisz prosto w oczy ale moze sie myle?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: wredna jestem 12.06.04, 20:29 ja tez taka jestem i zlosliwa do tego:) Nawet moj chlop twierdzi,ze zaden ze mna nei wytrzyma,tylko on:)Bo inny zlosliwoscia ma porazony padnie. A ja mam po prostu taki styl:) Odpowiedz Link
diastema Re: wredna jestem 12.06.04, 20:35 no ja tez i zawsze musze miec ostanie slowo i jeszcze jak sie tak porzadnie wkurze to zaczynam przeklinac!!!! Odpowiedz Link
diastema Re: wredna jestem 12.06.04, 20:55 pewnie cie kocha wlasnie dlatego ze wredna jestes znaczy sie szczera hihi...jak ja!!! Odpowiedz Link
anula36 Re: wredna jestem 12.06.04, 21:31 Mysle ze tak:) A moze on mnie kocha, bo ja jego tez? Odpowiedz Link
diastema Re: wredna jestem 12.06.04, 22:24 nie to chyba tak nie dziala bo gdyby on mnie kochal bo ja go kocham to bym w dolku nie byal!!!! Odpowiedz Link
soffica Re: wredna jestem 13.06.04, 17:37 Cześć Wredoty :)! Ja nie wiem czy jestem wredna czy niewredna bo nikt mi tego jeszcze nie powiedział. Lubię mówić prawdę w oczy, ale też zależy co i komu - są osoby którym nigdy bym nie "dowaliła" nie dlatego, żebyś się bała ale z wielu różnych powodów np. nie warto strzępić dla nich jęzora, bardzo słabo je znam, albo są moją teściową hehe Odpowiedz Link
ramzes-ka Re: wredna jestem 12.06.04, 22:25 Też podobno jestem wredna szczera. :) Wredna też potrafię być ale tylko jak ktoś mi zajdzie za skórę, no ktoś na tej planecie musi być. W końcu osób wrednych ten swiat też potrzebuje. ;) Odpowiedz Link
diastema Re: wredna jestem 16.06.04, 20:01 dziennie rozpetuje statystycznie chyba 1wojne na innych forach naprawde bawi mnie to jak sie pipki wkurzaja!!!!to chyba nie swiadczy o jakies mojej wielkiej inteligencji ale chociaz wesolo mam!!!! Odpowiedz Link
diastema Re: wredna jestem 25.04.05, 22:25 o to sie akurat u mnie nie zmienilo:) widac cecha charakteru niezmienna :P Odpowiedz Link
wiercistopka Re: wredna jestem 25.04.05, 23:35 Moja siostra twierdzi że jestem wredna;) Ja tak nie uważam;) Ale bywam złośliwa - to fakt. No i jestem choleryczna barrrdzo ;) Ale mój chłopak jest bardzo cierpliwy:P Hihi;) Odpowiedz Link