patricia85 22.12.04, 20:56 nie moge zaakceptowac swojego wygladu czy faceci lubią takie dziewczyny? :( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lgirl Re: brak akceptacji 22.12.04, 22:38 Anula - to masz KObito szczęście ze tak trafiłas... ja ostatnio uslyszalam - a raczej przeczytałam, bo idiota męska nie miała odwagi powiedziec tego w twarz, tylko posłala smsa ze - cytuje "widzisz, w kontaktach ludzkich fizis ma niebagatelne znaczenie - no i wlasnie dlatego kompletnie do siebie nie pasujemy" O! brawo... takich więcej a czarna rozpacz wpędzi nas do grobu. Ale sie nie dam i skunksowi na wiosne pokaze kto będzie za kim kicał i się płaził... hehehe - bo już tera mam 35 kilo ubytku... a do lata w zasadzie bo cel mam obstawiony na kwiecien mam zamiar machnąc całe 55 :)) POzdrawiam i zycze dobrego mocnego samozaparcia i mało czarnowidztwa, bo w koncu co my winne ze ludzie (w dużej części) to zapatrzone w siebie egoisty PAPAPA Odpowiedz Link
anula36 Re: brak akceptacji 22.12.04, 23:38 eee tam szczescie spotykalam sie kiedys z grupka naprawde puszystych laseczek z Kraka ( waga miedzy 120 a 140) w ramach nieformalnego klubu samouwielbienia puszystych i kazda z nich pozostawala w zwiazku formalnym lub nie. W koncu trafi swoj na swoja , tylko trzeba duzo szukac. Dla zdolowanych polecam ksiazke Ani Dodziuk- Pozyteczna ksiazeczka o seksie. Baardzo podnosi na duchu. Odpowiedz Link
anula36 Re: brak akceptacji 22.12.04, 23:39 taki jest dokladny tytul: Dobrze nam ze soba" -czyli przyjemna i pozyteczna ksiazeczka o seksie. Odpowiedz Link
ashton Jasne że lubią! 23.12.04, 12:23 Tylko że po pierwsze primo: mało który się do tego przyzna - przed kumplami lepiej się prowadzać z wieszakiem, a w skrytości ducha wzdychać do krągłego tyłeczka. Po drugie primo - wszelkim BUCOM wyśmiewającym (albo i gorzej) puszyste kobiety życzymy losu świątecznego karpia. Po trzecie primo - no bo same powiedzcie, duże jest piękne, i koniec, i kropka! Odpowiedz Link
ewa1501 Re: brak akceptacji 18.01.05, 14:03 faceci zawsze się znajdą , ja chodziłam z facetem ponad 7 lat gdy zerwaliśmy ze sobą (nie ze względu tuszy) i wtedy sobie pomyślałam o boże mam 25 lat jestem gruba i juz zawsze zostane sama bo nikt nie będzie chciał takiego grubasa ....mineły trzy lata dziś mam 28 lat chudego męża :) i 1,5 roczną kluseczke Natalke .życze powodzenia Odpowiedz Link
archiwald4 Re: brak akceptacji 11.01.05, 10:14 mój chyba też lubi:) Kocha się ze mną bez widocznego wstrętu, czasem mówi, że ładnie wyglądam, a jak się dowiedział, że mam jakiegoś bliskiego i miłego internetowego znajomego, to nawet zaczął mnie brać na kolana, a ostanio robił to chyba ze dwadziescia kilo temu:) muszę mu chyba przypomnieć o tym znajomku bo coś mu sie ostatnio zapomniało znowu, że poza łóżkiem też może byc miło:) Odpowiedz Link
verdifirst Re: brak akceptacji 12.01.05, 09:49 Ja się przyznam: Ja lubie puszyste kobiety - bardzo!!! Odpowiedz Link
szczesliwawa Re: brak akceptacji 16.01.05, 00:43 > nie moge zaakceptowac swojego wygladu czy faceci lubią takie dziewczyny? :( Eee. nieeee. Faceci lubią dziewczyny, które akceptują swój wygląd, a przynajmniej, które nie maja na jego tle obsesji negatywnych. Odpowiedz Link
verdifirst Re: brak akceptacji 16.01.05, 14:01 I to jest prwada. Wpierw trzeba zaakceptować siebie. Odpowiedz Link