ashton 03.02.05, 11:43 Jak sobie radzicie w Tłusty Czwartek? Ja zjadłam już trzy :-((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka444 Re: akcja "pączek" 03.02.05, 13:59 Witaj:) ja zjadlam jednego "zwyklego", dwie oponki (paczki angielskie) i jednego faworka. Staralm sie jak moglam, zeby odmawiac. Ale gdy szef zaprosil kilka osob (w tym mnie) na tlustoczwartkowa kawke - nie dalo sie nie zjesc A jestem jeszcze w pracy. Mysle, ze w domu, z rodzinka bedzie latwiej! Odpowiedz Link
tiza Re: akcja "pączek" 03.02.05, 14:50 Rany, dzisiejszy dzież jest po prostu próbą charakteru. Niestety z góry przegraną :-) Od rana siedzę w pracy i do którego pokoju się nie udam właśnie jedzą pączki i na siłę częstują! Najtwardszy by się złamał!!! Więc zjadłam dwa, ale za pół godziny idę do domu, zamknę drzwi na trzy spusty i nie wystawię nosa dokąd to pączkowe szaleństwo nie minie! Ale tak swoją drogą to był bardzo przyjemny dzień. Trochę cukru i od razu człowiek szczęśliwszy :-D Odpowiedz Link
verdifirst Re: akcja "pączek" 03.02.05, 14:58 Dla mnie to dzień jak co dzień. Zwykły nie różniący się niczym czwartek. Jak na razie wygrywam. Zero słodyczy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ashton Nie no, przesadzam! 03.02.05, 15:18 Czwartego już zapycham. A tak w ogóle to ja pączków nie jadam! Nie lubię! Przed okresem jestem, może stąd taka ochota na słodkości? Nie powstrzymuje mnie nawet wizja niezmieszczenia się w nowe ubranko, nabyte wczoraj - rozmiar 36/38 i na mnie pasuje, nie wiem jakim cudem! Odpowiedz Link
anula36 Re: Nie no, przesadzam! 03.02.05, 16:40 moze jedngo zjem jak chlop przyniesie. NA szczescie nei lubei slodyczy:) Za to nadrobie alkoholem, ide dzis do kolezanki oblac jej nowe drzwi:) Odpowiedz Link
lgirl Re: akcja "pączek" 03.02.05, 17:08 Witanko a ja dzis nie zjadlam zadnego za to zamiast - jadlam batona Cambridge-owskiego - bo jestem na scislej - do niedzieli!!! i smutno mi bylo jak cała bana biurowa żarła pączki a ja nie :( ale niech se tyją a ja będę chudnąc!!! o! i juz! pozdroowki Odpowiedz Link
zyciowonieofensywny Re: akcja "pączek" 03.02.05, 20:12 Porównując do czasów minionych, to dziś jestem twardzielem! Zjadłem jednego pączka! Ale za to jakie mam wyrzuty sumienia!!! Odpowiedz Link