agrest15 14.01.06, 13:48 Wedlug mnie puszysta, to 2-3 kg. nadwagi.Ale kobitki tu piszace maja z jakies 50, prawda? A to juz jest brzydkie.Wszystkie grube beda starymi pannami, no chyba, ze sie zaraz za siebie wezma. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanszajn84 Re: a ty wieszaczku nie pomyliłaś fora? 15.01.06, 15:08 Solo ! Ona nie pomyliła, bo jest gruba jak wieprz !! :D Odpowiedz Link
verdifirst Re: Puszysta- gruba. 14.01.06, 23:23 agrest15 napisała: > Wedlug mnie puszysta, to 2-3 kg. nadwagi.Ale kobitki tu piszace maja z jakies > 50, prawda? A to juz jest brzydkie.Wszystkie grube beda starymi pannami, no > chyba, ze sie zaraz za siebie wezma. Oj to chyba jakiś uraz(i to bardzo poważny)... chyba z dzieciństwa... Odpowiedz Link
verdifirst Re: Puszysta- gruba. 14.01.06, 23:40 UZUPEŁNIENIE: Znaczy się że osoba chudsza o 2-3kg(w odniesieniu do wagi normalnej) to anorektyczka, wieszak itp ? Odpowiedz Link
agrest15 Re: Puszysta- gruba. 15.01.06, 01:43 Nie to osoba z niedowaga.Anorektyczka ma 20-50kg za malo.W przeciwienstwie do tlustej, ktora ma 20-50kg za duzo. Jasne? Odpowiedz Link
verdifirst Re: Puszysta- gruba. 15.01.06, 01:46 Nie no spox, jasne jak słońce... To skąd wzięły się te 2-3kg w pierwszym poście ? Odpowiedz Link
sevena74 Re: Puszysta- gruba. 15.01.06, 22:11 jakby anorektyczka miała 50 kilo niedowagi to by jej nie było :))))...śmieszna sprawa. Puszysta z 2 kilogramami nadwagi...hahahaha...jeszcze bardziej śmieszna sprawa. Czyli szczupła nie wypróżni się 2 dni i staje się puszystą....nie nie mogę. Ale z ciebie dzieciak agrest15..... Odpowiedz Link
ashton Re: Puszysta- gruba. 16.01.06, 08:09 Agrest jeszcze nie bardzo dojrzały chyba :-))) Z harcerskim pozdrowieniem- Odpowiedz Link
ula.z.ula Re: Puszysta- gruba. 16.01.06, 10:40 > Wszystkie grube beda starymi pannami, no chyba, ze sie zaraz za siebie wezma czyli wygląda na to że cię facet rzucił dla szczuplejszej a potem nikt inny się nie znalazł tylko wiesz nie wszystkim się to zdarza wiele z nas jest szcęśliwymi mężatkami ewentualnie nie mężatkami ale w szczęśliwych długoletnich związkach nie każdy facet lubi liczyć siniaki po upojnej nocy niektórzy wolą mieć się do czego przytulić ale ty chyba na takich nie trafiłaś więc nie wierzysz w ich istnienie Odpowiedz Link
diastema Re: Puszysta- gruba. 22.01.06, 20:52 hmmm co ci chyba teoria bedzie musiala upasc bo tu wiele z nas nie jest starymi pannami :) ja na przyklad tez nie a jestem gruba i juz :) Odpowiedz Link
absit Re: Puszysta- gruba. 22.01.06, 21:01 diastema napisała: > hmmm co ci chyba teoria bedzie musiala upasc bo tu wiele z nas nie jest starymi > > pannami :) > ja na przyklad tez nie a jestem gruba i juz :) jestem tu pierwszy raz - pierwszy otworzony watek i .... muszę dopisać swoje dwa słowa:)... ja też jestem według założyciela tego wątku " gruba obrzydliwie" - mam jakieś 20 kg nadwagi ale... mam męża, kochanka, zadnych kompleksów, jestem swiadoma swojej kobiecości, swojej seksualności i na brak powodzenia NIGDY nie narzekałam. A wielbicieli puszystych kobiet jest jednak baaaardzo dużo - wystarczy zaglądnąć na www.puszysta.nimfomanka.com.pl - zreszta nawet bez tej strony każdy zapytany dojrzały emocjonalnie facet powie że woli więcej ciałka niż suche gnaty obciągnięte skórą! " Kości zostały rzucone! powiedział mąż porzucając swą chudą żonę!" J.I. Sztaudynger :) Odpowiedz Link