michalk76 09.02.05, 20:12 Witam! Znacie moze jakies strony WWW gdzie byłby spis konferencji chemicznych (ch.nieorganiczna, cialo stale) w Polsce i na calym świecie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crazy2 Re: Konferencje-strony WWW 09.02.05, 21:10 na stronach uniwersytetu śląskiego w zakładce konferencje, zdaje mi sie że cos tam było o chemii. Odpowiedz Link
autumna Re: Konferencje-strony WWW 10.02.05, 08:48 Światowe - na stronie IUPAC: www.iupac.org/symposia/index.html A z polskich - PTChem: www.ptchem.lodz.pl/pl/konferencje.html Ale najlepiej chyba zaglądać do literatury z danego tematu, bo tam zwykle są ogłoszenia o konferencjach. Odpowiedz Link
ggryziak Re: Konferencje-strony WWW 11.02.05, 13:25 spróbuj tu: www.conferencealerts.com Odpowiedz Link
miss_dronio Re: Konferencje-strony WWW 12.02.05, 01:13 Prosze bardzo: mc-opportunities.cordis.lu/results.cfm Uprzedzam tylko, ze wbrew opisowi, że udział w konferencji (lub szkole) jest finansowany w ramach systemu stypendialnego Marie Curie, nawet po zakawalifikowaniu mozna dostać rachunek do opłaty:( Ale życze powodzenia:) Odpowiedz Link
miluszka Re: Konferencje-strony WWW 24.02.05, 15:19 A ja wszystkich zainteresowanych filozofią i kulturą Wschodu oraz mieszkających w Krakowie i okolicach zapraszam na Dni Tybetu, organizowane przez zaprzyjaznione ( ze mną) osoby i instytucje. Ja też się będę produkować www.dnitybetu.tk Odpowiedz Link