niektos 11.05.06, 11:51 CZy ktos pisal doktorat z zastosowan statystyki w naukach medycznych lub demografii ? Prosze o namiary na uczelnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
node Re: DOKTORAT z ZASTOSOWAN STATYSTYKI 11.05.06, 13:52 Oh, niejeden pisal. Z tego co napisales trudno wywnioskowac jakiekolwiek szczegoly. Np. bardzo poularne sa (medyczne) systemy diagnostyczne oparte na metodach statystycznych. Odpowiedz Link
niektos Re: DOKTORAT z ZASTOSOWAN STATYSTYKI 14.07.06, 12:49 Chodzi mi o połączenie zastosowań statystyki i informatyki do analizy danych medycznych, ewentualnie jakieś prognozowanie itd. Odpowiedz Link
microtune Re: DOKTORAT z ZASTOSOWAN STATYSTYKI 17.07.06, 19:37 mam nadzieje ze nie bedzie to reklama ale ja od dluzszego czasu wspolpracuje z firma robiaca zaawansowane aplikacje analityczne, oni tam maja dzialke dotyczaca uczelni i sporo kontaktow wiec napisz do nich, do tego jeszcze przyswoisz sobie ladny kawalek wiedzy bo maja fajne szkolenia, jak chcesz aby ci pomoc i skontaktowac cie z odpowiednimi osobami to daj znac Odpowiedz Link
driss1 Re: DOKTORAT z ZASTOSOWAN STATYSTYKI 16.01.16, 17:25 Polecam www.nauka.metodolog.pl/ i www.biznes.metodolog.pl/ są specjalistami w analizach statystycznych w naukach o życiu i zdrowiu. Survival analysis, wykresy kaplana mayera itp itp Odpowiedz Link
intercwelar Re: DOKTORAT z ZASTOSOWAN STATYSTYKI 06.02.16, 14:40 też polecam www.nauka.metodolog.pl/statystyczna-analiza-w-medycynie-warto-ja-umiec/ Odpowiedz Link
driss1 Re: DOKTORAT z ZASTOSOWAN STATYSTYKI 09.02.16, 15:47 www.nauka.metodolog.pl/ www.nauka.metodolog.pl/analiza-badan-do-doktoratu-i-artykulow-naukowych/ Odpowiedz Link