Dodaj do ulubionych

bzium bzium

07.03.11, 21:04
co powiecie na spotkanie pogadac podzielic sie doswiadczeniami zwiazanymi z ta choroba????
Obserwuj wątek
    • misia-gumisia Re: bzium bzium 08.03.11, 18:01
      Ja chętnie tym bardziej, że to moje początki, więc spotkanie z wami poszerzyło by mi wiedzę na temat tej choroby.
      • lastreal Re: bzium bzium 08.03.11, 18:28
        Ja tez jestem za! jak najbardziej spotkanie!
    • magusia27 Re: bzium bzium 08.03.11, 21:42
      jeśli w Warszawie to i ja się piszę :)
    • ania_1609 Re: bzium bzium 08.03.11, 22:09
      Ja się wolę dzielić na forum :-)
      Na real nie mam czasu, poza tym z moim dwulatkiem musiałabym przyjechać, bo tatuś całymi tygodniami w delegacji w stolicy. Chyba, że przyjdzie w moim imieniu :-)
    • qbishtal Re: bzium bzium 09.03.11, 09:25
      Pomysł fajny i nie pierwszy raz ale z realizacją trochę trudniej. I żeby nie było "jak w Warszawie to ja jestem za ale jak nie to nie mam czasu" bo to forum nie jest tylko dla Wawy. Można o tym z wyprzedzeniem pomyśleć i zorganizować jak będzie ciepło jedną sobotę gdzieś nad wybranym losowo jeziorem w Polsce :) Może nawet na to byśmy jakieś dofinansowanie dostali - ktoś się zna na takich sprawach?
      • very.martini Re: bzium bzium 09.03.11, 21:55
        Żeby dostać dofinansowanie, trzeba być w jakikolwiek sposób sformalizowaną strukturą - bo inaczej każdy by chciał z grupą znajomych na piwo za państwowe pieniądze:)

16%VOL
        22%VAT
        • qbishtal Re: bzium bzium 10.03.11, 12:25
          Sformalizowana struktura - wystarczy po prostu coś, co ma regon? Ja się na dofinansowaniach nie znam (chociaż bardzo chciałbym), więc jeżeli ktoś ma wśród znajomych albo w rodzinie kogoś takiego, to niech po prostu spyta z ciekawości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka