mrousse
04.10.11, 15:39
Witam serdecznie , mam pytanie odnosnie waszych napadow ,
ja mam stwierdzona tezyczke , wybitnie dodatnia , jednak moje ataki sa dosc nietypowe , zawsze robi mi sie goraco, mdlosci, bol glowy , a potem jakbym zasypiala , pozniej dostaje drgawek calego ciala, rece, nogi , czasem przewracam oczami , nie jestem swiadoma tego co sie ze mna dzieje , zawsze pozneij jestem bardzo zmeczona, caly dzien spie ,
zazwyczaj dopadaja mnie w sytuacji stresowej , robilam rezonans glowy , jest ok , EEG - prawidlowe , konsultowalam sie z kardiologiem i endokrynologiem - kardiolog uwaza ze jestem lekko nerwowa , a endokrynolog znalazl dwa guzy ( w zeszlym roku byly niewielkie i podobno nieszkodliwe) ostatnio mialam znowu dwa takie incydenty, w tranwaju , bylo bardzo goraco , a ja bylam zmeczona ...
zazwyczaj dzieje jak jestem zmeczona , zdenerowana albo odczuwam bol np kregoslupa - 2 lata temu byl pierwszy incydent wlasnie zwiazany z bolem kregoslupa , potem zdarzaly sie czesto , i ostatnie pol roku bylo spokojnie, az do teraz ,
Czy to moze byc epilepsja, znacie takie przypadki ? Jestem w ciazy i sie martwie ,
'moja neurolog' juz mnie nie leczy bo sie przeprowadzilam , mieszkam za granica , zarejestrowalam sie do neurologa, ale na pierwsza wizyte zawsze czeka sie dlugo , mojej karty z pl nie da sie przetlumaczyc, bo pisana recznie i tlumacze nie chca ....