mama.rozy 17.10.12, 23:05 no muszę to wrzucic www.youtube.com/watch?v=LfeTh5yXgbM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alki_80 Re: nie wytrzymam:) 17.10.12, 23:19 Polacy to jednak pomysłowy naród Na fb dziś widziałam kilka zdjęć co krążyły po sieci, np. o sadzeniu ryżu na Narodowym, mecz w nogę w płetwach, itp. Ubawiłam się. Odpowiedz Link
bibba Re: nie wytrzymam:) 17.10.12, 23:20 ile skeczy/grafiki/humoru powstalo na ten temat, o matko! dzis caly dzien sie obsmiewalam! Odpowiedz Link
mama.rozy Re: nie wytrzymam:) 17.10.12, 23:22 ja już też pękam te chłopaki mają za to dostac 3 lata... jak macie konta na fb,to wejdźcie na stronę Uwolnic bohaterów basenu narodowego Odpowiedz Link
basha Re: nie wytrzymam:) 18.10.12, 07:54 Wiecie co trzy lata za ten teatr powinni im jeszcze zapłacić. Są świetni. Dla porównania sławetnej "mamusi" Madzi też grożą trzy lata i to w zawieszeniu, absurd polskiego wymiaru sprawiedliwości Odpowiedz Link
urge Re: nie wytrzymam:) 18.10.12, 08:16 Byliśmy (przedwczoraj i wczoraj ) Też jestem zdania, że nagroda im się należy za rozładowanie napięcia na trybunach a nie kara. Był też "konkurs" kto zrobi samolot z papieru, który doleci na płytę boiska -kilka doleciało a jednemu udało się nawet wlecieć do bramki, więc mój najmłodszy syn wyszedł ze stadionu z przekonaniem, że Polacy wygrali Odpowiedz Link
mama.rozy Re: już siedzą 18.10.12, 09:48 a oficjalna wersja-bandyci i kibole,powinni siedziec.serio-takie wpisy w mediach na fb. Odpowiedz Link
mali-nki Re: już siedzą 18.10.12, 10:19 a o co chodzi bo w DE nie moge ogladnac tego filmiku!!!!!!!!! Odpowiedz Link
guderianka Re: nie wytrzymam:) 18.10.12, 11:17 czuję wstyd i zażenowanie, do śmiechu mi daleko Odpowiedz Link
patrytka malin-ki 18.10.12, 11:55 dwoch kolesi wybieglo na plyte boiska i rozbieglo sie a potem rzucali sie na klate zeby przejechac po tej mokrej nawierzchni jak najdalej...ochrona ich dopadla i zwinela,podklad muzyczny jest ze ,,Slonecznego Patrolu,, ,maksymalnie komiczne Odpowiedz Link
urge Re: malin-ki 18.10.12, 12:21 Warto dodać, że wbiegli, kiedy już wiadomo było, że meczu tego dnia na tym boisku nie będzie. A zaszkodzić tej murawie naprawdę trudno było. Odpowiedz Link
goska81-gryfino Re: malin-ki 18.10.12, 22:31 Dla mnie jednym z najlepszych momentów tej chwili przyjemności jest jak ochroniarz dogania jednego z tych gości i już, już go trzyma i nagle BACH! Leży. Co do tego, że jest to żenujący popis itp komentarzy. Po pierwsze- rzeczywiście był to moment, kiedy wiadomo było, że meczu nie będzie. Po drugie- jak pierwszy raz zobaczyłam filmik, to rzeczywiście uśmiałam się do łez (dosłownie do łez), ale też miałam przez chwilę mieszane uczucia, czy to aby nie była przesada. Jednak ci dwaj pomysłowi, choć z pewnością szaleni i nieźle szajbnięci desperaci (bo jak ich nazwać?) w tak cudowny i skuteczny sposób rozładowali napięcie, że naprawdę powinni im odpuścić. Oto jakie kary otrzymali: wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/sad-nad-bohaterami-ze-stadionu-narodowego,1,5280965,wiadomosc.html Odpowiedz Link
mali-nki Re: malin-ki 19.10.12, 21:13 dzieki dziewczyny! Moge sobie ta cala akcje dobrze wyobrazic! Tylko w PL takie jaja sa! Odpowiedz Link