Dodaj do ulubionych

kreseczki:-)

18.12.13, 08:12
skoro lekarz dał już zielone światło na dzielenie się radością to się dzielę również z Wami: oczekujemy piątego maleństwasmile) hurraasmile jestem w 7 tyg ciąży, to będzie pierwsze wakacyjne dziecię w naszej rodzinie. reakcja chłopców na wieść o ciąży była wzruszająca: trzylatek wybuchnął śmiechem żądając pokazania dzidziusia w brzuchu, 5 latek postanowił zakupić za najbliższe kieszonkowe "misiaczka dla dzidziusia", najstarszy 8 latek się popłakał, że "spełniły się jego marzenia" (rzeczywiście od kilku miesięcy starsza dwójka prosiła o kolejnego maluchasmile, najmłodsza 1,5 nie odnotowała informacjiwink. jak zwykle mam za niski progesteron wiec jestem na luteinie, ale jestem dobrej myśli. pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • pola468 Re: kreseczki:-) 18.12.13, 08:58
      Gratulacje smile
      • alusia255 Re: kreseczki:-) 18.12.13, 10:39
        Gratulacje! Niech ciaza przebiega spokojnie i zdrowo.
        • curry1 Re: kreseczki:-) 18.12.13, 11:30
          nawet nie wiesz, jak miło czytać takie wieści o poranku!
          Serdecznie gratuluję.
          • kajka271 Re: kreseczki:-) 18.12.13, 11:45
            Aż mi się łezka zakręciła... smile Cudna wiadomość tak z rana... Gratulacje smile
    • 2007e Re: kreseczki:-) 18.12.13, 12:26
      Hmmm... Mnie ciagle pytaja o 5, a ja szczerze nie wiem jak bym sobie poradzila z 5. Ja nie mam czasu obskoczyc porzadnie tej 4, a ty jak dajesz rade z dzieciakami srednio co 2 lata (u mnie ciaza co 3 lata)? Jakis sposob na to byc musi,a ja pytam z ciekawosci, bo sobie tego nie potrafie wyobrazic. Tak czy inaczej gratuluje, bo jest to mila wiadomosc.
      • afroddytta Re: kreseczki:-) 18.12.13, 15:20
        Gratuluje!
        Moja najmłodsza ma 4 mies. a ja już rozmarzam się nad piątym, ale rozum już wyklucza taką możliwość, choć w(y)padki się zdarzają wink Też mam małe dość dzieci, najstarszy 7 lat właśnie skończył.
    • mamafajnejtrojki Re: kreseczki:-) 18.12.13, 15:21
      Gratuluję z całego serca i życzę spokojnej, bezproblemowej ciąży!
      • mama.rozy Re: kreseczki:-) 18.12.13, 16:55
        gratulacjesmile
    • mamaaniiasia Re: kreseczki:-) 18.12.13, 18:16
      Serdeczne gratulacje! Ale się cieszę, ja już na czwartym zakończęwink
      • iwonia2 Re: kreseczki:-) 19.12.13, 09:08
        Serdecznie gratulacjewinkSpokojnej ciazy zyczesmilewink
        • 3lina Re: kreseczki:-) 19.12.13, 17:12
          Gratuluje, ale nie zazdroszcze wink Moja Trojka jest tak absorbujaca, ze czasami ledwo zyje...
          Kochana, duzo zdrowia i sily. Dbaj o siebie, to teraz najwazniejsze!
    • i-t-a Re: kreseczki:-) 19.12.13, 21:29
      Gratuluję! Miło się czyta takie pozytywne wieści smile
    • marta.osuch Re: kreseczki:-) 20.12.13, 22:31
      pa-trynka gratuluje smile Jestem mamą czwórki i też pragnę 5 maleństwa. Niestety ze względu na stan mojego zdrowia jest to wykluczone. Także ja cieszę się z mojej czwórki maluchów , a Tobie z całego serca gratuluję piątego dzieciątka. Zdrowej i bezproblemowej ciąży życzę.
      Marta mama czwórki
    • urge Re: kreseczki:-) 21.12.13, 17:23
      Gratulacje! Fajna ekipa będzie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka