spytaj 19.09.04, 14:44 Witam, szukam możliwości nabycia chusty. Podobno bardzo dobre rozwiązanie, ale niestety nie mogę trafić. Na allegro patrzyłem i nic. Dajcie znać jeśli macie namiary na sklep. Pozdrawiam sławek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grrrrw Re: Chusta do noszenia dzieci - szukam 19.09.04, 14:46 Pytaj na emama lub edziecko albo daj w wyszukiwarce, chusta pojawiała się tam wielokrotnie. <pzna zwykły kawałek materiały związac na supeł, trzeba trochę poeksperymentować, ale jest super wygodne. W przeciwienstwie do nosidełek, w których się zawsze dziecka nóaki placza nam bez sensu na dole. Odpowiedz Link
spytaj Re: Chusta do noszenia dzieci - szukam 19.09.04, 17:55 grrrrw napisała: > Pytaj na emama lub edziecko albo daj w wyszukiwarce, chusta pojawiała się tam > wielokrotnie. > <pzna zwykły kawałek materiały związac na supeł, trzeba trochę > poeksperymentować, ale jest super wygodne. W przeciwienstwie do nosidełek, w > których się zawsze dziecka nóaki placza nam bez sensu na dole. Dzięki, Sławek Odpowiedz Link
fumag Re: Chusta do noszenia dzieci - szukam 19.09.04, 18:52 www.zefir.biz.pl/ kiedyś to znalazłam w necie-może się przyda Odpowiedz Link
spytaj Re: Chusta do noszenia dzieci - szukam 19.09.04, 20:56 fumag napisała: > www.zefir.biz.pl/ > kiedyś to znalazłam w necie-może się przyda o widzisz to jest to !!! dziękuję Sławek Odpowiedz Link
fizula Re: Chusta do noszenia dzieci - szukam 19.09.04, 23:03 O wiele taniej wychodzi, gdy weźmie się własny materiał (np. stare prześcieradło czy in. długi materiał) i da znajomej krawcowej do uszycia. Dziewczyny na forum wymieniały się formą do chusty-kangurki. Moja znajoma krawcowa jakiś czas temu szyła chusty nawet za 30 zł (gdy się miało własny materiał). W firmie zefir jakiś czas temu koszt chusty wynosił: 70 zł. + 10zł przesyłka. Stąd warto się rozejrzeć za znajomą krawcową. Ja bardzo cenię sobie chustę, bo nosiłam w niej maleństwo dosłownie od pierwszych dni, a ręce miałam wolne, dzięki czemu mogłam coś zrobić dla starszej latorośli. Odpowiedz Link
mkatarynka Re: Chusta do noszenia dzieci - szukam 20.09.04, 09:35 te chusty mają chyba jakieś rozmiary. Ja sobie kupiłam na dziecku taką ale była zdecydowanie za mała,. Ja jestem raczej "mocno" (to dobre słowo zbudowana i jak założyłam na siebie tę chustę to już miejsca na dziecko nie było... )) Odpowiedz Link