grrrrw 09.12.04, 20:48 fakty.interia.pl/news?inf=570048 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina25 Re: Super expres 09.12.04, 22:48 No to my chyba dbamy o ojczyznę? A na temat polityki prorodzinnej wypowiadać się nie będę. Odpowiedz Link
glupiakazia Re: Super expres 10.12.04, 09:29 no niestety. juz teraz moj maz mowi, ze mezow dla naszych 3 corek bedziemy chyba musieli importowac z wietnamu. gdzies czytalam, ze w wiekszosci krajow Europy wladza co prawda zdaje sobie z tego sprawe i nawet probuje cos robic, ale to nie przyniso zadnych skutkow - z wyjatkiem Danii, tam podobno jakos sobie poradzono i jak narazie zahamowali tzw. ujemny przyrost. ale nie moge znalezc tego tekstu Odpowiedz Link
ciociacesia Re: Super expres 12.12.04, 13:30 tak źle chyba nie bedzie. ja marzę o trzech synach. zeby dziewczynki mialy choc jednego straszego brata. wiem ze to głupiutkie myslenie. ale nic nie poradze, dostaje małpiego rozumu na wikok małych dzieci i nawet jak słysze upierdliwe "mamo, a co teraz? mamo gdzie pujdziemy?" powtarzane do znudzenia przez jakiegos małego potworka, potrafie sie tylko usmiechnąć. mam tylko nadzieje ze zdąże dorosnąć zanim pohjawią sie moje własne dzieci... Odpowiedz Link