Dodaj do ulubionych

przepraszam, że znów o Agnieszce, ale

25.04.05, 10:52
albo kilka z nas na chorym dziecku dostało świra albo kosheen4 z emama to
kolejne wcielenie Agnieszki.
Jeśli się mylę to bardzo kosheen4 przepraszam, ale po tym co Agnieszka
zrobiła mam nadzieję, że zrozumiesz.
Mój Łukaszek, mamusine serduszko.
Moja druga połówka choruje - moje forum
Obserwuj wątek
    • jol5.po Re: przepraszam, że znów o Agnieszce, ale 25.04.05, 11:35
      Aniu, ja też mam takie wrażeniesad((((
      może to wprawki literackie
      styl coraz lepszy, tylko kurcze co z czytającymi, co z oszukanymi mamami na "Chorym dziecku stracie dziecka"?????
      • azjawusa Re: przepraszam, że znów o Agnieszce, ale 26.04.05, 22:34
        Ta kobita (albo facet)chyba chora.Jezu,jak tak mozna?
    • mamaanieli Re: przepraszam, że znów o Agnieszce, ale 25.04.05, 13:42
      Nie da się jej jakoś "odgórnie", raz na zaawsze wywalić z forum (podobno można
      namierzyć komputer, to prawda?) Ja się na tym nie znam, ale przypuszczalnie
      jest jakiś sposób...
      • vitalia Re: przepraszam, że znów o Agnieszce, ale 25.04.05, 13:52
        Myślę ,że jeśli koshen czy jak jej tam to czyta....to już się
        przelogowała,odczeka i znowu wejdzie z innym problemem i dalej będzie pisać
        elaboraty.Ale styl jej pozostanie,bo inaczej nie będzie sobą.
        • vitalia Re: przepraszam, że znów o Agnieszce, ale 25.04.05, 14:22
          Ale chyba trzeba powiadomić i prosić o jakąś interwencję....
      • martek40 Re: przepraszam, że znów o Agnieszce, ale 25.04.05, 15:53
        mamaanieli napisała:

> Nie da się jej jakoś "odgórnie", raz na zaawsze wywalić z forum (podobno
        można
        > namierzyć komputer, to prawda?) Ja się na tym nie znam, ale przypuszczalnie
        > jest jakiś sposób...
        Wystarczy ustalić IP komputera,
        a potem ew. administrator może
        owe IP zbanować.
        Pzdr.
        • k1w0 nie zawsze można ustalić IP 26.04.05, 17:53
          Niestety ustalenie IP komputera nie zawsze jest możliwe. Jesli ktoś korzysta
          np. z neostrady to IP jest przydzielane dynamicznie to znaczy, że przy każdym
          uruchomieniu netu jest przydzielany numer IP czyli zmienia się za każdym
          razem ... niestety. Podobna sytuacja jest w momencie korzystania z sieci
          lokalnych czyli np. osiedlowych ale wtedy można przynajmniej
          zlokalizować "teren działania".

Pozdrawiam Ania
          • mygda Re: pyt. do k1w0 26.04.05, 23:21
            mam takie pytanie techniczne
            czy mozliwe jest zeby np mamamiczterybaby weszla teraz na to forum pod
            zmienionym nickiem i dalej pisala?
            • jol5.po Re: pyt. do k1w0 27.04.05, 00:31
              jeżeli nie zostanie zablokowane IP komputera z którego pisze to tak, bedzie mogła wejść. Zablokowany jest jej nick jedne i drugi, więc pod nim nie będzie już mogła tutaj pisać.
              Mygdo, ale wiesz jest jeszczo styl pisania, były już podobne posty kiedyś, dziewczyna pisała, ze ma 7 dzieci, pisała podobnie jak mamaibaby i wpadła przez to, że zaczęły jej się mylić imiona tychże dzieci, w wypadku mamyibab do zdemaskowania przyczyniło się pomyłkowe nieprzelogowanie się z loginu agnieszki262.
              tak więc jakoś tak prawda wychodzi w końcu na jaw. Ale oczywiście nie ma pewności, że wszyscy są na 100% szczerzy i w tej chwili pisza prawdę na tym forum - jak to w sieciwink
              gorzej, kiedy dzieje sie to na "chorym dziecku stracie", tam to okrucieństwo, ale wątpię, że ta osoba zdaje sobie z tego sprawę

• apsik1 może to trzeba zgłosić gdzieś w gazecie 25.04.05, 14:12
      oni przecież nadzorują fora jakoś z góry
      • mygda Re: może to trzeba zgłosić gdzieś w gazecie 25.04.05, 16:18
        glowe daje ze to jest ta sama osoba co kilka mieisecy temu pisalal tu ze jest
        mama chyba 6 dzieci
        w tym byly tez 2 letnie blizniaczki
        identyczny styl. tez pisala ze wiazala im tasiemki na rekach zeby je nie
        pomylic, ogolnie podobnie opisywala dzien jak jej mija...
        podobnie opisywala ubrania dziei, no....to byl ten styl
        i po jakims czasie napisala na chrym dziecku ze znalazla swoja jednna coreczke
        blizniaczke martwa.....sad(((
        polaly sie zly......
        a potem tego samego dnia dalej tu na rodzinach opisywala zycie swojej rodzinki
        wtym tez obu blizniaczek.....sad(((((((
        namierzono ja
        wiec przestala pisac
        ale widzac ze zaraz weszla pod zmienionym nickiem sad((((
        i przez pol roku oszukiwala mamy na chorym dzieckusad(((((
        i tu

wydaje mi sie ze trzeba do raz na zawsze uciac, zbanowac jej dostep do forum
        to jest pewnie chora osoba sad
        • jol5.po Re: może to trzeba zgłosić gdzieś w gazecie 27.04.05, 00:35
          ojej, powtórzyłam dwa posty wyżej Twoje argumenty, które sobie tutaj wiszą na koncu wątku
          tak to jest, gdy się nie doczyta do końca
          no nic, dwa razy powtórzone dobrze się utrwaliwink
          pozdrawiam Jola
          • tygrys_pasiasty Re: może to trzeba zgłosić gdzieś w gazecie 29.04.05, 21:45
            TO NIE JEST OBRAONA AGNIESZKI/MAMYBABY czy jak jej tam jeszcze.

>może to trzeba zgłosić gdzieś w gazecie

To nie jest takie chyba proste. To jest wolny kraj i mamy swobodę wypowiedzi i
            takie tam inne prawa. Nie można chyba komuś zabronić pisać na publicznym forum.
            Jak nie łamie prawa albo regulaminu forum to nie ma na taką osobę "bata". Za
            kłamstwa i wybujałą wyobraźnię nie ma sankcji karnych. Można ograniczyć dostęp
            do forum (fora zamknięte) i wtedy mogą je czytać/pisać tylko ludzie przyjęci
            wcześniej do towarzystwa. No i usunięcie osoby z takiego forum jest dosyć
            skuteczne.

Blokowanie adresów IP też nie do końca jest możliwe do zastosowania, bo jak
            ktoś pisze np. z kawiarenki internetowej (sieci osiedlowej, neostrady, firmy
            itp) to nie można zablokować dostępu do forum wszystkim jej użytkownikom.
            Nam pozostaje tylko zdrowy rozsądek i czujność moderatorów.

Większość ludzi jest tu szczera i serdeczna, ale są tacy których bawi wkładanie
            kija w mrowisko i oglądanie popłochu wśród mrówek. Nie dajmy się wytrolować smile

Tygrys
            • azjawusa Re: może to trzeba zgłosić gdzieś w gazecie 29.04.05, 22:09
              A ja bym jej albo jemu dobrze obila pysio bo to co ta osoba
              zrobila na forum o stracie dziecka to zwykla podlosc.Jeszcze teraz nie moge
              przejsc do porzadku dziennego nad ta sprawa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka