pimpusia81 08.12.06, 10:05 czy ktoras miala takie badanie.Jak sie je robi i czy płacilyście za nie. Ja musze je zrobic bo 2 corcia urodzila sie ze szmerami nad sercem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanna56 Re: Echokardiografia płodu 09.12.06, 22:07 Chodziliśmy na to badanie wiele razy bo nasz syn miał wadę serca. Niestety było płatne. Odpowiedz Link
kropka415 Re: Echokardiografia płodu 12.12.06, 04:55 ja mam te badanie w poniedziałek 18 grudnia, mam od lekarza prowadzącego ginekologa skierowanie na badanie prenatalne z uwzględnieniem i tu napisane tachycardia płodu mniejszego do szpitala na usg bezplatnie. Najpierw bylismy prywatnie i kiedy wyszło ze jedna fasolka jest mniejsz o 8 dni i szybko bije serduszko bo 209 to trzeba monitorowac ten stan (echo serca itp,)i lekarka dala mi wynik badania z prosbą o wypisanie skierowanie od lekarza prowadzącego zeby za kolejne badanioa nie płacić. Odpowiedz Link
ememka1 Re: Echokardiografia płodu 29.12.06, 14:13 Ja miałam skierowanie od ginekologa prywatnego i wtedy muusiałabym zapłacić, ale poszłam do państwowego ..........dostałam skierowanie na bezpłatne badanie w szpitalu. Odpowiedz Link