milorzab 19.12.07, 18:31 Macie jakieś pomysły na prezenty dla babci/prabaci? Ponad osiemdziesiąt lat. Jedna babcia miejska, druga wiejska. Proszę... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumatra1 Re: Co dla babci? 20.12.07, 00:41 Jejku z babciami zawsze jest przerąbane Może jakiś gadżet religijny? Kalendarz z Papieżem? a może kalendarz z wnukami/rodziną? A może coś do świątecznej dekoracji mieszkania - np. witrażyk - szopka (kupiłam kiedyś coś takiego babci męża i była zachwycona)? Komplet do kadzidełek/aromaterapii? Książkę? A jeszcze mi się przypomniało - to chyba też był dobry pomysł: prenumeratę ulubionego pisma? Ja kiedyś kupiłam babci "Rycerza Niepokalanej" i była przeszczęśliwa, ze jej pan listonosz przynosił do domu (pod choinką było oprawione w ramkę zobowiązanie Mikołaja do dostarczania gazety). Nie wiem co jeszcze... Może jakiś komplet do parzenie herbaty/kawy + jakies ciekawe smaki... Z babciami zawsze jest kłopot! Odpowiedz Link
anna_sla Re: Co dla babci? 20.12.07, 01:17 bezbłędnie zawsze trafione: poduszeczka z foto wnuków kubek z foto wnuków kalendarz z foto wnuków zajefajna ramka z foto wnuków Ja już chyba wszystkiego próbowałam i zauważyłam, że tylko to co ma na sobie (w sobie) fotografię ich wnuków/prawnuków sprawia największą radość. Odpowiedz Link
asia889 Re: Co dla babci? 20.12.07, 10:20 A ja polecam coś na zdrowie np. e-zdrowie.abc24.pl/default.asp?kat=16610&pro=96209 Odpowiedz Link