sumatra1 10.06.08, 13:14 Gdzie jesteście? Opalacie się na spacerach z potomstwem? Ja najchętniej nie ruszałabym się z domu. Nie lubię upałów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomasz Re: A kuku! 10.06.08, 21:56 hej,też nie lubię upałów.Zaczynam funkcjonować o 18.00 Odpowiedz Link
mama-zuzanki Re: A kuku! 10.06.08, 22:27 My cieszymy się naszym nowym ogrodem,trawka parasol,basen i dzieciaki mają jak w raju! Ja natomiast zawsze mażyłam o dużym ogrodzie ,a teraz padam na p... kurcze ile przy tym roboty Odpowiedz Link
asia889 Re: A kuku! 11.06.08, 09:50 Ja też jestem. Nam upały nie dokuczają, męcząca jest tylko alergia syna na trawy. Siedzimy w domku, bo mąż nie ma czasu nas nigdzie wozić, a ja swoją drogą muszę odrobić zaległości domowe. Odpowiedz Link
wegielek Re: A kuku! 11.06.08, 12:56 ja tez jestem, alem zawalona robota - domowa i nie tylko. zawodowa tez. zaczelam pisac znow. poza tym meza w domu prawie stale nie ma, w weekend bylismy na Mazurach. jak tam cudnie!!!! Odpowiedz Link