bibi1 19.01.05, 23:20 raz mi sie trafilo zostac dluzej przy kompie, a tu towarzystwa brak gapie sie i gapie w ten pusty monitor, ale chyba odpuszcze. no to jutra hamerykanki i inne kochane stworzenia )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibi1 Re: dobranoc 19.01.05, 23:21 wrocilam jeszcze kliknac w pajacyka,bo dzisiaj zapomnialam. pa Odpowiedz Link
aneta05 Re: dobranoc 19.01.05, 23:36 Dobranoc. A ja obladowana papierami uciekam z biura a tu jeszcze wszyscy siedza...musze sie przesliznac niepostrzezenie, mam nadzieje ze na zadnego partnera nie wleze. Potem cieply obiadek - mam dzis rybe co by na noc malo kalorii bylo i znow w papiery z przerwa na forum. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: dobranoc 20.01.05, 00:02 Dobranoc grzecznie powiem zanim mnie calkiem zmorzy. Ameryka niech teraz szaleje. ))) Odpowiedz Link
gherarddottir Re: dobranoc 20.01.05, 00:03 dobranoc zatem ten kawalek Europy juz mowi ) czyli Norwegia Odpowiedz Link
mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 00:45 a my to glownie dzis radia sluchamy i juz nie wiem, czy sie denerwowac, czy nie, bo ja...to specjalnie denerwowac sie nie lubie, ale...Moje Kochanie dziwnie niespokojne w Polsce, to pewnie bym po cukier i zapas cebuli do sklepu pedzila , a tu? te okna oklejac??? )) no...nie wiem, co bedzie, ale...jakos nic mnie nerwy nie biora jak jutro nie napisze, znaczy...odparowalam :-o Odpowiedz Link
asica74 Re: dobranoc 20.01.05, 00:47 mulinka a co sie dzieje? juz mialam gasic compa ale mnie wyrwalo, to co napisalas.. Odpowiedz Link
mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 00:58 jest zagrozenie atakiem nuklearnym dla Bostonu i N.Y. Moj M kazal(!) corce jechac do nas i...niespokojny troche a gubernator Bostonu wraca z Waszyngtonu (juz jest w drodze), nie zostaje na jutrzejsza inauguracje Busha Odpowiedz Link
frankie36 Re: dobranoc 20.01.05, 01:00 O Jezusicku musze zaraz CNN posluchac,co sie dzieje Mulinko? Odpowiedz Link
asica74 Re: dobranoc 20.01.05, 01:01 a kto ma was zaatakowac??? (mulinka, nie dajcie sie jakiejsc propagandzie!) Odpowiedz Link
mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 01:03 na CNN cisza, jak dotad u nas lokalne radio nadaje moj M. twierdzi, ze jak "na ten moment" (inauguracja) to za duzo o tym mowia i...On to traktuje powaznie a ja....nie wiem nie lubie bac sie na zapas a poza tym, to....chyba nie wiele pomoze ))) Odpowiedz Link
mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 01:03 a atakowac maja terrorysci oczywiscie ) bo...przeciez juz nie ruskie! Odpowiedz Link
mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 01:05 w kazdym razie moja Dziecina i syn sa dosc daleko ale corcia w samym Bostonie, dlatego ja do domu przywolal (my jakies 30-40km) czekamy na nia, powinna byc za pol godziny qrcze, naprawde nie mam zadnych zlych przeczuc i jakos...nie bierze mnie to wiec sie przypadkiem nie martwcie buziak! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: dobranoc 20.01.05, 01:09 To ja juz pojde spac i na spiaco bede trzymac te kciuki. Juz odciski od was mam , ale nie narzekam ) Co moge? Potrzymac zawsze moge. Sciskam Odpowiedz Link
bietka1 Re: dobranoc 20.01.05, 01:10 Mulinko, tego nie doczekalam na CCN, ale czyzby mialo to byc konsekwencja planow ingerencji w Iranie? Odpowiedz Link
mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 02:12 no to i ja dobranoc na razie spokoj, a dziecko z nami ))) buziaki! Odpowiedz Link
tamsin Re: dobranoc 20.01.05, 03:37 no i ja tego sluchalam w radiu jak wracalam do domu, wszedzie trabili ze byla grozba tej "dirty bomb" ale nikt oficjalnie niby nie byl zdenerwowany. Poszlismy z M. na spacer z psami, zdecydowalismy sie ze jak wybuchnie cos to wsiadamy bez niczego i jedziemy do Colorado, aby nas promieniowanie nie dosieglo. Nie zabieramy nic ze soba tylko psy i jedziemy na kompas. W Denver moj M. ma swojej firmy glowna siedzibe wiec moze tam pracowac a ja zostane gospodynia domowa. Odpowiedz Link
mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 14:45 Czesc Dziewczyny! sniegiem podsypalo, slonko swieci - po prostu slicznie jest! )) Odpowiedz Link
bibi1 Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 14:47 a u nas wichura taka,ze nawet satelitka nie dziala. Czesc Mulinko)) Odpowiedz Link
mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:03 Czesc Bibi! rozsmieszylas mnie od rana sygnaturka )) a moja....tez na czasie ( buziak! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:35 Jak dobrze ze zyjecie )))) Jak sie wczoraj martwilam. Odpowiedz Link
mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:39 hmmm mowilam, zeby sie nie martwic! jak by walnelo, to do jakiegos Colorado bysmy noge daly no....taki teraz swiat dlatego trzeba korzystac z zycia i cieszyc sie kazda chwila ale...popracowac czasem tez, co sobie od rana na razie powtarzam tylko ) Odpowiedz Link
tamsin Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:55 ja z powodu sniegu chyba sobie zrobie leniwy czwartek ) a tak w ogole to mam ochote na leniwe pierogi z maslem i cukrem. Odpowiedz Link
mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:56 a ja mam dzis robote i....tak mi sie nie chceeeee!!!! Odpowiedz Link
tamsin Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:14 Mulinko, robota nie zajac i nie ucieknie. Lepiej sobie odpoczac za wczasu. Ja mam dzisiaj takiego lenia, ze moge wszystkich pozarazac )) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:18 Dajcie do pioruna troche popracowac i dajcie troche leniwych pierogow. Po co ja tu zagladalam???? ))))) Znowu zle wysle pieniadze.. Odpowiedz Link
aneta05 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:21 asia.sthm napisała: > Dajcie do pioruna troche popracowac i dajcie troche leniwych pierogow. > Po co ja tu zagladalam???? ))))) > Znowu zle wysle pieniadze.. Ja mam to samo, licze miliony zyskow ze sprzedazy akcji i jak mi sie przecinek "popiermyli" to bedzie granda. Uciekakam do milionow...ma cale 6 minut!!! Odpowiedz Link
bibi1 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:49 A ja dzisiaj kopa jakiegos dostalam, bo wszystko mi sie chce. Juz wysprzatalam,ugotowalam rosolek,upieklam babe i nawet zmienilam sygnaturke,bo jak zauwazyla Mulinka, smiszna jakas... No i dziekuje Bogu,ze nasze Hamerykanki cale, bo cos je znowu strasza jakies bandyty Odpowiedz Link
aneta05 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:55 bibi1 napisała: > A ja dzisiaj kopa jakiegos dostalam, > bo wszystko mi sie chce. > Juz wysprzatalam,ugotowalam rosolek,upieklam babe > i nawet zmienilam sygnaturke,bo jak zauwazyla Mulinka, > smiszna jakas... > > No i dziekuje Bogu,ze nasze Hamerykanki cale, > bo cos je znowu strasza jakies bandyty A ja chcem rosolek i babe!!! Do lunchu jeszcze 2 godziny a juz glodna jestem!!! Odpowiedz Link
bibi1 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 17:04 rosolu mam jeszcze pol gara. wyszedl super! a babe wlasnie pojde polac lukrem, tylko go musze najpierw zrobic. rozdaje kto co chce, wiec bierzcie poki jeszcze jest Odpowiedz Link