19.01.05, 23:20
raz mi sie trafilo zostac dluzej przy kompie,
a tu towarzystwa brak
sad
gapie sie i gapie w ten pusty monitor,
ale chyba odpuszcze.
no to jutra hamerykanki i inne kochane stworzenia
smile))
Obserwuj wątek
    • bibi1 Re: dobranoc 19.01.05, 23:21
      wrocilam jeszcze kliknac w pajacyka,bo dzisiaj zapomnialam.
      pa
      • aneta05 Re: dobranoc 19.01.05, 23:36
        Dobranoc.
        A ja obladowana papierami uciekam z biura a tu jeszcze wszyscy siedza...musze
        sie przesliznac niepostrzezenie, mam nadzieje ze na zadnego partnera nie wleze.
        Potem cieply obiadek - mam dzis rybe co by na noc malo kalorii bylo i znow w
        papiery z przerwa na forum.
        • asia.sthm Re: dobranoc 20.01.05, 00:02
          Dobranoc grzecznie powiem zanim mnie calkiem zmorzy.
          Ameryka niech teraz szaleje. smile)))
          • gherarddottir Re: dobranoc 20.01.05, 00:03
            dobranoc zatem ten kawalek Europy juz mowi smile) czyli Norwegia
            • mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 00:45
              a my to glownie dzis radia sluchamy i juz nie wiem, czy sie denerwowac, czy
              nie, bo ja...to specjalnie denerwowac sie nie lubie, ale...Moje Kochanie
              dziwnie niespokojne
              w Polsce, to pewnie bym po cukier i zapas cebuli do sklepu pedzila smile, a tu?
              te okna oklejac??? smile))
              no...nie wiem, co bedzie, ale...jakos nic mnie nerwy nie biora
              jak jutro nie napisze, znaczy...odparowalam
              :-o
              • asica74 Re: dobranoc 20.01.05, 00:47
                mulinka a co sie dzieje?

juz mialam gasic compa ale mnie wyrwalo, to co napisalas..
              • asia.sthm Re: dobranoc 20.01.05, 00:52
                Mulinko !! Co sie dzieje?
                • mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 00:58
                  jest zagrozenie atakiem nuklearnym dla Bostonu i N.Y.
                  Moj M kazal(!) corce jechac do nas i...niespokojny troche
                  a gubernator Bostonu wraca z Waszyngtonu (juz jest w drodze), nie zostaje na
                  jutrzejsza inauguracje Busha
                  • frankie36 Re: dobranoc 20.01.05, 01:00
                    O Jezusicku musze zaraz CNN posluchac,co sie dzieje Mulinko?
                  • asia.sthm Re: dobranoc 20.01.05, 01:01
                    A skad macie komunikat ?
                  • asica74 Re: dobranoc 20.01.05, 01:01
                    a kto ma was zaatakowac???

(mulinka, nie dajcie sie jakiejsc propagandzie!)
                    • mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 01:03
                      na CNN cisza, jak dotad
                      u nas lokalne radio nadaje
                      moj M. twierdzi, ze jak "na ten moment" (inauguracja) to za duzo o tym mowia
                      i...On to traktuje powaznie
                      a ja....nie wiem
                      nie lubie bac sie na zapas
                      a poza tym, to....chyba nie wiele pomoze
                      smile)))
                      • mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 01:03
                        a atakowac maja terrorysci oczywiscie smile)
                        bo...przeciez juz nie ruskie!
                        • mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 01:05
                          w kazdym razie moja Dziecina i syn sa dosc daleko
                          ale corcia w samym Bostonie, dlatego ja do domu przywolal
                          (my jakies 30-40km)
                          czekamy na nia, powinna byc za pol godziny

qrcze, naprawde nie mam zadnych zlych przeczuc i jakos...nie bierze mnie to
                          wiec sie przypadkiem nie martwcie
                          buziak!
                          • asia.sthm Re: dobranoc 20.01.05, 01:09
                            To ja juz pojde spac i na spiaco bede trzymac te kciuki. Juz odciski od was
                            mam , ale nie narzekam smile)
                            Co moge? Potrzymac zawsze moge.
                            Sciskam
                          • bietka1 Re: dobranoc 20.01.05, 01:10
                            Mulinko, tego nie doczekalam na CCN, ale czyzby mialo to byc konsekwencja planow ingerencji
                            w Iranie?
                            • mulinka Re: dobranoc 20.01.05, 02:12
                              no to i ja dobranoc
                              na razie spokoj, a dziecko z nami smile)))
                              buziaki!
                              • tamsin Re: dobranoc 20.01.05, 03:37
                                no i ja tego sluchalam w radiu jak wracalam do domu, wszedzie trabili ze byla
                                grozba tej "dirty bomb" ale nikt oficjalnie niby nie byl zdenerwowany.
                                Poszlismy z M. na spacer z psami, zdecydowalismy sie ze jak wybuchnie cos to
                                wsiadamy bez niczego i jedziemy do Colorado, aby nas promieniowanie nie
                                dosieglo. Nie zabieramy nic ze soba tylko psy i jedziemy na kompas. W Denver
                                moj M. ma swojej firmy glowna siedzibe wiec moze tam pracowac a ja zostane
                                gospodynia domowa.
                                • abere8 No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 08:07

• mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 14:45
                                    Czesc Dziewczyny!
                                    sniegiem podsypalo, slonko swieci - po prostu slicznie jest!
                                    smile))
                                    • bibi1 Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 14:47
                                      a u nas wichura taka,ze nawet satelitka nie dziala.
                                      Czesc Mulinkosmile))
                                      • mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:03
                                        Czesc Bibi!
                                        rozsmieszylas mnie od rana sygnaturka
                                        smile))
                                        a moja....tez na czasie sad(
                                        buziak!
                                        • asia.sthm Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:35
                                          Jak dobrze ze zyjecie smile))))
                                          Jak sie wczoraj martwilam.
                                          • mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:39
                                            hmmm
                                            mowilam, zeby sie nie martwic! smile
                                            jak by walnelo, to do jakiegos Colorado bysmy noge daly
                                            smile
                                            no....taki teraz swiat
                                            dlatego trzeba korzystac z zycia i cieszyc sie kazda chwila
                                            ale...popracowac czasem tez, co sobie od rana na razie powtarzam tylko
                                            smile)
                                            • tamsin Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:55
                                              ja z powodu sniegu chyba sobie zrobie leniwy czwartek smile) a tak w ogole to mam
                                              ochote na leniwe pierogi z maslem i cukrem.
                                              • mulinka Re: No, i to jest plan! :-) n/t 20.01.05, 15:56
                                                a ja mam dzis robote i....tak mi sie nie chceeeee!!!!
                                                • tamsin Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:14
                                                  Mulinko, robota nie zajac i nie ucieknie. Lepiej sobie odpoczac za wczasu. Ja
                                                  mam dzisiaj takiego lenia, ze moge wszystkich pozarazac smile))
                                                  • asia.sthm Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:18
                                                    Dajcie do pioruna troche popracowac i dajcie troche leniwych pierogow.
                                                    Po co ja tu zagladalam???? smile)))))
                                                    Znowu zle wysle pieniadze..
                                                  • aneta05 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:21
                                                    asia.sthm napisała:

> Dajcie do pioruna troche popracowac i dajcie troche leniwych pierogow.
                                                    > Po co ja tu zagladalam???? smile)))))
                                                    > Znowu zle wysle pieniadze..

Ja mam to samo, licze miliony zyskow ze sprzedazy akcji i jak mi sie
                                                    przecinek "popiermyli" to bedzie granda.
                                                    Uciekakam do milionow...ma cale 6 minut!!!
                                                  • bibi1 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:49
                                                    A ja dzisiaj kopa jakiegos dostalam,
                                                    bo wszystko mi sie chce.
                                                    Juz wysprzatalam,ugotowalam rosolek,upieklam babe
                                                    i nawet zmienilam sygnaturke,bo jak zauwazyla Mulinka,
                                                    smiszna jakas...

No i dziekuje Bogu,ze nasze Hamerykanki cale,
                                                    bo cos je znowu strasza jakies bandyty
                                                  • aneta05 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 16:55
                                                    bibi1 napisała:

> A ja dzisiaj kopa jakiegos dostalam,
                                                    > bo wszystko mi sie chce.
                                                    > Juz wysprzatalam,ugotowalam rosolek,upieklam babe
                                                    > i nawet zmienilam sygnaturke,bo jak zauwazyla Mulinka,
                                                    > smiszna jakas...
                                                    >
                                                    > No i dziekuje Bogu,ze nasze Hamerykanki cale,
                                                    > bo cos je znowu strasza jakies bandyty

A ja chcem rosolek i babe!!! Do lunchu jeszcze 2 godziny a juz glodna jestem!!!
                                                  • bibi1 Re: No, i to jest plan! :-) 20.01.05, 17:04
                                                    rosolu mam jeszcze pol gara.
                                                    wyszedl super!
                                                    a babe wlasnie pojde polac lukrem,
                                                    tylko go musze najpierw zrobic.

rozdaje kto co chce,
                                                    wiec bierzcie poki jeszcze jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka