asica74 20.01.05, 19:38 wlasnie sie dowiedzialam, ze moj fryzjer sie zwolnil z pracy! I co ja teraz zrobie? Ja juz nie mam sily na zadne eksperymenty fryzjerskie... Chcialam sie wyzalic... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: tragedia! 20.01.05, 19:43 Oberwiesz ode mnie jak nic Serce mi deba stanelo, czy ty sumienia nie masz? A tak naprawde, to wspolczuje. Podejrzewam ,ze z fryzjerem to jak z dentysta i ginekologiem. No nie mam racji? Wyszpieguj go i moze bedziesz jak Mulinka do swojego A. musiala dojezdzac. Odpowiedz Link
neeti Re: tragedia! 20.01.05, 19:49 a ja do tej pory nie znalazlam naprawde dobrego i wciaz musze eksperymentowac Odpowiedz Link
kendo Re: tragedia! 20.01.05, 20:16 wiem,co to znaczy(((((((( ja w koncu znalazlam turczynke.... ale cos ostatnio z grzywka mi fixsuje( moze poszczesci Ci sie, "zlapac" go) powodzenia zycze. Odpowiedz Link
bibi1 Re: tragedia! 20.01.05, 20:19 no i ja zdebialam jak tytul zobaczylam! Asiczku,jak moja fryzjerka prace stracila,to ja pozniej do niej do domu chodzilam. Ale to bylo w PL i na dodatek okazalo sie ze mieszkala w bloku obok. Odpowiedz Link
izabelski Re: tragedia! 20.01.05, 20:21 odwiedzisz ze mna Grzeska musze sie z nm uomowic na przyszly tudzien - reflektujesz? Odpowiedz Link
mulinka Re: tragedia! 20.01.05, 20:32 Asiczku! wystraszylas nas juz myslalam, ze cos Ci sie zlego przytrafilo no...ale skoro to taki problem, to przyjezdzaj do mojego Alfonsa (to tylko imie mojego fryzjera Odpowiedz Link
bibi1 Re: tragedia! 20.01.05, 20:58 ach!zapomnialam dodac,ze teraz moim fryzjerem jest bibisiowy tak mniej wiecej od 5 lat )) specjalizuje sie w pasemkach, ale ma tez dobra reke do podcinania -blyskawicznie odrastaja! Odpowiedz Link
mulinka Re: tragedia! 20.01.05, 21:00 oj trafilo Ci sie z tym Bibisiowym, trafilo dbaj o niego )) i daj mu ode mnie buziaka! Odpowiedz Link
bibi1 Re: tragedia! 20.01.05, 21:02 Mulinka za chwile to sama bedziesz mogla mu poslac, bo on zaraz powinien nadjechac. A teraz to On juz prosto na forum leci jak do domu wraca. O! wlasnie jest. Odpowiedz Link
mijaczek Re: tragedia! 20.01.05, 22:39 Ja mysle, ze Asica komisyjnie powinna lanie dostac!!!! Tez sie wystraszylam jak zobaczylam tytul... Ech... fryzjer powiadasz... No coz.. ja nie mam tego problemu. Mam dlugie wlosy, proste, gladkie, nie sprawiajace problemow... Nie da sie ich schrzanic, wiec moge chodzic do kazdego jednego fryzjera :o) Ale tobie zycze pofodzenia! I tak jestes nie dodbra, ze nas wystraszylas! :o) Mia Odpowiedz Link
asica74 Re: tragedia! 20.01.05, 22:45 bije sie w piersi! Ale nawet nie macie pojecia, jak mi sie smutno zrobilo, jak sie dowiedzialam. Znow sie zacznie wycieczka pielgrzyma od fryzjerki do fryzjerki... i jak tu kazdej wytlumaczyc takie nuasne jak: niewlalenie grzebiem po glowie, nie uzywanie nozyczek gradujacych((((((((((( no ale juz sie wyzalilam, dzieki anyway! Odpowiedz Link
st0krotka Re: tragedia! 20.01.05, 23:07 Asia, jak jajecznica? a propos wlosow: wlasnie nalozylam sobie na glowe nafte kosmetyczna! prosto z Polski! Odpowiedz Link
gherarddottir Re: tragedia! 20.01.05, 23:07 czy nafta sie nie traktowala Violetta Villas? Odpowiedz Link
st0krotka Re: tragedia! 20.01.05, 23:12 tak, tez o tym slyszalam, ja kiedys stosowalam przez ponad rok i bardzo mi sie stan wlosow poprawil Odpowiedz Link
asica74 Re: tragedia! 20.01.05, 23:26 a ja lykam skrzyp polny i mam taka super maseczke na wlosy, co mi greentea przywiozla z Polski (chwala jej! ) i chyba ciut mi sie polepszylo. Jajecznica byla przepyszna, Misiu sie tez dzis na nia zalapal. Odpowiedz Link
aneta05 Re: tragedia! 21.01.05, 03:21 Ja tez mam problem ze znalezieneim dobrego fryzjera tutaj i zeby ceny byly przyzwoiote. W lepszym zakladzie na Manhattanie to jak nic ze $200 trzeba zostawic + napiwki dla 5 osob skaczacych wokolo. Mam 2 fajne i sprawdzone salony w Polsce i chociaz drozsze na warunki ojczyzny to duzo tansze niz tu. Zawsze jak jestem w PL to sie tam robie na "pieknosc" ale niestety jest to tylko 1 w roku a i efekt nie trwa przez 12 miesiecy. Oj czas juz jechac do PL bo moje wlosy dawno fryzjera nie widzialy. W lipcy zeni sie brat M i juz mam problem gdzie znajde fryzjera przed ta impreza. Odpowiedz Link