triskell 04.08.05, 04:20 www.stupidstuff.org/ass_elbow/index.htm Ja zgadłam tylko 9/14. Zaczęłam od tych, gdzie nie miałam wątpliwości i tu faktycznie było OK. Ale potem.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka888 Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 04:23 8/14 Mylace co niektore te zdjecia.... )) Odpowiedz Link
tamsin Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 04:34 hi hi, dobre, ja 12/14 prawie jestem ekspert od arse )) a pamietacie takie cos sie robilo z lokciem - jedna osoba smarowala sobie kremem nivea wewnetrzna czesc lokcia, zginalo sie ramie, druga osoba brala ofiare ktora nie widziala calej procedury i kazala delikwentowi z zamknietymi oczyma i wystawionym wskazujacym paluchem, pchac ten palec w lokiec, uczucie bylo jakby ten palec szedl miekko w du...e ) Odpowiedz Link
triskell Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 04:35 O rany, nigdy nie słyszałam o tej zabawie Odpowiedz Link
myszka888 Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 04:37 a fee! Tamsin ) Dobrze, ze to noc ciemna i dzieci nie podgladaja A swoja droga- no gratulacje z wynikow! Specjalistka z Ciebie Odpowiedz Link
myszka888 Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 05:11 Moj M mial wynik 11/14. Teraz sie chwali, ze on taki specjalista i znawca tematu! Odpowiedz Link
tamsin Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 05:13 w/g mnie to jest klucz do rozwiazania tej zagadki: jak przedzialek krzywy to znaczy ze lokiec ) Odpowiedz Link
triskell Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 05:22 > hi hi, dobre, ja 12/14 prawie jestem ekspert od arse Tamsin, no to ja uroczyście zawieszam na Twej piersi Wielki Order Dupy. ;-P Odpowiedz Link
ulinha Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 05:36 ja tez 12/14 nie bylo to takie trudne zyjac od pol roku w kraju milosnikow tylnych dolnych czesci kobiecego ciala takie testy zdaje jak prymus:- ) bynajmniej nie jak kujon Temat nasunal mi wspomnienia.... praktyk w szpitalu.... Czy jest ktos kto zgodzi sie ze mna, ze najciekawsze "widoki" meskich tylnich czesci ciala konczacych nogi w gornej czesci sa wsrod.... lekarzy badz chirurgow w lekarskich/chirurgicznych mundurkach??? Wiem ze pozno, i ze moze ukierunkowanie, ale zycze wszystkim zdecydowanie milych snow.... moje wypelnia wspomnienia Odpowiedz Link
triskell Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 05:38 ulinha napisała: > Czy jest ktos kto > zgodzi sie ze mna, ze najciekawsze "widoki" meskich tylnich czesci ciala > konczacych nogi w gornej czesci sa wsrod.... lekarzy badz chirurgow w > lekarskich/chirurgicznych mundurkach??? Nie mam, niestety, na tym polu żadnych doświadczeń. Ale Wielki Order Dupy przyznaję i Tobie Odpowiedz Link
ulinha Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 05:46 aaaa dziekuje i przyjmuje z wielkim zaszczytem, mam tez bonus bo pierwsze polskie slowa, ktorych nauczylam mojego aktualnie chrapacza byly (przepraszam za doslownosc.... : duza dupa.... moze ja juz faktycnie powinnam isc spac..... Odpowiedz Link
triskell Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 06:14 O rany, mój mąż zgadł 13, położył się dopiero na ostatnim! I co powiecie na _takiego_ eksperta? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 06:53 11/14 I tu nauczka że nie wolno się w życiu nigdy poddawać:-ppp Jak otworzyłam tę stronkę to stwierdziłam że dla mnie wszystkie zdjęcia wyglądają jak dupa i nawet nie mam co próbować... Ale potem jednak spróbowałam. I wcale mie naciskałam przypadkowo tylko z refleksją ! Kran. Odpowiedz Link
ponponka1 13/14 04.08.05, 09:12 polozylam sie na 4 od konca Ale to czarno biale i zmienia rzeczywistosc ;-P Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
kociaszek Re: 13/14 04.08.05, 11:18 9/14 co do meskich pup... tez uwazacie ze to najfajniejszy widok: facet w superjeansach ze swietnym tylkiem? jak patrze, to nie mam grzesznych mysli tylko doznania estetyczne... i wlasnie w ramach owych doznan poszlam zobaczyc w sezonie ogorkowym do kina szajs pt MR and MRS Smith...B.Pitt...w krotkich gaciach i kaloszach w jednej scenie to jest prosze pan widok wart zaplacenia ceny biletu... Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: 13/14 04.08.05, 12:17 ja mialam 12/14 )))) co do filmu o p. Smith to dzieki za wskazowke moze sie wybiore?? niestety zdjeli moja ulubiona reklame paneli podlogowych jaka leciala w polskiej tv... ujecie pieknym meskich posladkow w kolorze czekolady tam sie pojawialo przez moment )))))))))) eh... a teraz jest jakas glupia reklama z dzieciolem Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 13:16 mam najgorszy rezultat 7/14......widocznie cos nie odrozniam ;D jednego od drugiego ;D Odpowiedz Link
tiffany7 Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 14:02 12/14 o matko, nie wiedzialam ze jestem tak dobra w te klocki ) To pewnie efekt regularnego ogladania swojego celullitu na moim dupsku Odpowiedz Link
marta_midwest Re: Pupa czy łokieć 04.08.05, 22:37 ja tez 9 na 14, najwidoczniej nie potrafie odroznic lakcia o tylka) Odpowiedz Link