a.polonia 06.09.05, 20:16 Zdala skubana egzamin na prawko, za pierwszym razem, yeah! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.09.05, 20:18 Musztardówki w dłoń !!! Gratulacje Bibi ! Kran. Odpowiedz Link
kasiasmom Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.09.05, 20:22 Brawo, Bibi! Gratulacje! Odpowiedz Link
ponponka1 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.09.05, 20:36 Superasno i gratulacje!!!! Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.09.05, 21:19 ok ja z kielicha musztardowke musze znalesc, a tu wszystie albo za male, no bo jak pic to pic, albo plastikowe Odpowiedz Link
beetaa Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.09.05, 21:20 gratulacje!!! ------------------------------------------------------ jak to dobrze chmurka byc.... Odpowiedz Link
triskell Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 00:18 Przyłączam się do gratulacji dla Bibi. Ja zdałam za trzecim razem, ale to też przez przypadek. Wtedy nie potrafiłam prowadzić, teraz (15 lat później, w trakcie których jedyny kontakt z samochodami miałam jako pasażer) tym bardziej nie. Przy dwóch pierwszych podejściach "położyłam się" na jeździe po mieście. Gdyby samochód był urządzeniem służącym jedynie do manewrów na placu, to pewnie byłabym świetnym kierowcą . Z tego, co wiem, niewielki procent osób zdaje za pierwszym razem, wiec chylę czoła przed Bibi . Odpowiedz Link
mulinka Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 00:21 Bibi, ja tez gratuluje! zdac w Polsce za pierwszym razem to wyczyn nie lada Odpowiedz Link
frankie36 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 03:51 Gratulacje,slyszalam horrory o egzaminach na prawo jazdy,a tu prosze Bibi zdaje od razu))))) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 12:19 gratulacje! to co, czas oblać to prawko, nie? Odpowiedz Link
monhann2 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 14:36 Ja tez gratuluje, wiedzialam, ze Bibi to zdolna dziewczyna (co nie znaczy, ze te z Was ktore nie zdaly za pierwszym podejsciem, w tym i ja sama, nie sa zdolne, po prostu pech) Odpowiedz Link
ulkaa Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 18:59 Co racja , to racja )) Ale po Bibi mozna sie bylo tego spodziewac, pamietacie ten słynny mecz ? Cała nasza Bibi - nie do pokonania Gratulacje ! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 19:09 Nooo jesli sie na egzamin tak jak na ten slawny mecz wystroila i jeszcze na taczkach ja ktos tam dowiozl, to powinna zdac bez zdawania . Glupio sobie zartuje, nie ? Bibi gratuluje! ja tez wierzylam w ciebie, ze jak pojdziesz to im wszystkim pokazesz gdzie raki zimuja. A teraz zaczne sie martwic o tych na drogach znowu mi sie glupi zart przypaletal : Odpowiedz Link
ulkaa Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 19:21 Gdyby na egzamin tak się wystroila jak na mecz, to nie zmieścilaby się przy kierownicy! A o instruktorze juz nie wspomnę )) Pewnie nie mógłby się skupić Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 19:23 No to przeciez mowie, ze zdalaby bez zdawania )))) Ulkaa, zobaczysz ,ze jak Bibi przyleci, to nam da do wiwatu , za podmiewywanie sie z tak powaznej sutuacji. Moze ona tam wszystkie paznokcie sobie zjadla a my sobie tu jajujemy ) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 19:31 Wiesz co ? zawsze mozemy sie wyprzec i powiedziec, ze ktos sie za nas podszyl. Odpowiedz Link
ulkaa Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 19:35 A pewnie , że tak . Mało to trolli lata nad "forumami" ? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 19:42 > Mało to trolli lata nad "forumami" ? No , latajom i srajom ;-D A Sylwek swiadkiem, ze my niewinne jak te lelije we wodzie. Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 19:37 wrazie czego bede milczal ) Odpowiedz Link
bibisiowy Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 22:41 Jasna cholera!To ja po innych watkach latam a Wy tutaj tylko o niej.Dupa jestem.Nawet inwiligowac nie potrafie!A swoja droga dobrze ze ja tez zdalem za pierwszym razem bo bym zycia nie mial.A potrfi byc upierdliwa. I wiecie co?Nie musze juz jezdzic na zakupy!!! Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 22:45 Przepraszam odwoluje. Sam znalazles odpowiedni watek. Dratuluje zdolnej zony i gratuluje postepow. Kiedys zmywanie ci odpadlo teraz zakupy. ) Za czlowieka niech maszyny pracuja. Pozdrowki dla znakomicie roztrzepanej Opozycjo - Koalicji Odpowiedz Link
asia.sthm Bibisiowy wpadl i napisal : 07.09.05, 22:39 • Re: no to cu! bibisiowy 07.09.05, 22:25 + odpowiedz Dawno mnie tutaj nie bylo!Pozdrawiam wszystkich! Chcialem tylko zameldowac ze po 7 TYGODNIACH moja Bibi wraca do domu po wakacjach (roboczych) w Polsce.Jest juz w drodze i rano powinna sie pojawic.Musze sie tez pochwalic ze w tym czasie ZROBILA PRAWO JAZDY !!! Za pierwszym razem.Zuch ta Bibi!!! ---------------------------------------------------- Tu wklejam, zeby bylo widac jak szybko chcial sie z nami dobra nowina podzielic. Dzieki Bibisiowy, lepiej pozno niz wcale ))) A jutro Bibi musztardowki napelni. Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: Bibisiowy wpadl i napisal : 07.09.05, 23:16 cholera naprawde musze ta musztardowke sciagnac same imprezy na tym forum bedziemy sie jutro upijac Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 23:19 zakupy jak zakupy ale dluzej bedzie mozna siedziec na przyjeciach i co nie co wiecej wypic co nie Bibisiowy Odpowiedz Link
mulinka Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 23:25 no to ja piwko pod te zakupy obsmialam sie jak norka Odpowiedz Link
bibisiowy Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 07.09.05, 23:39 Duze piwko dla wszystkich!To juz na konto tych imprezek na ktorych nie bede musial siedziec jak na spotkaniu AA. Odpowiedz Link
asica74 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.10.05, 17:15 ja sie pytam gdzie jest bibi? no gdzie ona jest??? Usciski dla Bibi! Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.10.05, 18:33 o tym samym pomyslalam chyba sie rozpakowala moze zginela na zakupach skoro maz nie chodzil Odpowiedz Link
monhann2 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.10.05, 18:42 No i przeciez ma juz prawko to pewnie smiga autkiem na zakupy!!! Odpowiedz Link
mon101 Re: Kciuki dla bibi pomogly ;-))))))) 06.10.05, 18:43 Bibi pomknela samochodem w sina dal??? Odpowiedz Link