semantics 17.01.06, 19:25 Kurcze dziewczyna fajnie jest! Fajnie sie czyta Kobieca Polonie( mimo ze nie pisze to czytam!!!) i fajnie jest ze jestescie! ) zdalam dzis taki jeden egzamin i wogole ogolnie mi fajnie ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewmag Re: Fajnie jest 17.01.06, 19:34 Ja tez sobie poczytuje, chociaz jeszcze tu nic nie pisalam i zgadzam sie, fajnie sie czyta, jakies takie fajne osoby tu pisza chyba Fajnie, ze zdalas ten jakis egzamin, gratulacje Odpowiedz Link
semantics Re: Fajnie jest 17.01.06, 19:40 dzieki serdeczne i to 100% prawda, tu pisza Fajni ludzie!!! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Fajnie jest 17.01.06, 20:15 semantics plec brzydka tez czasami pisze to masz do przodu egzamin Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Fajnie jest 17.01.06, 21:27 Gratuluje! Semi to wez no polej w musztardowke, bo ja tez sie dzis uporalam z wazna sprawa. Na koniec sie wywalilam, ale nic to. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Fajnie jest 17.01.06, 22:56 Semi, cos Ty pila dzisiaj, przyznaj sie? :p A w ogole to wyskakuj czesciej kobieto tak wlasnie, jak Filip z konopii Odpowiedz Link
benala Re: Fajnie jest 18.01.06, 00:02 ja tez dodaje ze jest bardzo fajnie - malo pisze ale duzo czytam i jestescie super. Pozdrawiam z Lancashire UK Odpowiedz Link
jan.kran Re: Fajnie jest 18.01.06, 00:05 Pozdrawiam gremialnie najpierw nowy nabytek a potem resztę towarzystwa fajnego) Gratuluję S. ! Kran Odpowiedz Link
annah11 Re: Fajnie jest 18.01.06, 01:29 Gratulacje dla S. z okazji zdanego egzaminu. Czasami tu pisze, czasami nie, ale lubie bardzo to Forum i Wszystkich na nim. Odpowiedz Link
tamsin Re: Fajnie jest 18.01.06, 03:43 fajnie jest i fajowo, jak to kiedys moja kolezanka mowila ) Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Fajnie jest 18.01.06, 07:59 Wlasnie ...Fajnie ze jestescie!!! ...czytam to co piszecie godzinami....i uwielbiam to robic nawet jak sama sie nie udzielam za bardzo .... Odpowiedz Link
ulkaa Re: Fajnie jest 18.01.06, 09:43 Ja podobnie Nie zawsze jest czas i nastroj na pisanie, ale lubie poranki w pracy , kiedy przy herbatce zasiadam do forum jak do codziennej gazetki Odpowiedz Link
maja92 Re: Fajnie jest 18.01.06, 12:01 Semi, a jak poszly egzaminy z tamtego roku - mam duuuuzo wyrwe w czytaniu)) A jak fajnie poszly - to fajnie - ten tez poszedl fajnie? To fajnie... A ja wczoraj w ogrodku sprawdzalam moje zakile - wprawdzie robilam to po ciemku o 19:00, ale maja sie fajnie i beda niedlugo wschodzic...bedzie fajnie))) Odpowiedz Link
greentea2 Re: Fajnie jest 18.01.06, 12:24 Semi, gratuluje zdanego egzaminu1 Mi tez dzis fajnie, jade do Londynu i w koncu pojde jutro do fryzjera Odpowiedz Link
ulkaa Re: Fajnie jest 18.01.06, 12:27 Przylaczam sie do gratulacji dla Semi. I ciesze sie, ze wrocila. An.,to swietnie, ze jedziesz do Londynu, naladuj akumulatorki i koniecznie pozdrow ode mnie dziewczyny )) Odpowiedz Link