asica74 Re: Hej,gdzie to cale towarzystwo wesolych kobiet 02.03.07, 22:09 tez jestem wesola. Wino otworzylam komu komu, bo ide do domu! e... ja jestem w domu... Odpowiedz Link
ulinha Re: Hej,gdzie to cale towarzystwo wesolych kobiet 02.03.07, 22:11 Ja poprosze..... slomiana wdowa siedze sama przed telewizorem, w ktorym standardowo nic ciekawego nie ma, czekajac na lewisowe pojawienie sie na necie... Odpowiedz Link
asica74 Re: Hej,gdzie to cale towarzystwo wesolych kobiet 02.03.07, 22:23 chlup! Ulinha! caly kieliszek! Winko ciut cierpkie, ciezkie i z pieuknym debowym zapaszkiem. Na pocieszenie napisze, ze u nas tez nic ciekawego nie ma. American Idol do wyrzygania, NCSI, a ja siedze na podlodze, szyje poszewki na poduszki, a koty po mnie tutpaja... Taki wieczor dzis mam Odpowiedz Link
kandinsky1 Re:asica 02.03.07, 22:52 dawaj te poduszki to ci je na maszynie przelece nad herbatka z cytrynka sie dzis pochylam bo grypka dzis mnie dopadla. Odpowiedz Link
kandinsky1 Re:asica 03.03.07, 00:17 wlasnie rzucilam dostalas? oko mi sie pomyka bo dzis tak skromnie tu i cicho a ja rozywkowa jezdem a teraz to wozkiem bujam i tak w kolko dzien za dniem noc za noca.milej nocki zycze. Odpowiedz Link
arim28 kandinsky1 03.03.07, 01:01 Ile ma Twoje dziecie? Pierwsze? I nie bujaj tak. Dziecko bedzie mialo morska Moja bez bujania usypiala i zasypia. Odpowiedz Link
arim28 Re:asica 03.03.07, 00:19 > Polecialy??? bo ja tu czekam i czekam i nic nie ma Ja tu tez nockami zagladam (wtedy mam czas) i z nikim pogadac nie mozna. Roznica czasu??? Odpowiedz Link
kandinsky1 Re:arim ty juz spisz na stojaco albo bralas cos 03.03.07, 00:54 dzis bo to o poduszki chodzi prawda asica? Odpowiedz Link
arim28 Re:arim ty juz spisz na stojaco albo bralas cos 03.03.07, 00:59 Nieeeee, Sliwowice poprobowalam Hek, hek. Odpowiedz Link
asica74 Re:arim ty juz spisz na stojaco albo bralas cos 03.03.07, 02:24 nu! wlasnie dolecialy do mnie poduszki! Pieknie mi je zszylas! Dzieki i do nog padam... i ide spac, bo zmeczylo mnie to czekanie Dobranoc paniom Odpowiedz Link