kazia001 Re: Pozdrowienia 06.03.07, 01:12 Oj, przycisnelam niechcacy wysli i stracilam watek...... Chcialam powiedziec Pozdrowienia z Australii. Czytam to forum juz od jakiegos czasu bedac w Irlandii. Teraz wygrzewam sie na sloncu w Brisbane i jestem ciekawa ile Polek tu mieszka. Narazie znam tylko managera naszego apartamentu i mojego chlopaka, Hiszpana zreszta. Mialam mila okazje porozmawiac z Polka, pracujaca na tutejszym na Uniwersytecie. Moj luby poznal ja przy okazji spotkania zapoznawczego. On robi tu doktorat, a ja jako depenent, wlasnie rozgladam sie za praca. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
moni-bel Re: Pozdrowienia 06.03.07, 08:58 Witaj Kaziu na forum Oj zazdroszcze Ci tego slonca Pozdrawiam z deszczowej Belgii Odpowiedz Link
triskell Re: Pozdrowienia 06.03.07, 20:32 Witaj na forum, Kaziu. Mam nadzieję, że znajdziesz kogoś ze swoich okolic. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Pozdrowienia 06.03.07, 23:20 Hej Kaziu, zazdroszcze slonca u nas lezy snieg Witaj pozdrawiam z Norwegii Odpowiedz Link
maja92 Re: Pozdrowienia 07.03.07, 12:48 Kobito!! Bylas w Irlandii i sie nie odezwalas?!?!? Noooo...wybacze Ci jak tego Fostera polejesz do musztardowki))))) Odpowiedz Link
kazia001 Re: Pozdrowienia 24.03.07, 09:15 Dziekuje wszystkim za mile przyjecie.... Sorry Maja, a w jakim jestes miescie w Irlandii??? Ja mieszkalam w Galway. Foster z musztardowki... czemu nie! Na razie wcinam pyszne ogorki konserwowe, kupione w pobliskim sklepie. A co ciekawe na etykiecie pisze "Polske ogorki" a pod spodem Made in India.... Nie wiedzialam ze nasze ogorki sa az takie slawne... Odpowiedz Link