inez-angel 21.09.09, 09:42 gdzie w W-chy lub okolicy skupuja antyki? (mam do sprzedania zegar, kredens z dostawką oraz obraz ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jadzka Re: antyki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 14:22 A ja mam do sprzedania bardzo stare książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xln Re: antyki IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.09.09, 16:51 ja bym chętnie kupił... czy byłaby możliwość wysłania mi fotek? jeśli tak to później podam maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no hunter Re: antyki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 22:32 mam duże poroże jelenia orientuje się ktoś ile takie coś jest warte kasy? podobno sporo? i gdzie można sprzedać coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: antyki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.09.09, 22:44 www.allegro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: antyki IP: *.centertel.pl 22.09.09, 09:01 Na gieldzie w niedziele kolo Kauflandu mozna kupic badz sprzedac antyki. Jesli zas chodzi o wieksze gieldy staroci to jedynie Swidnice moge polecic, ale najpierw sprawdzcie na internecie po ile chodza te antyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xln Re: antyki IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 09:48 podaję maila czarly@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
werafill Re: antyki 30.10.15, 20:05 Duży sklep internetowy z antykami możesz tam zapytać. Mają ciekawe rzeczy może coś kupią. Odpowiedz Link Zgłoś