Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta w Wałbrzychu.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:05
Czy może ktoś polecić dobrego dentystę w Wałbrzychu? Znajomi polecają centrum Ossowskich ale słyszałem że tam jest drogo. Ja tam wolę zapłacić za komfort leczenia, ale może jest jakiś dentysta o wysokim standardzie a tańszy? Ktoś ma doświadczenia? Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.09, 12:10
      Nie orientuje się, jakie ceny są u Ossowskich, ale prywatni lekarze kosztują. Za
      wyleczenie zęba i wstawienie plomby płaci się ok 80zł. Ja mogę polecić dr
      Maciąg, przyjmuje na Piaskowej Górze.
      • Gość: Majka Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.09, 12:49
        Polecam Panią Stach.Sama do niej chodzę i naprawdę nie narzekam,szybko i
        bezboleśnie.przyjmuje na Podzamczu na ul.Fortecznej. 70zł.za zęba ewentualnie
        znieczulenie 10zł. Pozdrawiam
        • Gość: andzia Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.09, 13:34
          W Świebodzicach duzo taniej
          • Gość: ja Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.10.09, 13:47
            Niestety w centrum Osowskich z tygodnia na tydzień jest coraz gorzej...leczenie
            kanałowe najchętniej by rozłożyli na 10wizyt - ale ograniczają się jak narazie
            do 3-4 i za każdą 100zł, jak ostatnio byłem to powiedziałem że mają mi skończyć
            tego zęba bo nie mam czasu na wieczne przyjeżdżanie...cena 150zł zamiast
            100...oczywiście widać też już cięcie kosztów, niedomyte lampy - tylko maźnięte
            szmatą - ciekaw jest jak z materiałami/narzędziami którymi leczą?

aaaaaaa bym zapomniał jak robili mi w.w zęba to jednym z narzędzi jakiego użyli
            była zapalniczka i jakiś pręt...szok grzali ten pręcik zapalniczką i okopcony do
            zęba wkładali...
            • Gość: Wika Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 19:58
              Ja chodziłam do dr Popławskiej w śródmieściu. Bardzo byłam zadowolona.
              Niestety już nie przyjmuje. Nie wiecie gdzie ma gabinet?
              • Gość: ... Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.10.09, 20:01
                Dr Dobrowolski w Szczawnie,tanio i super fachowo
            • bigdoder Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. 05.11.09, 13:36
              Do "ja" leczenie kanalowe to koszt 300 zl niezaleznie od ilosci wizyt,trzebabylo spytac na poczatku jaka jest cena i mialbys problem z glowy, dentystow w walbrzychu jak psow mozna wybierac do woli nikt Cie nie zmusza zebys chodzil wlasnie tam, a najlepiej lecz sie tam gdzie mieszkasz czyli za 1000 funtow u Brytyjczykow madralo!
        • Gość: Ika Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.chello.pl 03.11.09, 00:23
          Polecam Pawła Bernata na Piakowej na ulicy Wyszyńskiego lub
          Pisarczyk na szczawienku
          • nchyb Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. 03.11.09, 12:19
            również polecam dr Bernatta
            • Gość: kk Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.09, 12:32
              napewno Dr Dobrowolski super dentysta, ale równiez Dr Koźliński to juz calkiem
              inna bajka, podejscie super i konkretnie rozmawia, nie leczy na siłe i na raty,
              ceny rowniez w normie. przyjmuje na przeciw byłego kina GDK. 074/842-61-91
              rejestracja. polecam
              • Gość: ja Jaki DR? IP: *.140.202.84.customer.cdi.no 03.11.09, 12:42
                Ludzie o których piszecie nie są żadnymi DOKTORAMI, sa po prostu lekarzami,
                stomatologami...nie rozumiem więc dlaczego wszyscy ,,nadajecie'' im tytuły na
                które nie zasługują?
                Żeby zostać DOKTOREM trzeba się duuuuuuużo więcej uczyć i mieć duuuuuuuużo
                więcej w głowie niż stomatolog...
                • Gość: Ty Re: Jaki DR? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.11.09, 16:06
                  Jakies kompleksy wychodza?

Jesli ma byc juz tak super powprawnie, to nie stomatolog, a lekarz dentysta.

Pozdrawiam sfrustrowanych :-)
                • Gość: on Re: Jaki DR? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 20:24
                  Uświadom "ja" sobie, że wieeelu dentystów ma doktoraty, i faktycznie
                  się duuuuużo uczyli. Ale oni nie muszą pracować z pacjentem.
                  Poza tym, mieć tytuł specjalisty w stomatologii trzeba się
                  rzeczywiście uczyć wiele lat, stąd szacunek.
                  Jakieś 2-4% Wałbrzyszan może się z nimi równać pod względem
                  wykształcenia. I raczej nie są to forumowicze.
                  • Gość: ja Re: Jaki DR? do on IP: *.140.202.84.customer.cdi.no 05.11.09, 11:38
                    Gość portalu: on napisał(a):

> Uświadom "ja" sobie, że wieeelu dentystów ma doktoraty, i faktycznie
                    > się duuuuużo uczyli. Ale oni nie muszą pracować z pacjentem.
                    > Poza tym, mieć tytuł specjalisty w stomatologii trzeba się
                    > rzeczywiście uczyć wiele lat, stąd szacunek.
                    > Jakieś 2-4% Wałbrzyszan może się z nimi równać pod względem
                    > wykształcenia. I raczej nie są to forumowicze.

hehe 2-4%? śmieszny chyba jesteś sprawdź najpierw ilu w Wałbrzychu jest
                    inżynierów/magistrów a ilu lekarzy dentystów...
                    sprawdź ilu jest doktorów po uczelniach technicznych a ilu doktorów po medycynie....

jak ktoś skończył tylko podstawówkę to dla niego lekarz będzie idolem po mega
                    ciężkiej medycynie hehe(pomijam fakt że to ,,interes rodzinny'')

nie neguje że wielu dentystów ma doktoraty, duuużo się uczyli a potem byle
                    ,,konowała'' stomatologa nazywa się tak samo jak tego co faktycznie ma coś w
                    głowie;-)

za dużo TV sie naoglądałeś;-) jest dużo więcej zawodów gdzie potrzebne jest
                    duuuużo większa wiedza/wykształcenie niż byle jaki dentysta...i jakoś nikt
                    wiecznie nie płacze że za mało zarabia
                    • Gość: aaa Re: Jaki DR? do on IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 12:20
                      Tylko powiedz co mnie obchodzi jaki tytul wyniosl ze szkoly? Zajmuje sie
                      leczeniem wiec jest doktorem, a jesli ktos z tytulem doktora bedzie siedzial za
                      kolkiem to bede go nazywal kierowca, a nie doktorem

Smieszy mnie tytulowanie ludzi po wyksztalceniu, tak robia chyba tylko osoby z
                      bardzo niska samoocena, albo wlasnie ci, ktorzy taki papierek maja i mysla, ze
                      dokonali czegos niesamowitego.
                      W dzisiejszych czasach kazdy moze miec papier jaki tylko zapragnie, jesli tylko
                      tego chce, ma odpowiednie srodki i nie jest kretynem.
                    • Gość: on dr czy lek czy mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 21:47
                      Akademia Medyczna czy UMedyczny nie "nadaje" tytułów tak jak WWSZIP
                      czy inne tzw. wyższe uczelnie z końca listy Ministra.
                      Jest w kraju tylko kilka - i dostać się b. trudno.
                      Tytul magistra możesz kupić za 2-3 tys złotych jak się postarasz. I
                      takich jest w Wałbrzyszku najwięcej.
                      Inżynierem jesteś po 3,5 latach studiów na byle uczelni z poziomem
                      .0 - 2 kandydató/miejsce rekrutacyjne.
                      Na stomatologię dostać się 10x trudniej, co oznacza, że z waszej
                      (mojej) klasy maturalnej dostał się 1-2 najlepszych uczniów. Albo
                      żaden. Tytuł "lek. dentysta" dostaje się po 5 - latach + 1 rok stażu
                      podyplomowego + LEP. I też nie od razu się to zdaje. Specjalista -
                      kolejne parę lat + staźe+ egzaminy
                      W Wałbrzychu jest ok 90-100 tys mieszkańców, po odliczeniu lekarzy
                      zostanie te 2- 4 tys. z wyższym wykształceniem.

• Gość: ja Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 18:56
      Polecam stomatologa Nowaka przyjmuje na Żeromskiego rok tomu
      leczenie zęba kosztowało 70 zł a kanałowo też rozkładał na kilka
      wizyt bo musiał dobrze oczyścić kanał ale każda wizyta kosztowała ok
      20-25 zł. Naprawdę super lekarz i ma dobre podejście do ludzi
    • Gość: zaz Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.11.09, 20:06
      Andrzej Czurko ul.Blankowa
      • Gość: do ja Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.11.09, 09:35
        cyt.Polecam stomatologa Nowaka przyjmuje na Żeromskiego rok tomu
        leczenie zęba kosztowało 70 zł a kanałowo też rozkładał na kilka
        wizyt bo musiał dobrze oczyścić kanał ale każda wizyta kosztowała
        ok
        20-25 zł. Naprawdę super lekarz i ma dobre podejście do ludzi

Nowaka polecam jako dobrego fachowca ale... ceny u niego są coraz
        wyższe zdziera niemiłosiernie... cóż renoma kosztuje pacjenta...
        Szkoda bo bylby niemal idealny
        • Gość: kes Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.11.09, 15:45
          Pani dr Zając na Piaskowej Górze - miła i konkretna. Polecam!
          • Gość: iwona Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.09, 00:16
            A ja z innej beczki...czy jakiś stomatolog przyjmuje w soboty?
            • Gość: Munio Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.11.09, 11:55
              A w niedziele , po kościele ?
            • Gość: Weronika Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.chello.pl 08.11.09, 01:20
              Chyba Ossowscy przyjmują w soboty jak sie nie myle na Senatorskiej
              na Podzamczu
    • Gość: sd Re: Dobry dentysta w Wałbrzychu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 18:09
      polecam viadent na wroclawskiej. pacjent
      • Gość: iwona Re:do munio IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.11.09, 21:26
        a ty w soboty na kolanach w kościółku prosisz najświętszą panienkę o
        przebaczenie ,że masz takie zaburzenia emocjonalne?Może psychiatra ci pomoże???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka