retyberety 03.12.09, 23:04 Witam, czy ktoś może mi polecić technika dentystycznego, stomatologa lub inne miejsce gdzie można tanio zrobić mini protezę (2 zęby)? I ile taka "przyjemność" może kosztować? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alda Re: technik dentystyczny? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.12.09, 09:12 Polecam świetną pracownie protetyczną na Podzamczu,k. Ossowskich..świetni technicy,atmosfera super i niedrogo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożnie Re: technik dentystyczny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 19:08 Leczą Ossowscy a nie technicy! Jeśli technik zostanie złapany na leczeniu (zrobi sam protezkę), to będzie czyn niedozwolony, wykroczenie, za które policja wiele razy postawiła zarzut oszustwa poprzez podawanie się za lekarza i wyłudzenia pieniędzy od pacjentów. Na szczęście masz szansę na duuuuuuże odszkodowanie i brak uzębienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: technik Re: technik dentystyczny? IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.09, 00:04 Wykonuję tanie protezy uzwojenia mózgowego. Polecam się uwadze. Odpowiedz Link Zgłoś
retyberety Re: technik dentystyczny? 10.12.09, 22:22 Witam, dziękuję za odpowiedź. A ile u Ossowskich może w przybliżeniu kosztować taka usługa jak protezka z np.2 zębów?? Pisze Pani, że niedrogo, więc może będzie mogła mi Pani podpowiedzieć na jaki koszt mam się przygotować? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś