Dodaj do ulubionych

A komendant o tym wie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 14:39
Właśnie przechodziłem Kossaka i zauważyłem jak pod garażem straży miejskiej
strażaki po pracy myją swoje prywatne samochody. Czy na koszt miasta można ot
tak sobie robić myjnię samochodową? Czy komendant wie jaką prywatę
uskuteczniają jego podwładni? Niby nic, umycie samochodu, ale od tego się
zaczyna, bezkarność i buta urzędników !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: cv Re: A komendant o tym wie? IP: 178.235.51.* 05.09.10, 14:42
      widac ze nie masz wiekszych problemow.... internet to władza dla ciebie
      • Gość: XYZ Re: A komendant o tym wie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 14:45
        dobrze robi że zwraca uwagę na tych przekupnych sku...synów
      • Gość: ja Re: A komendant o tym wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 14:55
        a u ciebie widać to norma, wynieść przybory biurowe z pracy, zadzwonić na koszt
        pracodawcy do cioci za granicę, przekimać się z godzinkę w kącie. jesteś wtedy
        takim małym janosikiem i robin hoodem, małe myto od życia się należy a nie tylko
        goła pensja :)
      • Gość: beton Re: A komendant o tym wie? IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 15:01
        u siebie pod blokiem i w pracy myc auta nie mogę
    • Gość: aaa Re: A komendant o tym wie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.09.10, 15:03
      Jeśli nie ma tam odpływu kanalizacyjnego , a tylko trawnik lub kratka burzówki to popełniają
      wykroczenie w rozumieniu Prawa o Ochronie Środowiska.
      • Gość: bbb Re: A komendant o tym wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 17:43
        Nie rozśmieszaj mnie ochroną środowiska w Wałbrzychu! Tu, podobno zgodnie z prawem, odbywa
        się legalne ludobójstwo za pomocą odpadów, których żaden europejski kraj nie przyjmuje. Ale
        Kruczek wziął więc zdychajmy z pieśnią na ustach.
        • Gość: j..ć straż miejską Re: A komendant o tym wie? IP: 178.235.50.* 05.09.10, 20:06
          Ostatnio na Piaskowej jechał Pan z SM i kierował autkiem i nawijał przez
          telefon, szkoda że nie miałem telefonu. Im wszystko wolno
          • Gość: Sal Machajek Re: A komendant o tym wie? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.09.10, 20:16
            No to jebać ich. Zgłoś do kumendanta!!!
    • Gość: prawnik prawnik radzi IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.10, 20:24
      jak wiadomo w walbrzychu obowiazuje nowy regulamin , ktory zabrania naprawy aut oraz mycie
      aut w miejscach nie dozwolonych , czyli mycie auta powinno sie odbywac na terenie myjni a
      naprawa na terenie warsztatu , czyli jednym slowem mandat powinni dostac
      • Gość: super Re: prawnik radzi IP: *.chello.pl 05.09.10, 20:32
        no super. ogólnie bomba. tylko co? zadzwonisz na straż miejska, by wlepili
        mandat kolegom? buahaha. przecież jak policjant leje swoją żonę, żona dzwoni po
        pomoc na policję, to przyjeżdżają do kolegi na ploty, a kobieta w okularach
        łazić musi tygodniami :) taka prawda kochani. rączka rączkę myje. tyle.
    • Gość: Don Vito Re: A komendant o tym wie? IP: 79.110.195.* 06.09.10, 14:24
      No i co z tego..??? Niech se myją, jeszcze znajdzie sie zaraz paru jeb..tych pieniaczy, którzy napiszą, że to za ich kase myją, hehe...załosny ten waltzburg.
      • Gość: hehe Re: A komendant o tym wie? IP: 178.235.48.* 06.09.10, 14:36
        Don Vito też pisze w czasie pracy i to z kompa. służbowego. I co może on tez uważa ze musi dziś zabrać gumke "myszke "z pracy do domu i będzie zadowolony jak da synkowi albo córce.
        A póżniej będzie opluwał tych co rządza poprostu nieudacznicy.
        • Gość: Don Vito Re: A komendant o tym wie? IP: 79.110.195.* 06.09.10, 15:01
          Pisze ze swojego kompa pacanie... jestem na swoim i nie musze krasc tak jak wiekszosc z was.
          • Gość: miejscowy Re: A komendant o tym wie? IP: *.chello.pl 07.09.10, 02:45
            A co to jest ten waltzburg.? Jakis ku... dziwolag.?
            • Gość: ofender Re: A komendant o tym wie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 08:34
              don vito cos gdzies słyszał piąte przez dziesiąte i teraz sadzi kulfony:) Poza tym pisze ze swojego kompa który ma taki adres ze az musi proxy używać:) Przebiegła bestia - tak mu sie przynajmniej wydaje:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka