Dodaj do ulubionych

Referendum!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 15:56
Mam nadzieję, że w końcu w tym mieście mieszkańcy będą mieć coś do powiedzenia. Nie tylko mydlenie oczu przy wyborach i obiecywanki cacanki i gruszki na wierzbie!!! Ludzie przejrzyjmy na oczy mamy szanse powiedzieć NIE głupim decyzją....Dlaczego mamy płacić za "wizję" Prezydenta skoro nie wszystkim się ona podoba. GDK za kilkanaście milionów....po co ? Drogi, szkoły to jest dla nas teraz ważne .....Do boju Wałbrzych!!
Obserwuj wątek
    • Gość: abott Re: Referendum!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.12, 16:43
      Zgadza się! Ale czy dojdzie do referendum...?
      • Gość: mhm Re: Referendum!!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 17:02
        Jak dalej będziecie robic ludzi w ch...a wrzucając na przynętę pytanie o grodzkość to nie wróżę wam sukcesu. Wiem, że wasi agitatorzy kłamią zbierając podpisy i wciskają ludziom ciemnotę, że chodzi o grodzkość. Na to są paragrafy moi drodzy.
        Tak się do sprawy zabieracie? powodzenia!
        • Gość: Leon Re: Referendum!!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.12, 18:06

Nie pójdę na żadne referendum. Chodzę co 4-y lata na wybory. A ci co nie chodzą teraz mają pretensje. Dlaczego zawsze opozycja stawia się ponad wyborcami.

• Gość: JamJam Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 18:16
            I to szybko.
            • Gość: yhy Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.12, 20:10
              I co Leon taki zadowolony jesteś z tego co się dzieje u nas...po wyborach kiedy mówiono jak będzie ładnie, gdzie prezydent głośno powiedział że nie będzie zamykał szkół, gdzie to co mówi społeczeństwo wówczas było oki a teraz traktuje się nas jak ....?
              • Gość: cz Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.12, 07:13
                ku... mac, rosiakową dac na prezydenta , to dopiero będzie walbrzych mlekiem i miodem plynal. Zalamka
                • Gość: stas Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.146.32.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.12, 08:10
                  masz racje przyglupie, cociaz raz bo naprawde bylo by lepiej
                  • Gość: niezdecydowany Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 20.02.12, 11:28
                    Widzę, ze jesteś zorientowany.
                    Napisz co by było lepiej, bo jestem niezdecydowany.
                  • Gość: czeresniak Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.12, 11:53
                    tyle razy cie loniek prosiłem, zarejestruj się stalym nickiem albo podpisuj sie jednakowo bo znow masz napad schizofrenii i walisz w kilku osobach na forum.
                    Poza tym dołączam się do przedmówcy, co by było lepiej;)
                    • Gość: Leon Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.12, 12:11
                      Nie jestem też zadowolony z tego co się dzieje,ale nie wierzę ze jak byłby ktoś inny to było by lepiej. Przecież codziennie zmienia się sytuacja,i to na całym świecie. Dajmy temu prezydentowi te 4-lata tak jak wyborcy w demokratycznych wyborach wybrali - czas na rządzenie i oceńmy przy następnych wyborach. A takie nastawienie że wszystko co rządzący robią to ŻLE do niczego nie prowadzi.Większy jest po prostu chaos. A przy następnych wyborach niech idą wszyscy wałbrzyszanie a nie tylko część. Jesteśmy miastem zadłużonym i dokładamy jeszcze sobie referendum wiadomo że rodzice i nauczyciele będa głosować zeby było po staremu, a ci co ich to nie dotyczy nie pójdą tak jak ja.
                      • powiatowy.inteligent Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! 20.02.12, 12:20
                        Dajmy 4 lata. Po 4 latach pewnych spraw już się nie cofnie. Dosyć tych eksperymentów. Mamy prawo oczekiwać przemyślanych posunięć , zaplanowanych a nie ad hoc. Bez informowania opinii , bez konsultacji. Bez ujawnienia PRZED ZDARZENIEM wszystkich "za" i "przeciw", bez dyskusji z udziałem zwykłych ludzi a nie "reprezentantów" nie wiadomo czyich i skąd.
                        Władza wie co dla mnie lepsze bez pytania mnie o zdanie ??? Ale przecież to już było i mnie osobiście się NIE PODOBA.
                        • Gość: mietek Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.12, 12:48
                          I uważasz, że po kilku miesiącach rządzenia Szełemej miał uzdrowić wałbrzych, wyremontować wszystkie drogi, zbudować obwodnice a wszystkim dać pracę albo zapewnić dobrobyt???? Masz mnie jak zwykłego wałbrzyszanina za barana? chcesz działać przeciwko człowiekowi na zasadzie może lepiej go odwołajmy bo jeszcze zrobi coś złego? Na takiej zasadzie można by odwoływać każdego wybranego prezydenta po paru miesiącach i do czego wg ciebie mialo by to prowadzić??
                          Zarazą wałbrzycha jest WWS i wiekszość wałbrzyszan już dała temu wyraz w ostatnich wyborach!
                          • Gość: ja Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.12, 13:30
                            Ale nikt tu nie pisze o prezydencie odwołać należy tą cała radę ...jak Ci ludzie mnie mają reprezentować to ja dziękuje....nie wiem jak im sie udało zdobyć głosy.....Proszę poogladać sobie parę spotkać z komisji rady czy też poczytać na temat tych ludzi jakie mają stołeczki i kto dzięki komu gdzie jest .....
                            • Gość: stas Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.204.125.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.02.12, 14:28
                              co ty z tym lonkiem przyglupie z ratusza, wojtusiu andrzeju mullerze, czy jak ci tam aniu, a schzofremie to ma twoj prezio, klamca oszust i nieudacznik, jeszcze troche i na taczkach pojedzie kapus jeden
                              • Gość: czeresniak Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.12, 16:53
                                haha, jak ja jestem przygłupem z ratusza to ty jesteś loniek bez dwóch zdań;)
                                • Gość: wyborca Re: Przyłączyć W-ch doŚwidnicy !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.12, 18:09
                                  Nazywać prezydenta kapusiem, samemu będąc szują i mendą dyktafonową, to dopiero bezczelność.
    • Gość: OLA Re: Referendum!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.12, 17:54
      www.youtube.com/watch?v=V5s9lw0llHQ&feature=player_embedded
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka