Dodaj do ulubionych

Torbiel włosowata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:29
Witam miał ktoś z was Torbiel włosowata ??
czy to porządnie usuwają w szpitalu im. dra a. sokołowskiego ?
Obserwuj wątek
    • radcom Re: Torbiel włosowata 28.08.12, 20:42
      Zapomnij o tym przybytku. Mało nie zdechłem na izbie przyjęć, ganiając po pokojach z cieknącym ropniem. Załatw to prywatnie, daleko stąd...

Pozdrawiam, radcom
      • Gość: :| Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:52
        radcom dawno miałeś operacje ?
        i jak nawróciło się Ci się te badziewie ?
        • Gość: :|?? Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:57
          radcom dawno miałeś operacje ?
          i jak nawróciło Ci się te badziewie ?
          • radcom Re: Torbiel włosowata 28.08.12, 21:24
            Miałem dwukrotnie "atak" tego badziewia. Dwukrotnie, nie kwalifikowałem się do zabiegu operacyjnego z braku zagrożenia życia. Załatwiłem sprawę gdzie indziej. Mam nadzieje, że panów doktorów kwalifikujących na zabieg, też kiedyś ponapie.rdala d.upa tak, że będą chodzić na rzęsach...

Pozdrawiam, radcom

• Gość: :| ?? Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 21:38
              radcom a gdzie poszedłeś sobie załatwić ??
              i jak w odpukać w nie malowane masz spokój ??
              • Gość: ... Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 22:09
                Nie mam nic do powiedzenia w tej materii, ale z ciekawości zapytam; gdzie ten jełop "lekarzspecjalista" vel "Is", który produkuje się tutaj w kwestiach medycznie dużo poważniejszych niż "torbiel włosowata" :
                Czyżby wujek google nie podrzucił durniowi mądrych wskazówek ?
                • Gość: kastrato Re: Torbiel włosowata IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 01:49
                  Współczucia radcom z powodu usunięcia torbieli włosowatej.
                  A głos ? Co z głosem ? Zmienia się, to prawda ?
              • radcom Re: Torbiel włosowata 29.08.12, 07:51
                Spokój nastał błogi. Szukaj chirurga o wzroście koszykarza...

Pozdrawiam, radcom
                • Gość: kastrato Re: Torbiel włosowata IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 08:55
                  Niekoniecznie o wzroście koszykarza, to zależy od wielkości torbieli,
                  radcom musiał mieć malutką.
                  • radcom Re: Torbiel włosowata 29.08.12, 09:03
                    Myślę miernoto, że będziesz następny w kolejce do pośredniaka. Twój szef ma u mnie dług. Nie odmówi mi tej przyjemności...

PCMD, radcom
                    • Gość: kastrato Re: Torbiel włosowata IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 09:08
                      Cieniutko radcom :-)
    • Gość: ff Re: Torbiel włosowata IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.12, 09:11
      Polecam szpital w Świebodzicach.
    • Gość: gość Do -kastrato- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 09:23
      Myślisz, że jesteś fajny, zabawny?! Widzę, że sprawia Ci przyjemność szydzenie z innych, może sam w przeszłości tego doświadczyłeś i teraz za zasłoną monitora odbijasz piłeczkę w przypadkowych ludzi?! Wiesz... to przynosi zupełnie inny skutek, bo to tobie należy się współczucie....
      Bo dla każdego kto miał (nie)przyjemność gościć chociażby na SORze i poobserwować ludzkie dramaty i jakość traktowania ich przez personel, Twoje wpisy są po prostu płytkie. Kiedyś nadejdzie taka chwila, że staniesz w jednym szeregu z "radcom", ":| ??" i wieloma innymi, ciekawe czy wtedy będziesz miał równie wielkie jaja jak teraz i czy też będziesz potrafił szydzić z siebie samego, dokładnie tak samo jak teraz z "radcom". Pewnie nie.
      • Gość: kastrato Re: Do -kastrato- IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 09:33
        Nie przejmuj się tak radcomem,, to niezły gigant i forumowy wyżeracz, da sobie radę na takie zaczepki. :-)
    • Gość: ... Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 13:40
      mezczyzna-i-zdrowie.wieszjak.pl/meskie-choroby/257044,Czym-jest-torbiel-wlosowa.html
      Nie zazdroszczę... Życzę jak najszybszego pozbycia się tego świństwa.
    • piotruszka1 Re: Torbiel włosowata 15.07.14, 12:12
      Wyciąć trzeba i to dokładnie. Lepiej 3x zapytać niż wracać na niezbyt fajną procedurę.
      Temat z 2012, ale u mnie z doświadczenia polecę na ranę pooperacyjną: Sorbalgon i żyworódka pierzasta na przemian. Na mnie zadziałało rewelacyjnie, zarosło się w ok 3 tyg
      • pinnata.pl Re: Torbiel włosowata 08.09.14, 22:30
        Żyworódka pierzasta (Kalanchoe pinnata) posiada silne właściwości regenerujące, przeciwzapalne. Przyśpiesza gojenie ran bez pozostawiania szpecących blizn. Zapraszam na moją stronę internetową www.sylwianowak.pl poświęconą Żyworódce pierzastej o której napisałam pracę magisterską a teraz robię doktorat. Znajdują się na niej m.in.zdjęcia przypadków, które zostały wyleczone dzięki Żyworódce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka