Gość: :| ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:29 Witam miał ktoś z was Torbiel włosowata ?? czy to porządnie usuwają w szpitalu im. dra a. sokołowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radcom Re: Torbiel włosowata 28.08.12, 20:42 Zapomnij o tym przybytku. Mało nie zdechłem na izbie przyjęć, ganiając po pokojach z cieknącym ropniem. Załatw to prywatnie, daleko stąd... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:52 radcom dawno miałeś operacje ? i jak nawróciło się Ci się te badziewie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :|?? Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 20:57 radcom dawno miałeś operacje ? i jak nawróciło Ci się te badziewie ? Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Torbiel włosowata 28.08.12, 21:24 Miałem dwukrotnie "atak" tego badziewia. Dwukrotnie, nie kwalifikowałem się do zabiegu operacyjnego z braku zagrożenia życia. Załatwiłem sprawę gdzie indziej. Mam nadzieje, że panów doktorów kwalifikujących na zabieg, też kiedyś ponapie.rdala d.upa tak, że będą chodzić na rzęsach... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :| ?? Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 21:38 radcom a gdzie poszedłeś sobie załatwić ?? i jak w odpukać w nie malowane masz spokój ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.12, 22:09 Nie mam nic do powiedzenia w tej materii, ale z ciekawości zapytam; gdzie ten jełop "lekarzspecjalista" vel "Is", który produkuje się tutaj w kwestiach medycznie dużo poważniejszych niż "torbiel włosowata" : Czyżby wujek google nie podrzucił durniowi mądrych wskazówek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastrato Re: Torbiel włosowata IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 01:49 Współczucia radcom z powodu usunięcia torbieli włosowatej. A głos ? Co z głosem ? Zmienia się, to prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Torbiel włosowata 29.08.12, 07:51 Spokój nastał błogi. Szukaj chirurga o wzroście koszykarza... Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastrato Re: Torbiel włosowata IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 08:55 Niekoniecznie o wzroście koszykarza, to zależy od wielkości torbieli, radcom musiał mieć malutką. Odpowiedz Link Zgłoś
radcom Re: Torbiel włosowata 29.08.12, 09:03 Myślę miernoto, że będziesz następny w kolejce do pośredniaka. Twój szef ma u mnie dług. Nie odmówi mi tej przyjemności... PCMD, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastrato Re: Torbiel włosowata IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 09:08 Cieniutko radcom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: Torbiel włosowata IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.12, 09:11 Polecam szpital w Świebodzicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Do -kastrato- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 09:23 Myślisz, że jesteś fajny, zabawny?! Widzę, że sprawia Ci przyjemność szydzenie z innych, może sam w przeszłości tego doświadczyłeś i teraz za zasłoną monitora odbijasz piłeczkę w przypadkowych ludzi?! Wiesz... to przynosi zupełnie inny skutek, bo to tobie należy się współczucie.... Bo dla każdego kto miał (nie)przyjemność gościć chociażby na SORze i poobserwować ludzkie dramaty i jakość traktowania ich przez personel, Twoje wpisy są po prostu płytkie. Kiedyś nadejdzie taka chwila, że staniesz w jednym szeregu z "radcom", ":| ??" i wieloma innymi, ciekawe czy wtedy będziesz miał równie wielkie jaja jak teraz i czy też będziesz potrafił szydzić z siebie samego, dokładnie tak samo jak teraz z "radcom". Pewnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kastrato Re: Do -kastrato- IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 09:33 Nie przejmuj się tak radcomem,, to niezły gigant i forumowy wyżeracz, da sobie radę na takie zaczepki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Torbiel włosowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 13:40 mezczyzna-i-zdrowie.wieszjak.pl/meskie-choroby/257044,Czym-jest-torbiel-wlosowa.html Nie zazdroszczę... Życzę jak najszybszego pozbycia się tego świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
piotruszka1 Re: Torbiel włosowata 15.07.14, 12:12 Wyciąć trzeba i to dokładnie. Lepiej 3x zapytać niż wracać na niezbyt fajną procedurę. Temat z 2012, ale u mnie z doświadczenia polecę na ranę pooperacyjną: Sorbalgon i żyworódka pierzasta na przemian. Na mnie zadziałało rewelacyjnie, zarosło się w ok 3 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
pinnata.pl Re: Torbiel włosowata 08.09.14, 22:30 Żyworódka pierzasta (Kalanchoe pinnata) posiada silne właściwości regenerujące, przeciwzapalne. Przyśpiesza gojenie ran bez pozostawiania szpecących blizn. Zapraszam na moją stronę internetową www.sylwianowak.pl poświęconą Żyworódce pierzastej o której napisałam pracę magisterską a teraz robię doktorat. Znajdują się na niej m.in.zdjęcia przypadków, które zostały wyleczone dzięki Żyworódce. Odpowiedz Link Zgłoś