ralvik 03.02.13, 23:04 Jak w temacie. Ile powinnam jej zapłacić? Jaka jest przeciętna stawka za godzinę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralvik Re: Szukam niani dla dziecka 04.02.13, 11:19 Tak wysoka jest teraz stawka? Znajoma swojej opiekunce płaci 6zł/h. Chciałabym aby obie strony były zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia57 Re: Szukam niani dla dziecka 04.02.13, 18:24 ralvik napisał: > Tak wysoka jest teraz stawka? Niekoniecznie, znam nianie, które zaopiekują się twoją pociechą za pół litra. Jak jesteś zainteresowana pisz na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
0lena14 Re: Szukam niani dla dziecka 05.02.13, 10:46 6 zł za godzinę taka stawka obowiązywała kilka lat temu Wiem bo pracowałam jako niania Teraz od 10 zł w górę Nie zapominaj ze oddajesz własne dziecko w obce ręce a to.nie jest rzecz ani licytacja kto zgodzi sie pracować za grosze to.dasz mu dziecko Nie rozumiem takich ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
seryjna1 Re: Szukam niani dla dziecka 28.02.13, 15:22 ja proponuje skorzystac z pośrednictwa naszej siedleckiej Agencji opiekunek www.facebook.com/nianiesiedlce Odpowiedz Link Zgłoś