IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:02
czy zamawialiście już pizze w Telepizzy? odradzam!!!! dziś pomimo zapewnień
telefonicznych że otrzymam pizze po 30min dotarła do mnie po 2h :-( zimna na
beznadziejnym cieście... pozatym dostalam cole gratis tyle, że jej termin
przydatności minął 31.03.2006 roku a na etykiecie widnieją święta tyle, że te
Bożonarodzeniowe... nadmienie jeszcze, że zostawiłam nr tel i nikt nie raczył
poinformowac o tym że pizza się spóźni. zapłaciłam 50zł i wszystko poszło do
kosza... zadzwoniłam do Telepizzy ale nawet słowa przepraszam nie usłyszałam.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: :))) Re: telepizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:10
      to nastepnym razem zamow w Da Grasso... Polecam!
      • Gość: marta Re: telepizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:17
        właśnie zawsze tam zamawiam, ale dziś dzwoniłam i powiedziano mi że będę czekać
        około 2h i dlatego zrezygnowalam :-) ale gdybym wiedziała co mnie czeka w
        Telepizzy ...
    • Gość: pikuś Re: telepizza IP: 81.15.135.* 11.04.06, 07:17
      chociaż z inych adresow i z większą przerwą czasową trzeba było wysłać
      wiadomości. Ale może sprzedaż wzrośnie?
    • Gość: rozczarowany Re: telepizza IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 11.04.06, 11:22
      to fakt pizza z telepizzy jest ostatnio pskuda i jeszcze chca zeby płacic za
      dowóz . Chyba juz nikt z załogi nie jeździ na szkolenia do innych ośrdoków i
      sami sie szkolą od siebie.
    • nchyb Diavolo... 11.04.06, 12:56
      hm, zamów sobie w Diavolo, też się nieźle naczekasz. Tyle, że oni chociaz
      uprzedzają, że się bardzo długo czekać będzie. I niestety, bardzo nierówni są.
      Raz pizza i zapiekanki ideał, innym razem paskudztwo nie do zjedzenia. I tak na
      zmianę...
    • costerco Re: telepizza 11.04.06, 19:08
      Dobrą pizze na dowóz mozna zamówić z pizzeri pasażu tesco albo z halo pizza.
    • Gość: Gołota Re: telepizza IP: .ronw* / *.walbrzych.dialog.net.pl 12.04.06, 09:54
      MEXICANA Z PIASKOWEJ JEST NAJLEPSZA !!
      • siminskabg Re: telepizza 03.02.16, 14:19
        Prawda!!! Jest pyszna !!!!!
    • alicyjka11 Re: telepizza 13.04.06, 19:30
      Niedawno w knajpie "PRZEJśCIóWKA"były Caffe Gril w Szczawnie Zdroju zaczęli
      podawać pizzę.Jedna z pyszniejszych jakie jadłam.Pozatem mozna tam zamowic pizze
      nawet o 2.00w nocy.Rozwożą tez na telefon bo zamawiam i za kazdym razem dowożą
      cieplutkie żarło w pół godziny.tel.8401453
    • siminskabg Re: telepizza 03.02.16, 14:25
      Wczoraj wybralam sie z córką do telepizzy w galerii walbrzych. Dosyć ze pracownicy nie mili caly czas na fochu i miny mają jakby pracowali tam za kate to kelner ma swój swiat. Poprosilam go o wytarcie sygu ze stolika i na tym sie skończyło....
      Pizza....mrozonka z biedronki smakuje tak samo!!!! Pizza rozpackana na amen. Cebula dziwnie słodka i surowa. A resta skladnokow nie dopieczona i zimna....cóż stracili kolejnego klienta. Po prostu żenada !!!!!! Lub jak kto woli ochyda !!!!!
    • kurczeno Re: telepizza 04.02.16, 14:37
      szału nie ma - osobiście robię lepszą. są przereklamowani. Obsługa jak by faktycznie za karę pracowała no chyba że tak "świetnie" płacą to się nie dziwię. poza tym drogo ale to śieciówka i w galerii więc to standard.
    • r.emik Re: telepizza 09.02.16, 23:04
      Ja bym nie odebrał.
    • kzamczy Re: telepizza 12.03.17, 19:47
      galeria victoria w Wałbrzychu odradzam pizza bardzo słaba i obsługa również brudne stoliki czas oczekiwani ponad 1h po 2 przypomnieniach o zamówieniu nie polecam pizze mają mało dodatków mega zawiedziona ponieważ jadłam pizze z tej sieci w innym mieście i tam było ok a tu takie rozczarowanie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka