Gość: duze P IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.11.06, 22:25 czy w walbrzychu znajde jakiegos plastikarza? jak nie walbrzych to moze okolice? moze wroclaw? zna ktos jakiegos i moglby polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yu Re: plastikarz potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 01:25 Plastikarz? A co to jest do cholery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duze P Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.11.06, 14:14 plastikarz to taki ktos kto sie zajmuje plastikiem. naprawic mozna u niego miedzy innymi pekniety zderzak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rydżez Re: plastikarz potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:42 Przejeżdżając Wrocławską, gdzieś mdzy stacją szczawienko a ronalem mignęła mi reklama naprawy zderzaków. Ale nic więcej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.11.06, 16:07 Podaj swój mail to dam ci numer telefonu do człowieka z Wrocławskiej o którym już wspomniano. Starszy gość naprawia plastiki i chłodnice. facet uszczelnił mi w lipcu chłodnicę i narazie (odpukać) nie cieknie. Przy mnie koleś zostawił osłonę silnika z Peugeota 307, także wszechstronny koleś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: plastikarz potrzebny! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.06, 15:50 ja moj plastikowy zderzak(lakierowany) naprawialam (zywica)w boguszowie u pana pawlika. nie widac ani sladu i cena przystepna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutek21 Re: plastikarz potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:44 Znajdziesz w Szczawnie Zdroju na ul. Gałczyńskiego, miejsce rozpoznasz po wystawionych ziemniakach przy ulicy, wjedź dalej i zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duze P Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.11.06, 18:42 dzieki wszystkim za odpowiedzi. jeszcze tylko pytanie do 'o'. na jakiej ulicy znajde tego pana Pawlika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.11.06, 20:42 To sa dokladnie kozice. Pstrowskiego 30a. tel 0 74 844 97 66. Odpowiedz Link Zgłoś