Dodaj do ulubionych

plastikarz potrzebny!

IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 20.11.06, 22:25
czy w walbrzychu znajde jakiegos plastikarza? jak nie walbrzych to moze
okolice? moze wroclaw? zna ktos jakiegos i moglby polecic?
Obserwuj wątek
    • Gość: yu Re: plastikarz potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 01:25
      Plastikarz? A co to jest do cholery
      • Gość: duze P Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.11.06, 14:14
        plastikarz to taki ktos kto sie zajmuje plastikiem. naprawic mozna u niego
        miedzy innymi pekniety zderzak.
        • Gość: Rydżez Re: plastikarz potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 15:42
          Przejeżdżając Wrocławską, gdzieś mdzy stacją szczawienko a ronalem mignęła mi
          reklama naprawy zderzaków. Ale nic więcej nie wiem.
          • Gość: jarek Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 22.11.06, 16:07
            Podaj swój mail to dam ci numer telefonu do człowieka z Wrocławskiej o którym
            już wspomniano. Starszy gość naprawia plastiki i chłodnice. facet uszczelnił mi
            w lipcu chłodnicę i narazie (odpukać) nie cieknie. Przy mnie koleś zostawił
            osłonę silnika z Peugeota 307, także wszechstronny koleś.
        • Gość: o Re: plastikarz potrzebny! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.11.06, 15:50
          ja moj plastikowy zderzak(lakierowany) naprawialam (zywica)w boguszowie u pana
          pawlika. nie widac ani sladu i cena przystepna
    • Gość: smutek21 Re: plastikarz potrzebny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 17:44
      Znajdziesz w Szczawnie Zdroju na ul. Gałczyńskiego, miejsce rozpoznasz po
      wystawionych ziemniakach przy ulicy, wjedź dalej i zapytaj.
      • Gość: duze P Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.11.06, 18:42
        dzieki wszystkim za odpowiedzi. jeszcze tylko pytanie do 'o'. na jakiej ulicy
        znajde tego pana Pawlika?
        • Gość: o Re: plastikarz potrzebny! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 21.11.06, 20:42
          To sa dokladnie kozice. Pstrowskiego 30a. tel 0 74 844 97 66.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka