Dodaj do ulubionych

Reklamacja u Ossowskich

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:15
Czy ktoś w Was próbował naprawić zęba u Ossowskich w ramach reklamacji za źle
wykonaną usługę? Czy oni przyjmują reklamację?
Zgodnie z prawem - tak mi się wydaje - nie powinniście płacić za leczenie
zęba, za którego leczenie już zapłaciliście.
To samo dotyczy innych dentystów - czy ponowinie musimy płacić za leczenie
dlatego, że ktoś źle wyleczył zęba np. nie wyczyścił dokładnie
Obserwuj wątek
    • Gość: DoDa Re: Reklamacja u Ossowskich IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 29.07.07, 21:34
      Wyczyścić dokładnie to można komin. Ludzie przychodzą do dentysty z resztkami
      żarcia w dziurawych zębach. Czasami plomba jest większa od "zęba" o którego
      właśnie ktoś postanowił zadbać. Ledwie uda sie to przed kleszczami uratować
      i jeszcze gwarancja ma być.
      Na leczenie grypy też dostajecie gwarancje. A nowotwory i zawały to pewnie
      w ramach rękojmii.
      • Gość: bywający Re: Reklamacja u Ossowskich IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 01.08.07, 18:06
        To są zwyczajni partacze i do tego ździerusy. U innych można wyleczyć zęby
        taniej i lepiej, tj plomby trzymają się dłużej.
    • Gość: KrZ Re: Reklamacja u Ossowskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:45

Wydaje mi się, że odpowiada poczytaj sobie ustawę:
      ks.sejm.gov.pl/proc4/ustawy/465_u.htm
      Pozdrawiam
      www.szczawno.hb.pl/
      • Gość: o Re: Reklamacja u Ossowskich IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.07, 09:39
        mi jak np wypadla niedawno robiona plomba, to moja dentystka bez problemu za
        darmo wsadzila mi druga..
        • Gość: kera Re: Reklamacja u Ossowskich IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 02.08.07, 12:24
          gdy wsadzili mi plombe i mialem duza wrazliwosc na temperature, to dostalem
          kolejna warstwe plomby, bezplatnie. zazwyczaj zaklady prywatne udzielaja
          gwarancji na swoje uslugi, okolo 2 lat, pamietam, ze ktos sie reklamowal, ze
          udziela 3 letniej gwarancji, ale nie pamietam gdzie byl ten gabinet (gdzies w
          walbrzychu :) )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka