Gość: Wiola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 18:24 Podpowiedzcie mi proszę, który fryzjer w Wałbrzychu lub Szczawnie pracuje na farbach z loreala, oprócz Laurenta i tego Marcina z Laurenta, bo oni zdzierają na maksa ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hammerfall Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.chello.pl 19.02.09, 18:59 pani Zosia za byłą Kryształową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 20:49 A jakieś bliższe informacje na temat tego zakładu? Gdzie dokładnie się mieści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 20:59 Nie rżnij głupa tylko wal prosto z mostu. Jaki zakład chcesz reklamować? Nie zdziwię się jak znów wyskoczy jakieś „Jajco” lub coś w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 21:43 "Nie rznę głupa". Chyba ktoś tu jest przewrazliwiony ;). Nie wiem jaki zakład pracuje na lorealach, bo dopiero przeprowadzilam się do Wałbrzycha, a tylko te farby dobrze działają na moje wlosy. Nie chce reklamować żadnego zakładu, bo uwierzcie mi na słowo, byłam tutaj u wielu fryzjerów, szukając tego kompetentnego i zawsze wygladałam nie tak jak chciałam i byłam lżejsza o 200 zł. Na dzień dzisiejszy uważam, że w Wałbrzychu nie ma ani jednego dobrego fryzjera. A ten cały Laurent i reszta zdziera okrutnie, dlatego pytam Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:09 wiolu wybierz sie do pani moniki na ul palisadowej obok nr45 .pozdrawiam naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:19 Zadowolona, a czy ta pani Monika pracuje na lorealkach i czy czasem nie jest z ekipy Laurenta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:22 A ile ta pani Monika bierze za farbowanie włosów do ramion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ ruda Re: Zaczęło się he,he,he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:24 Trochę ubliżasz tym "ani jednego". Jest na ul. 1 Maja salon prowadzony przez stylistkę ze Stanów, której tutejszy Laurent profesjonalizmem nawet do pięt nie dorasta. Piszesz, że dopiero przyprowadziłaś się do Wałbrzycha. Ciekawe więc kiedy zdążyłaś obskoczyć " wielu fryzjerów" i już wiesz , "że w Wałbrzychu nie ma ani jednego dobrego fryzjera". Czyżby po za tobą jedną ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ kolorowa Re: Zaczęło się he,he,he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:25 ... znaczy się: Panią Monika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Zaczęło się he,he,he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:29 Hehe, boszsz. Przestańcie:). Zdążylam obskoczyć, bo chodziłam co miesiąc, próbując przykryc "kupe" na głowie po wcześniejszych pseudofryzjerach. Nie jestem żadną fryzjerką :)jedyny zakład jaki mogę polecic jest w Bystrzycy Kłodzkiej, stamtąd się przeprowadziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ karminowa Re: Zaczęło się he,he,he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:35 To jedz tam raz na 3 miesiące, a nie ubliżaj tu fryzjerom (fryzjerkom) i ich klientką - przede wszystkim. Daleko przecież nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Zaczęło się he,he,he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:38 A co? Chyba we fryzjerkę uderzyło? Sorry, pani Ania, czy Basia jest spoko z 1 maja :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ bezbarwna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Zaczęło się he,he,he. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 22:52 Ooo, naprawdę. Rzeczywiście mi pojechałaś. Co tu dużo gadać, jak byłam raz u tej pani jakiejś tam na ul. 1 maja to kulturą nie grzeszyła :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ czarna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:14 Ależ się uczepiłaś;)Nie jestem fryzjerką, ale ty tak:). Przestań, bo to kompromitacja dla Twojego zakładu i raczej odstręcza Ci klientów. Ta Pani z zakładu na 1 maja(czytaj Ty)nie była niemiła, była normalna, chciałam sprawdzić jak się rzucisz na mnie, haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:19 Ponadto w ogóle Cię nie rozumiem, po co tu siedzisz i odpisujesz, skoro nie masz nic rozsądnego do powiedzenia w temacie (czasem, choćbym chciała ludzi zrozumieć nie mogę).Jesteś usługodawcą, więc musisz liczyć się z krytyką(nomen omen takowej pod adresem Twojego zakładu nie było) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.centertel.pl 19.02.09, 23:35 No i co z tą panią ze Stanów jak się nazywa zakład i jakie są ceny. może ma jakąś stronę internetową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:40 Zainteresowana, zakład na 1 maja z napisem stylistka, ja sobie u niej włosów nie robiłam, nie wiem, czy ma jakąś stronę. Pani stylistka prowadziła ze mną przed chwilą interesującą rozmowę, więc pewnie sama Ci odpisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ przezroczysta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: 62.87.160.* 20.02.09, 12:26 Wiola daj sobie spokuj z polemiką z pseudofryzjerkami.Masz rację nie ma porzadnego fryzjera w naszym mieście.Byłam klientką laurenta 2 lata ,kiedy byla tam jeszcze poprzednia ekipa .Trafiłam tam kiedy mialam krótkie włosy i szukałam fryzjera który najnowszymi technikami zrobi mi fryzure z asymetrią .okresu poszukiwania takiego fryzjera wolę nie wspominać ,tak jakby nikt nie wiedział co znaczą np nowe techniki -porazka.Teraz juz nie chodzę ,włosy mam długie i podcinam tylko co pół roku ,poza tym jest drogo.Teraz chcę zrobić pasemka ,a farbuję włosy ciemnym brazem loreal excellence i jak widze miny fryzjerek ,których się pytam czy jest mozliwość zrobienia np fioletowych pasemek...W laurencie kosztowało by mnie to ok 200 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 12:39 Wiem Kaju, że rozmowa nie ma sensu. Chciałam się poprostu dowiedzieć, czy jest jakiś fryzjer pracujący na tych farbach, a zostałam obrazona, bez żadnej przyczyny. Idąc za Twym pomysłem, stwierdzam, że albo kupię sobie farbę w sklepie albo zamówię przez internet i pofarbuję sobie w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:27 Przesledziłam trochę forum i dochodzę do wniosku, że ta Pani wyzywa każdego od idiotów i wysyła go do psychiatry, kto nie stwierdzi, że jest najlepsza:/Żal. Kończę już tą debate, która sensu nie ma. P.s Tylko niech Pani włosów teraz każdej klientce nie pali i nie wyrywa, podejrzewając, że to ta "wywłoka" z forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:36 Nikogo nie obrażałam, tylko stwierdzałam fakty, o których każdy wie...Czyż nie? Nie chciałam pisać swoich uwag na temat danego zakładu, sprawdź sama, prześledź wątek;) Pojawiłaś się ty i zaczęlaś mnie obrażać, "ni z gruszki, ni z pietruszki". Po drugie, jeżeli ktoś wykonuje taki zawód, musi liczyć się z krytyką, chociaż uważam, że najlepszym może coś nie wyjść, trzeba umieć się do tego przyznać. Nie chciałam obrażać nikogo, każdy pracuje jak może na swój chleb i daleka jestem od sprawiania komukolwiek przykrości, przypomnij mi jednak, kto wyskoczył z tym zakładem i w jaki sposób się zachowywał.Jeżeli chodzi o Laurent to nie kwestionuje ich umiejętności, w tym zakładzie jest pięknie, ładnie pachnie i uzywają najlepszych produktów, ale jest masakrycznie drrrogo(reprezentują pewną markę) i każdy o tym wie..Proszę Cię, skończ tą dyskusję, bo ona jest jałowa i do niczego nie prowadzi...Chyba lepiej wynieść konstruktywne wnioski,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:45 Nikogo nie obrażałam, tylko stwierdzałam fakty, o których każdy wie...Czyż nie? Nie chciałam pisać swoich uwag na temat danego zakładu, sprawdź sama, prześledź wątek;) Pojawiłaś się ty i zaczęlaś mnie obrażać, "ni z gruszki, ni z pietruszki". Po drugie, jeżeli ktoś wykonuje taki zawód, musi liczyć się z krytyką, chociaż uważam, że najlepszym może coś nie wyjść, trzeba umieć się do tego przyznać. Nie chciałam obrażać nikogo, każdy pracuje jak może na swój chleb i daleka jestem od sprawiania komukolwiek przykrości, przypomnij mi jednak, kto wyskoczył z tym zakładem i w jaki sposób się zachowywał.Jeżeli chodzi o Laurent to nie kwestionuje ich umiejętności, w tym zakładzie jest pięknie, ładnie pachnie i uzywają najlepszych produktów, ale jest masakrycznie drrrogo(reprezentują pewną markę) i każdy o tym wie..Proszę Cię, skończ tą dyskusję, bo ona jest jałowa i do niczego nie prowadzi...Chyba lepiej wynieść konstruktywne wnioski,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.centertel.pl 20.02.09, 15:35 A ja cię Wiola popieram w stu procentach, nikogo nie obrażasz, tylko wyrażaswz swoją opinię a do tego każdy ma prawo! w końcu demokracja jest k.. jak ktos nie wie. A te zakłady co się tak obruszyły????że ktoś prawdę o nich pisze. POwiem szczerze, że byłam , bardzo zainteresowana tym salonem na 1 maja i panią ze stanów, ale teraz nawet nie jestem już ciekawa.:) Masz rację, nikt o niej nie słyszał, i moje koleżanki też, więc chyba wart uwagi ten "salon" nie jest. A jeszcze te papierosy?! masakra!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hammerfall Re: Fryzjer pracujący na farbach z loreala IP: *.chello.pl 20.02.09, 17:58 pani Zosia za pizzerią DaGrasso na P.Górze ,tam jest najtaniej ,szampon familijny przelany do opakowania po Loreal'u ,itp. ;polecam ..jak w PRL-u Odpowiedz Link Zgłoś
ewa10-0 do Wiola 20.02.09, 19:53 Proponuję Ci kupić taką farbę jaką chcesz w sklepie i idz do fryzjera ze swoją farbą.Zapłacisz tylko za usługę,a nie za podrobione mazidło jakie Ci położy na włosy,bo mogą Ci powyłazić włosy w czasie,albo po farbowaniu.Każdy szanujący się salon fryzjerski powinien ci wykonać tą usługę.Ja tak robiłam,kiedy jedna fryzjerka z moich długich pięknych loków zrobiła fryzurę na"kojaka".Po prostu spaliła mi włosy.Ściągła je razem z czepkiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: do Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:28 Też już tak myślałam, żeby kupić farbę, choć nie wiem, czy znowu nie miałabym problemu ze znalezieniem zakładu, który taką usługę by mi wykonał... Heh, wiecie ja pytam się zawsze o produkty(marki), ponieważ nabieram przekonania,że zamiast renomowanych kosmetków, którymi szczyci się dany salon, w butelkach są odżywki z Rossmana za 2 zł, nic przeciwko temu bym nie miała, gdyby nie fakt, że "bezahlować" trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 00:45 Witam Również chciałabym się wybrać w poniedziałek do fryzjera zafarbować włosy i chciałabym się dowiedzieć co zrobiłaś? Czy byłaś już u jakiegoś fryzjera? Jeżeli tak to u którego i czy poleciłabyś go?? Ja muszę przed farbowanie rozjaśnić włosy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 22:45 też kiedyś rozjaśniałam włosy, z czarnych na blond. Nawet w miarę dobrze zrobili mi to w tym zakładzie (boczna od PKO)w rynku, "Jaklin" (pisownia fonetyczna)czy jak to się tam nazywa. W sumie blond wyszedł na początku złoty, ale nie spodziewałam się platyny, wzięly 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś