Dodaj do ulubionych

Saperzy w Wałbrzychu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 11:07
Jak podało radio, w Wałbrzychu przy jakieś szkole, na remontowanym boisku znaleziono bombę z II WŚ... pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: boba Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:00
      Witam - Przy Gimnazjum Publicznym nr 1 w Wałbrzychu znaleziono pocisk moździerzowy. Szczegóły tutaj Niewypał w Wałbrzychu.
      Pozdr
      • Gość: ass Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 12:12
        do "wałbrzyszek" wy sobie jaja robicie ????
        "Szczegóły tutaj" a na stronie "Wkrótce podamy szczegóły."
        jak już spamujecie na to chociaż róbcie to z głową
        • Gość: boba Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:28
          > do "wałbrzyszek" wy sobie jaja robicie ????
          > "Szczegóły tutaj" a na stronie "Wkrótce podamy szczegóły."
          > jak już spamujecie na to chociaż róbcie to z głową

Jeśli odpowiednie to spamowanie to ja jestem debil, a jeśli nie, to ty jesteś ...

Ja tam nie widzę tego co ty napisałeś, mniej grzybków proponuje.
          • Gość: ass Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:25
            wiesz kto to debil ??
            popatrz w lusterko
            jak wchodziłem na tą stronkę to właśnie tak pisało teraz poprawiliście i
            próbujesz zrobić ze mnie idiotę
            zajmij się lepiej tą swoja gazetką bo naprawdę jak na razie jest żałosna
            • Gość: boba Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 17:08
              Po pierwsze nie napisałem ze jesteś debilem.

Po drugie skoro stwierdziłeś jednak sam żeś debil, tzn że powinno się udzielać
              pomocy i podawać linki jak ktoś szuka odpowiedzi na nurtujące go pytania.

Po trzecie nic nie poprawiałem bo nie mam nic wspólnego z żadnym portalem, ani
              gazetka itd. jestem po prostu szybki w wyszukiwaniu informacji.

Mylisz mnie kolego nazwany przez siebie debilem z kimś innym ale to twój
              problem, nie oczekuje od ćwierćinteligenta że będzie bystrzakiem.
    • Gość: ss Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:48
      filmik www.walbrzych.info/pl/wiadomosci,News,8937,akcja_saperow_w_walbr
      zychu.html
      • Gość: ass Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:55
        1...3...3... luz
        • Gość: szkieletor Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 22:30
          UP, jakie to modne :)
          • Gość: stefcio Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 22:48
          • Gość: marek Re: Saperzy w Wałbrzychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 22:48
            powinni wysadzic mobruk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka